murat sandıkçı Nickli Üyeden Alıntı
Bazı arkadaşlar bana sitem edecek ama ben GP FIAT VE TOFAŞ için birşeyler yazacağım.Lütfen Tofaştan birileri forma girip bunları okuyorsa biryerlere artık birşeyler söylesinler,eğer herşeyi biliyorlarsada gerekenleri yapsınlar.Bundan yaklaşık 17 sene önce yine bir Tofaş bayisinde 90 model Şahin aldım.O zamanlar bilenler bilir ne kalite,ne Avrupa Birliği standartları, ne airbag.... hiç birşey yok, araç bu al veya alma.Yıl 2007 bir çok standartlar geldi ama ne Tofaş ne de Fiat; aynı yerde değişen birşey yok.Ne satış ekibinde, ne servisinde, ne call centerde, ne de araçlarda.İnternet sitelerini bile günceleyemeyen bir firmadan ne bekleyebilirsiniz ki.Sİnanılmaz göze hitap eden güzellikte araçlar yapıyorlar ama kalite sıfır, işçilik sfır.Bu tasarım ekibi başka firmalarda olsa adamlar yok satarlar.Fiat'ı 4-5 sene önce Tofaş kurtardı adamlar batıyordu.Şimdi GP'ye 5 sene garanti vermişler, herhalde bu sefer onları kimse kurtaramaz. Aracım 200 km de 150 km de supap kapağı ayarı için çağırdılar gittik, şimdi direksiyondaki kumanda düğmelerinin ışıkları yanıyormu yanmıyormu işi çıktı, bakalım onu nasıl çözeceğiz.İnanın sinirlenmemek için araça binmiyorum.Herkese kazasız belasız günler.