ööööööööööööhhhhhhhhhhhhhhhh yavaş görünbu ne la kopmuş bura
hey gidi benim gerizekalı kafam hızlı gitsin die tjete okadar para verdik bileydik 1.3 75lik hemde dizel punto alırdık
![]()
Konu uLTRa GP tarafından (09/11/2012 Saat 01:20 ) değiştirilmiştir.
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
ööööööööööööhhhhhhhhhhhhhhhh yavaş görünbu ne la kopmuş bura
hey gidi benim gerizekalı kafam hızlı gitsin die tjete okadar para verdik bileydik 1.3 75lik hemde dizel punto alırdık
![]()
la biz 220ye gelene kadar iflahımız tıtılıyo
adam 75 beygirler 220lerde hopluyor
aslan be koç be
bu arada hani benim çektiğim video vardıya son hız videosu , ozaman yanlışlıkla asr açık gitmişim daha yeni fark ettim asryi kapatıp bide öyle deneyeceğim erkan usta
ama ben ne kadar video çekersem çekeyim arkadaşların 75lik gibi olmaz
bööö
![]()
Konu dicaser tarafından (09/11/2012 Saat 01:36 ) değiştirilmiştir.
Egimli yolda 195 max oda ruzgar arkadan alirsa veya cok ruzgarsiz bi havada oluyo 75 lik evoda
bu kadar komik bişey yok bende düz yolda zorlanarak 190 gördüm tjet çok kısada sürede 200 görür bizde çok uzun süre 190 görürüz aradaki fark bu
şu 75 tane gülücükleri koymasanız inanın insanın ne siniri gerilir ne bişey olur. Kaç basıyosa basıyo millet sizene abiler
Arabam 9 binde 180'e zor yanasıyor ibre.Ondan yukarısı zaten olmuyor.
Oda arkadasların dediği gibi yokus vs olacak.
Duzde ise 150-170 arası ki bir iki defa denedim.
Ama yokus yerde çekişinden memnunum.Onda bir hız kontrolu yapmadım.
Aracım 2012 1,3 mjet lounge
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama işiniz gücünüz yokmu sizin? Bende 200 gördüm , adamın yanındamıydınız yok tjet aldık mjet alırdık bilseydik şu bu falan. ? Ne kadar gereksiz polemik yaratıyorsunuz. Bizim memlekette buna Aşağılık kompleksi diyoruz. Ayrıca eğimde rahat 200 ü var o aracın haberiniz olsun.Denemeden konuşmayın.
düdük mü bu öttüresin
cevap: hava filtresi + egzost. ama güzel ses olmaz yinede. ayrıca araç gitmedikten sonra sesi çıksa ne olur dalga geçer millet . şahsen ben öyle yapıyorum bağıracak ama gitmeyecek kuru gürültü![]()
bence temiz araç olsun gerisi boş . dış görüntüye odaklan derim
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
bu arada yazılımsız gp görebileceği max. 200 dür daha da olmaz. ben ankara çevre yolunda bayır aşağı allah ne verdiyse max 195 falan gördüm. daha da gitmedi . ama yazılımlı 220 ye çıkıyorlar tabi baya bi zorlanırsa öbür türlü gitmez. yukarıdaki t jet konusuna gelince öyle çok para verdik vs ne alakası var ? tjette bastın mı akar gider dizelde ıkına ıkına öle bayıla gider aradaki farkı top speed olarak görmek saçmalık olur. ayrıca aynı koşulda tjetle yapıştır daha fazlası görülür. o yüzden boşuna tartışma yapmaya gerek yok![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Vallaha 2 sene önce Mersin anamur'a saat öğlen 12 de gölbaşın'dan çıktım ve akşam 17.30'da anamurda kontak kapattım yanlızdım ve 190 ı gördüm belli yerlerde rahat bir şekilde.
Bişey daha var tjet ile mjet arasındaki fiyat farkı nedirki yani?
2000-3000 ?
1,3 multijet 75 bg 185 sallamada zorla gördü düzde 180-175
Hayır 2 sininde temizini çok açık söylüyorum aynı paraya alırsın 2. el olarak.İlk alıştada fiyatlarını zaten hatırlamıyorum arabalar eski.Bence arada sadece tercih ve yakıta ayıralacak bütçe meselesi oynuyor.Ben çok geziyorum ailem var 4 kapı araba şart o yüzden dizel tercih ettim.Başkasıda seri araba istiyordur ve yakıtı dert etmiyecek bi bütçesi vardır yada az geziyordurOlay bundan ibaret. Bence geyiği dönmemeli.
Bu kadar komik olan ne anlamadım ya bende 1.2 motor 2004 model doblo ile 190 ı gördüm bayır aşağı olmayacak şeyler değil resmen dalga geçiyorsunuz.Fiat Stilo ile düz yolda 200 gördüm dahada giderdi aracı yeni aldığım için korktum uzun süre basmadım ama t-jetlerinizi de uçurdunuz bu kadar yapmayın milleti küçümsemeyin herkesin aracı kendine güzel bir nokta daha var sizin aracın fiyatlarıyla m-jetlerin fiyatlarında dağlar yok bir bakın bence millet birşeyler yazmış iki tane t-jetçi maaşallah dalga geçmiş hiç olmadı bence :/
+1214242412
T-jetcilerin altındaki sanki uçak.Yapmaz arkadaş o da yapmaz yani tjet diye mjetten 40 km daha fazla basmaz m-jet 200-210 yapıyosa o da 220-230 yapar benzine o kadar verip 120 bg ile çıkamıyorsanız o hızlara kendinizi kötü hissetmeyin gerçekler bunlar ister 120 bg turbolu olsun arabanın yapısı belli kapasitesi belli aerodinamiği belli tamam t-jet daha seri daha hızlı konumuzda bu değil neden m-jetlere karşı bu kadar negatifsiniz yapan yapar arkadaş sanki renocusunuz sizinde altınızdaki araba punto
Konu uLTRa GP tarafından (09/11/2012 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir.
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Benim yakın bir arkadaşımda 90 lık mtj var onla bile 200 km ler zor görüyor 75 likler nasıl 200 210 görüyor 75 bg mtj te kullandım gerçekleri söylediğimi düşünüyorum.Ben kimseylede dalga geçtiğimi düşünüyorum sadece abartılmasına tepki gösterdim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri