Alıntı cemal arslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tayfun bey

ben size..bakalım ilgilenelim gerekeni yapalım hatta iade alalım demedim mi ???
ankaraya gelecektiniz..pazar günü buluşacaktık ben adanaya gittim sonra da size salı çarşamba gelecektiniz acil dönmeniz gerekti...vs.vs.
sonra da sizi sivas bayime yönlendirmedim mi ?? ilgilenmedim mi ?
benim tavrımın neresi yanlış...???

sizi yüz üstümü bıraktım...???
ben yazılımdan hala eminim...dediğim gibi açılayamıyorum...önceki yazılımla şimdiki yazılım arasında ciddi bir fark yok...eski yazılımda duruyor yeniside...her zaman ispata hazırım...

bence...konuyu uzatmayalım....
mutlu sonla noktalasın
gereksiz polemiklere girmeyelim...kalp kırmayalım...
cemal bey evet sorun çözüldü.. kalp kırmanın da anlamı yok, bakın diğer arkadaşların da aklındaki soru işaretleri kalktı, cemal beyi tavsiye ediyorum bu konuda bunu da belirtiyorum, çünkü sonuçtan memnunum.. yanlışınız şuydu, ben chip uygulamasından sonraki değerlerimi paylaştım sorun var dedim, sizden hiç bahsetmedim testleri tamamlayıp tekrar paylaşırım dedim, siz ise eski mesajlarınıza da bakabilirsiniz sorun araçta dediniz yazılımda sorun yok başka araçlara da yaptım dediniz.. bunun yerine bir bakalım araçta da sorun oabilir yazılım yüklenirken de sorun olmuş diyebilirdiniz, ama hemen savunmaya geçtiniz, yazılımı şu araçlara yükledim onlar memnun arayın sorun vs.. bakın şimdi ben de memnunum.. yani müşteriye daha olumlu yaklaşmanız lazımdı, ben bu yaklaşım karşısında orjinal yazılıma dönseydim ve değerlerim eski haline dönseydi ne olurdu? burda yine paylaşırdım bakın cemal beyin chipi şöyle kötü böyle kötü orjinale döndüm rahatladım derdim, aklında soru işareti olan arkadaşların da iyice kafası karışırdı... size bir şans daha verdim, iki taraf için de olumlu sonuçlanmış oldu.. Diğer arkadaşlara da tavsiyem araya girmemeleri, benim haksız olduğumu düşündüğü için kızdım ümit beye, yoksa tanımam etmem o da beni tanımaz birbirimize garezimiz yok, birbirimizi kırmanın da anlamı yok, kimsenin aracında çıkmayabilir ama benim aracımda sorun oldu işte.. ve çok şükür ki düzeltildi, orjinalden de iyi oldu tekrar belirteyim uzun vadede nasıl olur bilemiyorum ama şu an chip uygulamasından çok memnunum..