Sayfa 44/78 İlkİlk ... 2440414243444546474864 ... SonSon
1543 sonuçtan 861 ile 880 arası

Konu: Fire Motor için LPG Sistemleri Genel Başlığı

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı sedini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiat servislerinde LPG dönüşüm kampanyası başlamış 3yıl garantili yetkili servisle bir görüşün..
    Beyler ıyı guzel fıat yapıyorda bu yapan usta ısının ehlımı ısını cok ıyımı yapıyor acaba önemlı olan bu yenı yenı servıs lpg montajı yapıyorsa o servısın tecrubesı ne kadardır dıye dusunurum servıs dıye cok kalıtelı ıscılık cıkartıp sızı sıkıntıya sokmayacak dıye bır garantı yok dısarda yaptırıpta bırdaha ugramayan forum arkadaslarımız var adamlar sadece yılda bırkez ayara gıdıyor bırde cay ıcmeye sorunsuz lpg kullanıyorlar
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

merhaba arkadaslar bende forumda ve araçta yeniyim. aracı alalı 15gün oldu şimdilik memnunum. fazla gezmem die benzinli aldım bilseydim dizel alırdım walla aldığım ilk hafta 750 km yol yapmışım baktım benzin çok pahalı çok para gidiyo bıraktım gezmeyi gerçi 1000km toplamda yol yapmışım bugün baktım neyse ben çorludanım acaba içinizde bu civarlarda lpg taktıran var mı varsa markası ne sorun yaşıyor mu lamba yakma vs.. yardımcı olursanız sevinirim. malum kimse aracında sorun yasamak, aracından soğumak istemez şimdiden teşekkürler

Mustafa Şahiner
    crasherx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Edilen teşekkür: 0

merhabalar, 2009 model g.punto 1,4 fire dualogic için hangi marka lpg kiti tavsiye edersiniz

Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

merhaba arkadaslar bende forumda ve araçta yeniyim. aracı alalı 15gün oldu şimdilik memnunum. fazla gezmem die benzinli aldım bilseydim dizel alırdım walla aldığım ilk hafta 750 km yol yapmışım baktım benzin çok pahalı çok para gidiyo bıraktım gezmeyi gerçi 1000km toplamda yol yapmışım bugün baktım neyse ben çorludanım acaba içinizde bu civarlarda lpg taktıran var mı varsa markası ne sorun yaşıyor mu lamba yakma vs.. yardımcı olursanız sevinirim. malum kimse aracında sorun yasamak, aracından soğumak istemez şimdiden teşekkürler
    yok mu cvp verebilecek kimse arkadaslar

Serkan Demir
    serkandemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 119

bende artık benzin parası ödemekten bıkmış biri olarak 60bin kmde aracıma atiker lpg taktırdım bir kaç gün oldu.benim anlayabildiğim bir fark göremedim aracımda özellikle rolantide ve çekişte.ancak 50 liralık Bpden alınma Lpg ile 115 km gidebildim.bana çok şaşırtıcı geldi çünkü benzinle daha fazla gidiyordum.herhalde yeni olduğu için diye düşünüyorum...

Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

arkadasım bi yanlışlık olmasın km 434 tl yakmışsın benzinli arac zaten 300-350 tl yakıyo

Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

arkadaslar bi konuda yardımcı olmanızı istiyorum aracım bugün 140 tl brnzin aldım yaptığım yol 472,5km yani 0,300 tl yakmısım aracıma lpg düşünüyorum acaba taktırmalımıyım yoksa böyle mi devam edeyim özellkikle brc lpg kullananlar yardımcı olursa sevinirim

Serkan Demir
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasım bi yanlışlık olmasın km 434 tl yakmışsın benzinli arac zaten 300-350 tl yakıyo
    benim için söylüyorsanız yarın tekrardan 50 liralık alıp deneyeceğim ama bu sefer başka yerden almayı düşünüyorum bpden almıştım.banada çok fazla geldi ama ilk yakıtım olduğu için pek önemsemedim.haftasonu yol uzun açıköğretim sınavından dolayı bakalım ne olacak...

Hakan Tekpınar
    blk_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    10 HT 543
    Edilen teşekkür: 90

Bende bp den alıyorum 50 tl lik gaz ile şehir içi 210 km yol yapıyorum ayarlarını bi kontrol ettirin bence

SERDAR UZUNCA
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. PNT 34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 34

boşverin bence brc yi filan..atiker yetiyor artıyor arabalarımıza..boşuna fazla para vermeyin derim ben..fazla vereceğiniz parayı evraklarınızı ruhsatınızı değiştirirken harcarsınız..3 senedir ATİKER kullanıyorum bir kere bile bir sorun yaşamadım..
    iyi usta bulun keyfinize bakın paranız cebinizde kalsın..
    arkadaslar bi konuda yardımcı olmanızı istiyorum aracım bugün 140 tl brnzin aldım yaptığım yol 472,5km yani 0,300 tl yakmısım aracıma lpg düşünüyorum acaba taktırmalımıyım yoksa böyle mi devam edeyim özellkikle brc lpg kullananlar yardımcı olursa sevinirim

Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı PNT 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boşverin bence brc yi filan..atiker yetiyor artıyor arabalarımıza..boşuna fazla para vermeyin derim ben..fazla vereceğiniz parayı evraklarınızı ruhsatınızı değiştirirken harcarsınız..3 senedir ATİKER kullanıyorum bir kere bile bir sorun yaşamadım..
    iyi usta bulun keyfinize bakın paranız cebinizde kalsın..
    bende kararsızım aslında tanıdığım ii bi usta var brc takıyo sadece baska marka yok belki biraz fazla para verecem ama kafam ağrısın istemiyorm kararsızım yani ama lpg şart!!!

Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

başka fikir bbeyan edecek arkadas yok mu acaba???

Serkan Demir
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

haftasonu 50 liralık lpg aldım bu atikeri taktırdıktan sonra ikinci depoyu dolduruşum.bu sefer shellden aldım ışık kırmızı yanana kadar tam olarak 230 km yol gittim.ve biraz daha düşecek sanırım.bence gerçekten iyi bir rakam ki son zamanlarda benzinli ile neredeyse yarısı kadar yol gidiyordum.

İLKER ÇELİK
    ianemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Plaka
    06 R 1555
    Edilen teşekkür: 22

Alıntı serkandemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende artık benzin parası ödemekten bıkmış biri olarak 60bin kmde aracıma atiker lpg taktırdım bir kaç gün oldu.benim anlayabildiğim bir fark göremedim aracımda özellikle rolantide ve çekişte.ancak 50 liralık Bpden alınma Lpg ile 115 km gidebildim.bana çok şaşırtıcı geldi çünkü benzinle daha fazla gidiyordum.herhalde yeni olduğu için diye düşünüyorum...

Öncelikle hayırlı olsun kardeş yalnız çok yakıyor senin ayarlar da sıkıntı var muhtemelen. Ayar yapılırken bulunursan seğret bilgisayarda ayarı puanlarını düşürürler benim t-jet bastığım zamanlar anca o kadar yakıyor yaa bi baktır sen. Bende 1.4 t-jet 120 hp var lpg taktırdım gayette sorunsuz bir şekilde kullanıyorum geçenlerde çay içmeye uğradığım mühendis arkadaşa az daha puanını yükseltsek ne olur dedim birazcık daha fazla yer az daha seri olur dedi ii dedim şuan 221 krş yakıyoır şehir içi ve basarak araç kullanan biriyim ve t-jet hayırlı günler dilerim

İLKER ÇELİK
    ianemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Plaka
    06 R 1555
    Edilen teşekkür: 22

şuan atiker takılı ve benim araç 221 krş yakıyor arada 80 krş fark var değmez bence ama bu benzin fiyatları ne olur daha da tırmanırmı bilmem çok km yapmıyorsan gerek yok derim ama fazla biniyorsan taktır derim

Suat ALEMDAR
    SUADOW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    54 SU@T 08
    Edilen teşekkür: 55

sizce yılda kaç km. üstü yapan biri LPG taktırmalı... bende muallaktayım... şu garanti delme işi kafamı kurcalıyor. Fiat'a malzeme konusunda güvenmiyorum, LPG takarım salak bir arıza verir. Tutup LPG'den derler, LPG'ci kabul etmez...
    Bunlar kafamı kurcalıyorlar, yoksa taktıracağım...

Saygılar.
    Suat

Serkan Demir
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı ianemon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hayırlı olsun kardeş yalnız çok yakıyor senin ayarlar da sıkıntı var muhtemelen. Ayar yapılırken bulunursan seğret bilgisayarda ayarı puanlarını düşürürler benim t-jet bastığım zamanlar anca o kadar yakıyor yaa bi baktır sen. Bende 1.4 t-jet 120 hp var lpg taktırdım gayette sorunsuz bir şekilde kullanıyorum geçenlerde çay içmeye uğradığım mühendis arkadaşa az daha puanını yükseltsek ne olur dedim birazcık daha fazla yer az daha seri olur dedi ii dedim şuan 221 krş yakıyoır şehir içi ve basarak araç kullanan biriyim ve t-jet hayırlı günler dilerim
    teşekkür ederim o ilk doldurduğum depoydu üstte yazdığım gibi ikinci 50 lira doldurdum şu an itibari ile 240 km yaptım kırmızı ışık yandı 10 km daha giderim hatta daha da götürür ama öncekinde bitmesini beklemedim şimdi bitene kadar bekleyeceğim ondan sonra tekrar 50 lira alıp deneyeceğim bakalım ne kadar gidecek

Aytuğ Alataş
    aytuga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 16

Evet arkadaşlar , bugün yaşadığım bir olayı buraya yazayım dedim, bilginiz olsun,

2 yıl önce brc taktırmıştım aracıma, bu ay vizesi doldu ozamana kadar çaktırmadan gittik,
    bugün 2a müh. brc ye gittim izmir karabağlardakine, oradaki arkadaşların söylediğine göre, bizim stepne yerine takılan 45 lt tanklar artık mak.müh. odasında kabul edilmiyormuş, tampondan en az 10 cm ucak olacakmış, yoksa sızdırmazlık raporu vermiyorlarmış,

3-4 aylık mevzu imiş, benim araca 34 lt tank takarak işlemi çözeceklerini söylediler, bu da bana 100 tl ye patlayacakmış, işçilik almayacaklarmış, daha sonra sızdırmazlık testine girebiliyormuşuz, filan filan...

bilginiz olsun eğer taktıracaksanız bunuda ustaya iletin sonra başınız ağrımasın,

selamlar...
    Fear Can Hold You Prisoner...Hope Can Set You ...

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

SERKAN YABA
    attserkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 53

slm arkadaşlar yetti bu benzin fiyatları artık taktırıyorum ankara sa sistem mühendislik var nasıl bir yer bilgisi olan var mı veya önerebileceğiniz adam akıllı bir yer var sa paylaşırsanız sevinirm?bu arada atikerde karar kıldım

murat malcı
    murad0983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 2

izmirde fiat servisine lpg taktıran var mı şimdi fiatın sayfasında gördüm taktıran varsa maliyet işçilik fiyat performans hakkında bilgi verebilirmi ?