Sayfa 31/78 İlkİlk ... 1127282930313233343551 ... SonSon
1543 sonuçtan 601 ile 620 arası

Konu: Fire Motor için LPG Sistemleri Genel Başlığı

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

Teknik Konu

Alıntı agaytan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende teleflex taktırdım ama inan kolay olmadı çok araştırdım.. atikerden şikayet yok diyorsun ama şikayetim var.com a bir gir istersen .... son olarak motor arıza lambasının yanması kadar moral bozan birşey yok benim için ama teleflex bunun garantisini veriyor en azından
    Çevremden duymadım demek istemiştim...Sonuçta Atiker kullanan insan sayısı da bir hayli fazla yani toplam sayıya göre şikayet sayısını oranlarsanız bence yine de diğerlerine göre daha az bir şikayet oranı çıkıcaktır bence..

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

motor arıza lambası mutlaka her markada yanıyor. ben yakmayan duymadım kimisinde giderilmiyor bile biladerde vectra vardı surekli yanardı lamba sondurulmuyordu bende ilk basta bir defa yandı 10 bin kmdir yanmadı sonra bidaha yandı tekrar sonduruldu daha da yanmadı

bora turan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308

Bende teleflex var ilk takıldığında sanırım bir kez yandı diye hatırlıyorum söndürdüler sonrada bi daha hiç yanmadı

Ender Pala
    pilotender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 229

Benim Atiker şeytan kulağına kurşun lamba mamba yakmadı hiç. En ufak da sorun yaşatmadı henüz. Kuzende Ford Focus var, 3 senedir Atiker kullanıyor bir kere bile arıza lambası yanmadı onun da. 3 senede toplam 45000 km filan yaptı. Hala da kullanıyor en ufak bir sorun yaşamadı.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

wolf1965 Wolf1965
    Wolf1965 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 15

İyi akşamlar;
    bende de atiker var bugün ilk 11.500 km de (10 bin) bakımını yaptırdım filtresini değiştirdiler.(50 tl.) Taktırdığımdan beri şu ana kadar çok memnunum bende de arıza lambası yanmadı hiç.Ve daha önce taktırmadığıma pişmanım...Bu hava şartlarında 8-8,5 lt yakıyor 100 km.de...

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cantekin keçeli
    cantekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 7

Standart yakıt

Alıntı Wolf1965 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi akşamlar;
    bende de atiker var bugün ilk 11.500 km de (10 bin) bakımını yaptırdım filtresini değiştirdiler.(50 tl.) Taktırdığımdan beri şu ana kadar çok memnunum bende de arıza lambası yanmadı hiç.Ve daha önce taktırmadığıma pişmanım...Bu hava şartlarında 8-8,5 lt yakıyor 100 km.de...
    bu değerleri şehir içimi yoksa şehir dışımı yaptınız.şehir dışı ise ortalama kaç km hızla yaptınız.

Mustafa Akçay
    Rengi
    Titanyum Gri

filtre degisimi 50 lira degil hocam sizde filtre degisimi ve enjektor temizligi yapılmıs sanırım 50 liraya bunlar yapılıyor

wolf1965 Wolf1965
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı cantekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu değerleri şehir içimi yoksa şehir dışımı yaptınız.şehir dışı ise ortalama kaç km hızla yaptınız.
    Şehir içi bilgisayarda ortalama sürat 28 ila 31 km arasını gösteriyor...Köprü trafiği yok,anadolu yakası E-5 ve sahil yolu trafiği...

wolf1965 Wolf1965
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı pdr42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    filtre degisimi 50 lira degil hocam sizde filtre degisimi ve enjektor temizligi yapılmıs sanırım 50 liraya bunlar yapılıyor
    İlk defa yaptırdım ve 2-3 atiker servisinden tlf.ile fiyat aldım.Nakit 50 tl.kredi kartı 50+kdv=60 biride 75 tl.istedi...arabanın başındaydım filtre değiştirildi ve cihaza bağlayıp kontrol yapıldı sadece,birde şikayetim olup olmadığı soruldu...Tlf.da ne yapılacak diye sorduğumda da hepsi filtre değiştirilip cihazda kontrol yapılacak dedi...

bora turan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308

Benimde artık gitmem farz oldu bu debriyaja basınca motorun durması olayını bende yaşamaya başladım son günlerde , sanırım sağlam bir enjektör temizliği , filtre değişimi ve kontrol gerekiyor bujilerden de olabilir bilemiyorum ama yaklaşık 15.000 km.dir uğramıyorum lpg servisine gidelim bakalım ne dicekler..Gaz kelebeğiyle de bağlantısı olabilirmi acaba bu sıralar benzinden lpg ye geçişte araba hırpalanmaya başladı bayağı bi...Bir de geçen baktık araç acayip antize suyu eksiltmiş yani bana anormal geldi nerdeyse kabın içinde hiç su yoktu 1 litre kırmızı antize alıp suyla birlikte doldurdum ama o kadar eksiltmesi normal değil bence son zamanlarda zaten kaloriferde eski performansıyla çalışmıyordu hayırlısı inşallah masraf açmaz başıma yani radyatör suyu eksilmesiyle lpg arasında bağlantı varmı anlamıyorum..Bi vakit bulabilirsem gidicem sonucu sizinle de paylaşırım buradan..

atilla aytan
    agaytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    06 bn 5074
    Edilen teşekkür: 4

Alıntı tempesty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde artık gitmem farz oldu bu debriyaja basınca motorun durması olayını bende yaşamaya başladım son günlerde , sanırım sağlam bir enjektör temizliği , filtre değişimi ve kontrol gerekiyor bujilerden de olabilir bilemiyorum ama yaklaşık 15.000 km.dir uğramıyorum lpg servisine gidelim bakalım ne dicekler..Gaz kelebeğiyle de bağlantısı olabilirmi acaba bu sıralar benzinden lpg ye geçişte araba hırpalanmaya başladı bayağı bi...Bir de geçen baktık araç acayip antize suyu eksiltmiş yani bana anormal geldi nerdeyse kabın içinde hiç su yoktu 1 litre kırmızı antize alıp suyla birlikte doldurdum ama o kadar eksiltmesi normal değil bence son zamanlarda zaten kaloriferde eski performansıyla çalışmıyordu hayırlısı inşallah masraf açmaz başıma yani radyatör suyu eksilmesiyle lpg arasında bağlantı varmı anlamıyorum..Bi vakit bulabilirsem gidicem sonucu sizinle de paylaşırım buradan..
    gazı nerden alıyorsunuz bana kesinlikle opet den almayın dediler filtreyi tıkıyormuş katkılı olan gaz

bora turan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308

Teknik Konu

Alıntı agaytan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gazı nerden alıyorsunuz bana kesinlikle opet den almayın dediler filtreyi tıkıyormuş katkılı olan gaz
    Doğrudur birkaç kez Opetten kullandım bu katkılı olayı çıktıktan sonra araba sapıttı o gündür opete uğramıyorum genelde PO dan alıyorum..

Mustafa Akçay
    Rengi
    Titanyum Gri

ben sürekli opetten alıyorum ama kışın başka yerden almak lazım. yazın belkikatkılı cok problem cıkarmaz ama kışın katkısız almak lazım diye düşünüyorum. sservisteki eleman da demişti katkılı gazlar enjektorleri kirletiyor banada gösterdi ve stop etme sorunu ondan kaynaklanıyor

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ender Pala
    pilotender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 229

sğutma suyunun eksilmesinin lpg ile bir alakası yoktur herhalde. olabilecek en iyi ihtimal genleşme kabında veya su borularında kaçak olması. eğer buraların kontrolüyle sorun düzeltilemezse sanırım masrafınız artacaktır. silindir kapağı contasını değiştirmeleri gerekebilir. motorun stop etmesi bununla ilgili olabilir daha çok bence.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

bora turan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308

Alıntı pilotender Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sğutma suyunun eksilmesinin lpg ile bir alakası yoktur herhalde. olabilecek en iyi ihtimal genleşme kabında veya su borularında kaçak olması. eğer buraların kontrolüyle sorun düzeltilemezse sanırım masrafınız artacaktır. silindir kapağı contasını değiştirmeleri gerekebilir. motorun stop etmesi bununla ilgili olabilir daha çok bence.
    Sağolasın Ender ; muhtemelen enjektör temizliği yada filtreden kaynaklandığını düşünüyorum sonucu paylaşırım

Mehmet Özer
    mehmetoozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06AE5299
    Edilen teşekkür: 1

Selam arkadaslar

valla gözünü seveyim atikerin ve lpg nin ankara-kayseri 24 litreye gittim.. (340 km ) 24 litre *1.74 = 41.76 tl ye ml oldu.. 4 kişi için mükemmel bir ekonomi geldi bana...
    benzinlide gitse idim en azından 67.500 verecektim..
    herkese öneririm.
    ANKARA'DA İSENİZ NOKİA HAKKINDA HER TÜRLÜ SORULARINIZ VE SORUNLARINIZ KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLİRİM..

cantekin keçeli
    cantekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 7

Alıntı mehmetoozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaslar

valla gözünü seveyim atikerin ve lpg nin ankara-kayseri 24 litreye gittim.. (340 km ) 24 litre *1.74 = 41.76 tl ye ml oldu.. 4 kişi için mükemmel bir ekonomi geldi bana...
    benzinlide gitse idim en azından 67.500 verecektim..
    herkese öneririm.
    kaç km hızla gittiniz.

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 88

arkadaslar bende 6 ay kadar önce atiker taktırdım.son zamanlarda debriyaja basınca stop etmeye başladı ,gaz filtresini değiştirdim ve sorun düzeldi gibi şimdilik stop etme olayı biri.fakat aracım lpg de 800 devirde çalışıyor.bu devir bana biraz düşük gibi geldi.diğer atiker kullanıcılarının araçları lpg de boşta kaç devirde çalışıyor acaba.bilgi verirseniz sevinirim.

tugrul karaatli
    tugrul.karaatli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Bravo İnci Beji
    Edilen teşekkür: 9

uzun zamandır araştırdım soruşturdum sonunda kara verdim ve atiker taktırdım.çok memnunum.arabam periyodik bakım istemesine rağmen (mesela yağı zift oldu artık, hava filtresi hava sübabına döndü tabi bunlar değişecek) tık demedi..çekişinde bi sıkıntı da yok..yağ filtre ve buji değişimlerinden sonra sarfiyat tutarlarımı paylaşıcam..
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!

tugrul karaatli
    tugrul.karaatli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Bravo İnci Beji
    Edilen teşekkür: 9

bu arada benim aracım rölantide 1100d/d civarında....
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!