Alıntı gakkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hüseyin ben yeni taktırdım atiker(daha 4. depoyu kullanıyorum).Yol bilgisayarında herhangi bir sorun yok şimdilik.Bir arkadaş da taktırdı,puntosuna atiker.Onda da bu anlamda bir sorun yok.Sadece iki seferdir sabahları benzinden gaza geçişte çok kısa süre ( 30 saniye kadar) sallama yapıyor.Sanırım havanın soğukluğu ile alakalı.3-4 dakikalık çalışmadan sonra hiç sorun kalmıyor.Yarın biraz çalıştırıp ısıttıktan sonra yola çıkacağım,sanırım fark edecektir.Merak ettiğin bir bir sorun olursa yaz
Gökhan Bey, benim araç Söke/AYDIN'da. LPG taktırmayı düşünüyorum bu arada cidden ama çok kararsızım verdiğim parayı acaba ne kadar zamanda amorti ederim nasıl olur onu bilemiyorum. bir de taktırdıktan sonra yok arıza lambası yok bilmemne filan onlarla uğraşmak beni arabamdan sogutacaktır. Ondan korkuyorum...Bir de Söke'de montaj mı doğru olur yoksa izmir'de bu işte gercekten kendini ispatlamış ustalar var mıdır beni bu konularda aydınlatırsan sevinirim meslektaşım! Söke'de 1100 lira fiyat verdiler Atiker için, Zavolli 1450, BRC 1550 lira. Fiyatlar sence nasıldır? İzmirde taktırınca avantajımız olur mu? Bir de ustanın gercekten usta olması konusuna ne dersin?