Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır aracın LPG de silkeleme sorunuyla uğraşmaktayım. (Aracım 2010 Evo 1.4 77hp. Dynamic) Konuyu açma sebebim aynı sorundan müzdarip olan veya olacak olanlara bilgilendirme amaçlıdır. Konuyla ilgili ekstra bilgileri olan arkadaşlarda dahil olursa yararlı olacağına inanıyorum. Çünkü bir çok forumda araştırdım henüz net bir sonuca ulaşılamamış yada konu başlıkları pasif olmuş.

Öncelikle 1 ay önce yaylaya çıkmak üzere ilk defa AYGAZ' dan LPG aldım. 2.300metre kadar rakımı bulunan yayla dönüşünde araç 2,500 - 3.000 devir bandında silkelemeye daha ilerisi benzine geçiyor ve tüpün bittiği ikaz uyarısını almaya başladım. (Silkeleme derken öyle hafif vuruntu değil oldukça koltuktaki yerimi değiştirmemi sağlayacak kadar güçlü silkeliyordu)

Sonuç olarak rakımdan dolayı OBDII' li sistemden dolayı olduğunu düşündüm ve LPG servisine gittiğimde ilk soru AYGAZ mı kullandın oldu! Meğer katkılı LPG' ler LPG Filtresi başta olmak suretiyle enjektörlerede ciddi hasarlar veriyormuş (bu konuda aygaz ile mahkemelik olup tazminat alanlar dahi varmış)

LPG ayarını yenileyip, OBDII' yi devre dışı bıraktıktan sonra, LPG nin tamamen bitmesini bekledim (silkeleme devam ederek) 2 depo farklı marka lpg alarak kullandım fakat sonuç değişmedi, sonra LPG'nin enjektöründe sorun olacağı kanaatine vararak sıfır enjektör taktırdım, fakat sorun çözülmedi!

Bu gün itibariyle LPG filtresini değiştirdim ve 15-20 km boyunca en ufak silkeleme olmadı (2. viteste kesiciye düşene kadar denedim).

Sanırım katkılı LPG filtreye zarar veriyor ve ondan kaynaklı sorun yaşanıyor, ilerleyen zamanlarda eğer sorun yaşarsam burada paylaşırım.

Şimdilik aynı sorunu yaşayan, çözemeyen veya ilerde başına gelebilecek arkadaşlara bilgilendirme amaçlı umarım faydalı olur. Saygılar.