maalesef katılıyorum
madem femoli ile denediniz...ve henüz geri dönmediydiniz...ankaradaydınız...keşke yanıma gelseydiniz...
pazartesi vakit bulduğumda femolinin aracına zorla da olsa yazılım atacağım...otobanda öncesini ve sonrasını birlikte göreceğiz...ve cepten videoya çekeceğim..
gerekirse...sakaryaya gideceğim...ve yine gerekirse ankarada yapmış olduğum dualogic araçları geri çağırıp...öncesini sonrasını otobanda deneyeceğim....ve her birini aynı yerde dyno ya çıkartacağım....
ancak keşke ve keşke...benimle iletişime geçseydiniz...1 hafta ankarada kaldınız...bende sorun olsa zaten arardı diye düşündüm...çünkü sorunu olan genelde 1 gün sonra mutlaka bana geri dönüyor...
konu buraya taşındın...kim haklı kim haksız...araçta mı sorun var...yazılım da mı sorun var...belli değil...
ancak kesin olan...şuan için zan altındayım...yazılım yaptıracak olan varsada...vazgeçti..düşünen varsada...iyi ki yaptırmadım demiştir...
hata yada sorun araçta çıksa da...yada yazılımı iptal etsek paranızı iade etsem de....bunu telafi etmek çok zor..benim için bir şeyi değiştirmeyecek...maalesef...
neyse...olan oldu....ben üzerime düşeni her zaman yaparım...yapmayada hazırım...
pazartesi femoli ile görüşeceğim...umarım itiraz etmez...ancak bunu yapmak zorundayım...
bu arada...aklıma geldi...120 liklerde DPF var..ve bu araçlarda DPF sorunu var....fiatbravo da bir ara yazılmıştı...sık sık tıkanan dpf ler hakkında şikayetler...ve servisin buna çözüm olarak sunduğu her 400km de....Carbon Clean ...tavsiyesi...
Yer imleri