Teşekkür ederim, silkelemeden kastım araç 2500 devirden sonra gaza sanki basıp basıp bırakıyormuşsun gibi ileri geri silkeliyor, gaza yüklenince daha sert bir şekilde yapıyor sanki biri arkadan çekip çekip bırakıyor gibi bildiğimiz vurduruyor araba gitmiyor yani.

Benim sorunun sizinkiyle aynı olduğunu sanmıyorum.
LPG' nin ilk olarak enjektörlerini değiştirdim, olmadı filtreyi değiştirdim, olmadı bujileri değiştirdim, olmadı regülatör'ü değiştirdim, yine olmadı sıra ECU' da işte yarin ECU' yu da değiştirecez sabahtan. O da olmazsa sanırım endiksiyon bobini var sırada ki inşallah ECU'yla sorun hallolur, çünkü bobin biraz tuzlu olacak benim için.
Bu konuya takılmadı değilim, yaşadığım şehir Ceyhan/Adana buranın rakımı 25 metre, fakat sorunun ilk başlangıcı yaylaya çıktıktan sonra başladı ve çıkarken ilk defa Aygaz' dan lpg aldım (mecburiyetten) çıktığım yayla aşağı yukarı 1.600m rakımlı bir yerdi ve dönüşte başladı bizim bitmeyen silkeleme sorunsalı. Aracımdaki LPG OBDII' li sistem ECU' dan anlık ayar yapan cinsten olduğu için dedim acaba oradaki şartlara göre mi ayarlamaya çalıştı araçta sonradan geri deniz seviyesine inince düzeltemedi gibisinden, hatta OBDII sistemini devre dışı bıraktırdım ve halen devre dışı. Velhasıl olayı çözemedik bu yüzden canım iyiden iyiye sıkılıyor, en sonunda LPG' yi söktürecem bu gidişle, arabadan soğuttu beni ya

Yer imleri