Benim yakın bir arkadaşımda 90 lık mtj var onla bile 200 km ler zor görüyor 75 likler nasıl 200 210 görüyor 75 bg mtj te kullandım gerçekleri söylediğimi düşünüyorum.Ben kimseylede dalga geçtiğimi düşünüyorum sadece abartılmasına tepki gösterdim.
Benim yakın bir arkadaşımda 90 lık mtj var onla bile 200 km ler zor görüyor 75 likler nasıl 200 210 görüyor 75 bg mtj te kullandım gerçekleri söylediğimi düşünüyorum.Ben kimseylede dalga geçtiğimi düşünüyorum sadece abartılmasına tepki gösterdim.
Ben gerçeklere bişey demiyorum şahsen 75 lik ilede basmadım ben 90lık kullanıyorum ondan bahsettim.Baktım multijetler nasıl yapar denince kendi yaşadıklarımı savundum.90 lığın gördüğünüde hala savunuyorum.Tabi T-jetle karşılaştırmanızda çok yanlış bence.Zaten hız iyi birşey değil.Ama mesajlardan dalga geçiliyor gibi bir hava seziliyor.Ayrıca diğer mesajınızdada haklısınız topspeed düz yolda rüzgarsız havalarda denenir.Ama bizim denediğimiz biz kaç yapabiliriz.Ben 210u yokuş aşağı gördüm yalan yok.Hız felakettir diyelim =) tatsızlık yaşanmasın![]()
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri