uzunçocuk kardeşim...bu tarz konular ne ilk ne son...olacak.
tayfun kardeşim de ne ilk ne de son kişi...olacak...
Allah herkesin nasibini rızkını verir...
Allah şahid...benim içim rahat...benden kaynaklanan bir sorun yok...bunu biliyorum...ama kendimi aklamam lazım...
aslında konuya yazmayacaktım...ama rahatsızlık duydum...sanki yazmazsam...sorunu kabul edecem...hata bende diyecem...gibi hissettim...
ama yinede benden kaynaklanan bir sorun varsa...başım gözüm üstüne...
başka bir forumda....müşteri yazmış..."yaşadığım bir çok sorun"....
sordum...bana bir tane örnek ver...ne sorunlar yaşadın ???
cevap yok....
* araban yolda mı kaldı ?
* turbo mu bozuldu ?
* enjektör mü bozuldu ?
* motor mu kitledi ?
* piston mu kırıldı ?
* pistonmu erittin ?
* çekiciyle 1 kez olsun servise mi gittin ?
vs.vs.vs.
cevap yine yok...
ama o "yaşadığım bir çok sorun" lafı yüzünden o markadan o forumdan işlerim kesildi....ve ban'landım
üstelik aradan geçen 1 ay olmasına rağmen...her türlü çözümü desteği sunduğum halde...parasını yine kuruşuna kadar iade ettim...
Allah sağlık versin...
gerisi boş...dünya işleri değil mi ?? yarın hepimiz ölmeyecekmiyiz...
abi ben gp gecen hafta chip uygulaması yaptırdım ama arabamda dalgalanma oluyor yanı 3000 devıri gecınce araba yıgılıyor sonra tekrar hızlanıyor acaba bununla ilgisi olabılır mı cemal abı yardımcı olursan sevınırım senın ilgi alanın nede olsa
bir kasa domates de bir çürük domates bütün domatesleri kötü yada değersiz yapmaz...
yada bir kürt kökenli vatandaşımız pkk sempatizanı diye...her kürt kardeşimizi pkk lı yapmaz...
sanmayın ki hiç bir chipci arkadaş sorun yaşamadan iş yapmıyor...mutlaka ufak yada ciddi sorunlar yaşayabilir...önemli olan sorunların arkasında durabilmek sorunu giderebilmek veya gerekirse 3 ay sonra dahi olsa...işi iptal edip kuruşuna kadar iade etmek...
egzoz emisyonunda sorun çıkartacak kadar büyük bir değişim olmaz...
samimi olarak söylüyorum...eskisi sonrası nedir hiç merak etmedim...ancak kesin olarak şunu diyebilirim...muayeneden geçmemezlik olmuyor...
kim hazırladı nasıl hazırlandı bilmiyorum...dosyayı görmek lazım...araçta mekanik sorunda olabilir...yazılımdan da kaynaklanabilir....
ben 4 senede şunu tecrübe ettim...yazılım yapıldıktan sonra...sorun çıktı çıktı...1 hafta sonra çıkmaz....1 ay sonra çıkmaz...
ancak...potansiyel bir sorun varsa...ileride çıkabilecek bir arızayı ...öne alıyor...yani 6 ay sonra çıkabilecek bir arıza...1 hafta sonra yada 1 gün sonra ortaya çıkabilir...ama bu dediklerim eski araçlarda km si yüksek araçlarda geçerli...
misal...turbo hortumunda iğne deliği kadar delik vardır...bu normal şartlar altında sorun çıkarmazken...yazılımdan sonra sorun çıkabilir..o delik büyür yada hortum yırtılır...
yada turbo kelepçesi...özelliğini yitirmiştir...normal basınçta kelepçe görevini yapar...ama işlem sonrası kelepçe tutamaz...hortum yerinden çıkar...
değerli arkadaşlar bence mesleyi hiç uzatmayın sonuçta artık herkes memnun müşteri her zman haklıdır. bazen doğru bazen yanlış bu heryerde böledir. şimdi benim sorum şu olacak sayın ustan demişsin ki chip uyguladıktan sonra ileride çıkcak sorunların tarihi öne çekilebilir vs vs. yukarıda yazdığın sorunlar. şimdi ben şunu sormak istiyorum değerli kardeşim benim aracım 123 000 km de 90 hp gp emotion sen bana bu km den sonra chip önerir misin önermezmisn bunu öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri