58 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Chip yakıt tüketimi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

Alıntı typhoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hımmm... arkadaşlar konuyu hortlatmış olmamın sebebi aracıma tekrar yazılım yükledikten sonraki değerlerim..şikayetlerim sonucu yazılımı orjinale döndürmek istedim cemal bey de bir kez daha deneyelim dedi ve yeni bir yazılım yükledik..ne mi oldu? yakıtım gerçerkten düştü, performansım da arttı..
    Şarkışla-Malatya arası 290km.. ortalama 90-100km/s civarı hız, fakat yaklaşık 30km'lik yolda kar olduğu için 40-70km/s hızla geçtim 30km'lik yolu.. yolun 60km'si 4şeritli sessiz asfalt, geri kalanı 2şerit, rampaların olduğu ve neredeyse yarıya yakını virajlı bir yol.. yol boyunca tek avantaj Sivas'tan Malatya'ya rakımın düşmesi.. dezavantajlar ise aracımın ağırlığı(1395kg ruhsat ağırlığı en üst donanım ve skydome yüzünden herhalde) 225 tabanlı lastikleri, lastiklerin kar lastiği olması, yolun fiziksel şartları.. ortalama gösterge gelecek olursak 4.6lt'ydi.. Malatya'ya gelince depomu tekrar doldurdum, 52.27tllik yakıt aldı,13.47lt.. yani ortalama 4.6 litre..
    pekiiiiiiiiiiiiiiiii... hani benim aracım bozuktu?????????????
    uzun çocuk sen de abuk sabuk konuşuyordun bakalım konuşabilecek misin hala..
    ya kardes al o bı cuval camurunu kıme atıyorsan at bana bulasma agladın 40 gun kırk gece cıp yapana dahıl attın tuttun sonra hersey ıyı olunca balon bana mı patladı???? ..... allah akıl fıkır versın....
    jetta1.2 tsı comfortlıne 2012

tayfun coskun
    typhoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 27

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kardes al o bı cuval camurunu kıme atıyorsan at bana bulasma agladın 40 gun kırk gece cıp yapana dahıl attın tuttun sonra hersey ıyı olunca balon bana mı patladı???? ..... allah akıl fıkır versın....
    arkadaşım çamuru ben atmadım sen attın, senin yüzünden senin yorumların yüzünden cemal bey müşteri kaybederse dedin, ben yalan söylemedim ki!! değerlerim kötüydü! aracım çok yakıyordu! cemal beyin de tavrı yanlıştı arkadaşım sorun varsa bakalım demeliydi, belki senin aracındandır belki bir hata olmuştur demeliydi! evet sorun benim aracımdan da olabilirdi belki ama şimdi niye memnunum o zaman? demek ki bir sıkıntı vardı, teknik kısmından anlamam ama aracımın nasıl gittiğinden ve ne kadar yakıt tükettiğinden anlarım çok şükür... benim dediğim gibi, sorun vardı giderildi şimdi memnunum, ama senin yaklaşımın hiç hoş değildi yok efendim yakıt tasarrufu için chip mi yapılırmış yok bilmem ne? hem gücün artacak hem yakıtın düşecek tabi ki tasarruf için de yapılır chip, sonuçta ben sürekli uzun yolda araç kullanıyorum uzun yolda az yakması çok önemli, haa bazen de seri kullanıyorum hız yapıyorum, aracın güçlü olursa sürüş zevki kat kat artıyor.. değerlerim kötüyken tabi ki şikayetimi dile getireceğim ben müşteriyim!! her neyse şu an değerlerim gayet güzel, bu hali ile HERKESE CHİP UYGULAMASI TAVSİYE EDİYORUM!!

ali yavuz
    Adana İl Başkanı rockforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 230

Alıntı typhoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım çamuru ben atmadım sen attın, senin yüzünden senin yorumların yüzünden cemal bey müşteri kaybederse dedin, ben yalan söylemedim ki!! değerlerim kötüydü! aracım çok yakıyordu! cemal beyin de tavrı yanlıştı arkadaşım sorun varsa bakalım demeliydi, belki senin aracındandır belki bir hata olmuştur demeliydi! evet sorun benim aracımdan da olabilirdi belki ama şimdi niye memnunum o zaman? demek ki bir sıkıntı vardı, teknik kısmından anlamam ama aracımın nasıl gittiğinden ve ne kadar yakıt tükettiğinden anlarım çok şükür... benim dediğim gibi, sorun vardı giderildi şimdi memnunum, ama senin yaklaşımın hiç hoş değildi yok efendim yakıt tasarrufu için chip mi yapılırmış yok bilmem ne? hem gücün artacak hem yakıtın düşecek tabi ki tasarruf için de yapılır chip, sonuçta ben sürekli uzun yolda araç kullanıyorum uzun yolda az yakması çok önemli, haa bazen de seri kullanıyorum hız yapıyorum, aracın güçlü olursa sürüş zevki kat kat artıyor.. değerlerim kötüyken tabi ki şikayetimi dile getireceğim ben müşteriyim!! her neyse şu an değerlerim gayet güzel, bu hali ile HERKESE CHİP UYGULAMASI TAVSİYE EDİYORUM!!
    sonunda sorunun giderilmesine sevindim ben de düşünüyordum chip olayını kötü bir tecrübeden(yazmiyacağım ama kaza fln değil çok şükür) dolayı yaza erteledim