Alıntı faster0202 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşı tebrik ediyorum tebrik nedenim o hızda bu resimleri çekebilmiş olması bendede 1.3 75 hp multijet var dinamik erzurum aşkali ilçesi arasında çok güzel bi yol var ibre 220 de takılmıyo kapı açık ikaz lambasına kadar iniyo ben denedim benimle oynamak isteyen passatcı çok bozuldu çünkü dayanamadı o kadar uzun süre basmaya

bu arada mert efe kardeşim senin arabayla ilgili bilginin ne olduğunu bilmiyorun ama dizel puntolar 1720 devirde 200 nt tork üretiyo yani döndürme kuvveti bu tork golfte bile yok 1.9 TDI passat bile 175 tork üretiyo imkansız değil puntonun bunu yapması inanmayanları yanıma oturtup iyi bir terlettim bi kaç kez sonrada palandökende sayelerinde iyi bir eğlendim bunu beraber deneyebiliriz

75 bg ve 220 km hız.Çok ilginç.Ben eğimde 185 zor görüyorum.Ayrıca passatlı araba kullanmayı bilmiyormuş sanırım.1.8 T bi passat 8.6 saniyede 0-100 ü olan bi arabadır ve boy boy farkı koyar.4.viteste 190 ı görür 5 takmadan götürür.

Biraz mantıklı olalım beyler.Dün biri springle uçuyodu,bugün 75 bg 220 görenler.O zaman bi type r la falan 300 görürüz.F 355 spider falan almayada gerek kalmaz.:argue: