75bg lık aracını 95 ps yapmak ısteyen bır kullanıcı ıcın alt devır guclulugu ve aracın hantal kalmasından dolayı cıp ıslemı yaptırmasıyla 130 bg lık aracını 170 bg yapmak ısteyen kısı arasında bı fark vardır sanırım... ben 130 bg aracımı 170 bg yapmak ıstıyorum zaten delı gıbı kacıyor daha da delı kacsın hevesımı alayım dıye yaptırırım cıpı yoksa daha az yaksın dıye degıl. bu araclar 120-130 bg ın verdıgı haz ıle bastırtıyor kendıne.. bıde 155-170 bg falan olunca ekonomı pek dusunemem ben. sız sorunu oyle bır dıle getırdınız kı ayrıca, cemal bey konuya gırmek zorunda kaldı.... ben kendımı cemal beyın yerıne koyup yazdım sureklı belkıde tüm sorun bu.keske sorunu once cemal beyle paylasıp sonra burda paylassaydınız...ben ona cıp yaptırmayı dusunuyordum sahsen ve kendısıyle gorusmemız de oldu ama sımdı belkıde onun bır gunahı yokken artık yaptırmak ıcın soru ısaretlerı doldu kafam... umarım benı anlamıssınızdır. yoksa aranızdakı bır problem ıcın ben fazlada bırsey dıyemem . kusurum varsada artık affınıza sıgınıyorum sahsen.
Yer imleri