Sayfa 3/3 İlkİlk 123
56 sonuçtan 41 ile 56 arası

Konu: 220km/h ı geçtim :)

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Eğim arkadaşlar eğim Ne kadar eğim o kadar hız.Bizim araçlar 180km/s i geçmez sıfır eğimde...

TEZEL KORKMAZ
    DeWıL 45 TEZEL PUNTO 45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 31

gp lerde 6 vıtes var ama nerde bılmıorum turkıyede varmı bende bılmıom helal olsun 232 km/H

mert efe
    mert efe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2

boş hikaye bu kardeşim biraz arabadan bilgisi olan varsa hikaye olduğunu bilir... civcivlerede yazık ama dimi..

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Alıntı mert efe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boş hikaye bu kardeşim biraz arabadan bilgisi olan varsa hikaye olduğunu bilir... civcivlerede yazık ama dimi..
    Yazmış olduğun mesajlara dikkat et,birkaç konuda da yapıyorsun aynı şeyi.

Üslubunu düzeltmediğin takdirde ceza alacaksın...
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

hüseyin keküllüoğlu
    faster0202 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    25ft066
    Edilen teşekkür: 0

arkadaşı tebrik ediyorum tebrik nedenim o hızda bu resimleri çekebilmiş olması bendede 1.3 75 hp multijet var dinamik erzurum aşkali ilçesi arasında çok güzel bi yol var ibre 220 de takılmıyo kapı açık ikaz lambasına kadar iniyo ben denedim benimle oynamak isteyen passatcı çok bozuldu çünkü dayanamadı o kadar uzun süre basmaya

bu arada mert efe kardeşim senin arabayla ilgili bilginin ne olduğunu bilmiyorun ama dizel puntolar 1720 devirde 200 nt tork üretiyo yani döndürme kuvveti bu tork golfte bile yok 1.9 TDI passat bile 175 tork üretiyo imkansız değil puntonun bunu yapması inanmayanları yanıma oturtup iyi bir terlettim bi kaç kez sonrada palandökende sayelerinde iyi bir eğlendim bunu beraber deneyebiliriz
    Konu Linos tarafından (24/05/2007 Saat 13:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım!)

Cem Cebeci
    civcivx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 932

Bu süratlere çıkmak cesaret ister doğrusu. Normal halimde iken bu hızlara çıkmayı hayal bile edemem açıkçası. Kalkışlarda birilerini geçmeye varım ama en ufak bir sorunda (araçla ilgili de olabilir) -tabirimi caiz görün- parçalarınızı toplayacakları hızlar çok gereksiz. Yüksek süratle 5 saatlik bir yol gitseniz, herhalde 15 dakika karınız olur.

2 hafta önce Ataköy Sahilyolu'nda yaklaşık 120-130 km/h ile irice bir ağaca vuran Ford C-Max'in halini görseydiniz, eminim 100 km/h'yi uzun süre geçmezdiniz. Motoru olması gereken yerden 4-5 metre uzakta idi. Sağ lastiği 50 metre ilerideydi, sol lastiği 2 metre yanındaydı, ön konsolun elektronik ve metal aksamı yolcu kabiniyle bütünleşmişti. Maalesef sürücünün kız arkadaşı ölmüş, kendisi de ağır yaralı hastaneye yetiştiriliyordu, sonrasını bilmiyorum.

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Hüseyin, turbosuz VW 1.9 dizeli üretir 175nm torku

Akincl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 84

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hüseyin, turbosuz VW 1.9 dizeli üretir 175nm torku
    2.0 sdi vw motoru max 140 Nmveriyor.

1.9 tdi ise 250 Nm veriyor.

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

Alıntı civcivx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu süratlere çıkmak cesaret ister doğrusu. Normal halimde iken bu hızlara çıkmayı hayal bile edemem açıkçası. Kalkışlarda birilerini geçmeye varım ama en ufak bir sorunda (araçla ilgili de olabilir) -tabirimi caiz görün- parçalarınızı toplayacakları hızlar çok gereksiz. Yüksek süratle 5 saatlik bir yol gitseniz, herhalde 15 dakika karınız olur.

2 hafta önce Ataköy Sahilyolu'nda yaklaşık 120-130 km/h ile irice bir ağaca vuran Ford C-Max'in halini görseydiniz, eminim 100 km/h'yi uzun süre geçmezdiniz. Motoru olması gereken yerden 4-5 metre uzakta idi. Sağ lastiği 50 metre ilerideydi, sol lastiği 2 metre yanındaydı, ön konsolun elektronik ve metal aksamı yolcu kabiniyle bütünleşmişti. Maalesef sürücünün kız arkadaşı ölmüş, kendisi de ağır yaralı hastaneye yetiştiriliyordu, sonrasını bilmiyorum.
    teşekkürler bilgiler için :claps:

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı Akincl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.0 sdi vw motoru max 140 Nmveriyor.

1.9 tdi ise 250 Nm veriyor.
    Akın Kardeşim ne dediğimi anlamadın heralde;

175nm yazıldığı için alıntı yaptım.Sen 250nm yazdığına göre benim mesajım doğru oluyor...

Akincl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 84

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akın Kardeşim ne dediğimi anlamadın heralde;

175nm yazıldığı için alıntı yaptım.Sen 250nm yazdığına göre benim mesajım doğru oluyor...
    Ok

SARP BAHAR
    Power Of Japan Little F.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 95

Alıntı faster0202 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşı tebrik ediyorum tebrik nedenim o hızda bu resimleri çekebilmiş olması bendede 1.3 75 hp multijet var dinamik erzurum aşkali ilçesi arasında çok güzel bi yol var ibre 220 de takılmıyo kapı açık ikaz lambasına kadar iniyo ben denedim benimle oynamak isteyen passatcı çok bozuldu çünkü dayanamadı o kadar uzun süre basmaya

bu arada mert efe kardeşim senin arabayla ilgili bilginin ne olduğunu bilmiyorun ama dizel puntolar 1720 devirde 200 nt tork üretiyo yani döndürme kuvveti bu tork golfte bile yok 1.9 TDI passat bile 175 tork üretiyo imkansız değil puntonun bunu yapması inanmayanları yanıma oturtup iyi bir terlettim bi kaç kez sonrada palandökende sayelerinde iyi bir eğlendim bunu beraber deneyebiliriz

75 bg ve 220 km hız.Çok ilginç.Ben eğimde 185 zor görüyorum.Ayrıca passatlı araba kullanmayı bilmiyormuş sanırım.1.8 T bi passat 8.6 saniyede 0-100 ü olan bi arabadır ve boy boy farkı koyar.4.viteste 190 ı görür 5 takmadan götürür.

Biraz mantıklı olalım beyler.Dün biri springle uçuyodu,bugün 75 bg 220 görenler.O zaman bi type r la falan 300 görürüz.F 355 spider falan almayada gerek kalmaz.:argue:

Mustafa SEZGİN
    Sezgintr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    16 LP 418
    Edilen teşekkür: 31

200km hızı piyasada biçok araba görür ama önemli olan o hıza kaç sn de çıkabildiğidir.

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı Sezgintr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200km hızı piyasada biçok araba görür ama önemli olan o hıza kaç sn de çıkabildiğidir.
    Ya da nasıl bir yolda çıkıldığı

Ertan Kara
    heartfever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 6

düz bir yolda araçlarımız 180 km yi geçmiyor hafif rampa aşağı 205 gördüm daha da görürdü viraja girmeseydi ama normal şartlarda ancak 180. zaten aracın teknik verileri de ancak o kadar.

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Ben hala bunun fake olduğunu düşünüyorrum ve herzaman arkasındayim

Sayfa 3/3 İlkİlk 123