ben damla otogazda taktırdım..yaklaşık 2 ay oldu..gayet memnunum..işinin ehli insanlar..1290 tl..ama biraz üstelersen 1200e taktırabilirsin..![]()
ankaralı arkadaşlar lovata taktırmayı düşünüyorum damla lpg nasıl bir yer bilgisi olan var mı?paylaşırsanız sevinirm.?
ben damla otogazda taktırdım..yaklaşık 2 ay oldu..gayet memnunum..işinin ehli insanlar..1290 tl..ama biraz üstelersen 1200e taktırabilirsin..![]()
Bugün servisler açıksa lpg taktırmayı düşünüyorum. Kartaş ve kavaklıdereyle görüşcem. Umarım pişman olmam landiden. Ses yapma olayı kafamı karıştırdı.
Taktırdım arkadaşlar Tan otoda pek ilgilenen olmamış ama neyse![]()
Teşekkür ederim. Tüketimin iyi gibi bende en kısa zamanda depoyu doldurup ölçümlere başlarım..
evet arkadaşlar sonunda uzun düşünmelerimin ve araştırmalrım sonun da dün lovata marka tüpümü taktırdım şimdilik bir sorun yok çok şükür gerçekten ucuza binmek bambaşka bir duyguymuş.depoyu fulledim 70 km yaptım tekrar aldığım da 11 tl gaz aldı çok şaşırdım 150 krş yakmış devamını bekliyorum puntocumdanherkese keyifli sürüşler
GPtuning
Biraz önce hesapladım kitapladım bende km 37kr cıkardmama lt değilmiş tl miş gec farkettm
Kayserideki lt fiyatına (2.45tl) göre 70 km de 4.5 lt yakmış yani kmde 15kr yapıyo maşallah diyelim
ankarada braz daha ucuz oldunu düşünürsek 14 - 15 kr
doğru söylüyorsun hocam..
ama 4.5 lt de ütopik bir rakam olmuş.
benim ilk depo için servis 20 lira atmış, 10 km civarı gittikten sonra 65 lira da ben aldım ve 500 km daha gittikten sonra lpg biplemeye başladı. Yani tüketim 16-17 krş yapıyor. yakıt kart ile %4'de indirim olduğu için rakam biraz daha düşüyor![]()
bu arada tüketim yol bilgisayarında 6.8 idi (şehir içinde biraz fazla girdik galiba taktırmadan önce daha düşüktü) gerçekleşen ise 7.4 civarı. Ben şu anda tatmin olmuş durumdayım. Bir tek benzin ne kadar tüketiyor onu hesaplayamadım ama fazla olduğundan şüphe ediyorum.
arkadaşlar bu değerleri yakalamak hiç de zor değil eğer amacınız az yaksın çok gezeyimse sabırlı olacaksınız 90 km hızı geçmeyeksiniz+devirli vs gibi ama yok ben performans derim derseniz onun da bi bedeli var
elbette
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri