gp lerde 6 vıtes var ama nerde bılmıorum turkıyede varmı bende bılmıom helal olsun 232 km/H
Eğim arkadaşlar eğimNe kadar eğim o kadar hız.Bizim araçlar 180km/s i geçmez sıfır eğimde...
gp lerde 6 vıtes var ama nerde bılmıorum turkıyede varmı bende bılmıom helal olsun 232 km/H
boş hikaye bu kardeşim biraz arabadan bilgisi olan varsa hikaye olduğunu bilir... civcivlerede yazık ama dimi..
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
arkadaşı tebrik ediyorum tebrik nedenim o hızda bu resimleri çekebilmiş olması bendede 1.3 75 hp multijet var dinamik erzurum aşkali ilçesi arasında çok güzel bi yol var ibre 220 de takılmıyo kapı açık ikaz lambasına kadar iniyo ben denedim benimle oynamak isteyen passatcı çok bozuldu çünkü dayanamadı o kadar uzun süre basmaya
bu arada mert efe kardeşim senin arabayla ilgili bilginin ne olduğunu bilmiyorun ama dizel puntolar 1720 devirde 200 nt tork üretiyo yani döndürme kuvveti bu tork golfte bile yok 1.9 TDI passat bile 175 tork üretiyo imkansız değil puntonun bunu yapması inanmayanları yanıma oturtup iyi bir terlettim bi kaç kez sonrada palandökende sayelerinde iyi bir eğlendim bunu beraber deneyebiliriz
Konu Linos tarafından (24/05/2007 Saat 13:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım!)
Bu süratlere çıkmak cesaret ister doğrusu. Normal halimde iken bu hızlara çıkmayı hayal bile edemem açıkçası. Kalkışlarda birilerini geçmeye varım ama en ufak bir sorunda (araçla ilgili de olabilir) -tabirimi caiz görün- parçalarınızı toplayacakları hızlar çok gereksiz. Yüksek süratle 5 saatlik bir yol gitseniz, herhalde 15 dakika karınız olur.
2 hafta önce Ataköy Sahilyolu'nda yaklaşık 120-130 km/h ile irice bir ağaca vuran Ford C-Max'in halini görseydiniz, eminim 100 km/h'yi uzun süre geçmezdiniz. Motoru olması gereken yerden 4-5 metre uzakta idi. Sağ lastiği 50 metre ilerideydi, sol lastiği 2 metre yanındaydı, ön konsolun elektronik ve metal aksamı yolcu kabiniyle bütünleşmişti. Maalesef sürücünün kız arkadaşı ölmüş, kendisi de ağır yaralı hastaneye yetiştiriliyordu, sonrasını bilmiyorum.
Hüseyin, turbosuz VW 1.9 dizeli üretir 175nm torku![]()
75 bg ve 220 km hız.Çok ilginç.Ben eğimde 185 zor görüyorum.Ayrıca passatlı araba kullanmayı bilmiyormuş sanırım.1.8 T bi passat 8.6 saniyede 0-100 ü olan bi arabadır ve boy boy farkı koyar.4.viteste 190 ı görür 5 takmadan götürür.
Biraz mantıklı olalım beyler.Dün biri springle uçuyodu,bugün 75 bg 220 görenler.O zaman bi type r la falan 300 görürüz.F 355 spider falan almayada gerek kalmaz.:argue:
200km hızı piyasada biçok araba görür ama önemli olan o hıza kaç sn de çıkabildiğidir.
düz bir yolda araçlarımız 180 km yi geçmiyor hafif rampa aşağı 205 gördüm daha da görürdü viraja girmeseydi ama normal şartlarda ancak 180. zaten aracın teknik verileri de ancak o kadar.
Ben hala bunun fake olduğunu düşünüyorrum ve herzaman arkasındayim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri