hımmm... arkadaşlar konuyu hortlatmış olmamın sebebi aracıma tekrar yazılım yükledikten sonraki değerlerim..şikayetlerim sonucu yazılımı orjinale döndürmek istedim cemal bey de bir kez daha deneyelim dedi ve yeni bir yazılım yükledik..ne mi oldu? yakıtım gerçerkten düştü, performansım da arttı..
Şarkışla-Malatya arası 290km.. ortalama 90-100km/s civarı hız, fakat yaklaşık 30km'lik yolda kar olduğu için 40-70km/s hızla geçtim 30km'lik yolu.. yolun 60km'si 4şeritli sessiz asfalt, geri kalanı 2şerit, rampaların olduğu ve neredeyse yarıya yakını virajlı bir yol.. yol boyunca tek avantaj Sivas'tan Malatya'ya rakımın düşmesi.. dezavantajlar ise aracımın ağırlığı(1395kg ruhsat ağırlığı en üst donanım ve skydome yüzünden herhalde) 225 tabanlı lastikleri, lastiklerin kar lastiği olması, yolun fiziksel şartları.. ortalama gösterge gelecek olursak 4.6lt'ydi.. Malatya'ya gelince depomu tekrar doldurdum, 52.27tllik yakıt aldı,13.47lt.. yani ortalama 4.6 litre..
pekiiiiiiiiiiiiiiiii... hani benim aracım bozuktu?????????????
uzun çocuk sen de abuk sabuk konuşuyordun bakalım konuşabilecek misin hala..
ya kardes al o bı cuval camurunu kıme atıyorsan at bana bulasma agladın 40 gun kırk gece cıp yapana dahıl attın tuttun sonra hersey ıyı olunca balon bana mı patladı???? ..... allah akıl fıkır versın....
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri