Arkadaşlar kullanılan kelimelere bu kadar takılmayın yahuBen sizleri tanımaktan gerçekten çok mutluyum. Herkes kendi düşüncesini tabiki de söylesin, ne güzel işte. Mesela ben bazı noktalarda Gökhan'a , bazı noktalarda da Cenk'e katılıyorum. Şahsen ben milli eğitimde çalışan bir öğretmen olarak ekonomiyi düşünmem şart. Yakın gelecekte evlilik gibi durumlar olacağını da göz önğnde bulundurunca performans aşkından filan vazgeçtim ve Alfa'yı sattım zaten. Bana vergisi düşük, bakım masrafları düşük, ikinci el piyasası iyi ve yakıtı az bir araç lazımdı. Gittim Punto'yu aldım. Diğer yandan, Cenk'in de dediği gibi, o sadece bir araba değil. O, yıllardır verilen emekle alınmış bişey, o benim çocuğum gibi. Tabiki de onun bir şekilde çalışmasını, arıza yapmamasını, moral bozmamasını isterim... İnsan iki arada bir derede kalıyor değil mi? Çağımız şartları mecbur bırakıyor insanı napalım. LPG'siz binilse elbette daha güzel olurdu. Dizel veya daha yüksek motorlu bir Punto'ya param yetseydi düşünebilirdim...Amma velakin, imkansızdı... Herkese saygılar.
Yer imleri