ya bugun hala kendime gelemedim,sanki hala maşukiyede kalmış gibiyim yada o güzel ortamın etkisiyle kendimi hala orada hissediyorum...
Printable View
ya bugun hala kendime gelemedim,sanki hala maşukiyede kalmış gibiyim yada o güzel ortamın etkisiyle kendimi hala orada hissediyorum...
emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler. güzel bir organizasyondu.
emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. bizde ailece çok zevk aldık. gerçi oğlumun haşereliğinden dolayı doğru dürüst kimseyle tanışma imkanım olmadı ama yinede birlikte olmak güzel. kartepeyi kaçırdığımıza çok üzüldüm. cansu alabalık tesislerinede çok teşekkür ediyoruz. Eleştiren arkadaşlar var ama onlarada hak vermek lazım. bu kadar insanın servisini aynı anda yapmaları mümkün değildi zaten. Herşey için çoooooooook teşekkür ederim. :)
sizede geçici problemler oluştu galiba resimleri yükleyemedik.......
anlaşılan eğlenceli olmuş gerçekten. umarım bir dahakine imkanımız olurda bizde katılırız.
Cok guzel bir bulusma olmus emegi gecen herkese tesekkurler.Darısı büyük Türkiye bulusmasına...
ankara ekibi,bizim videolar ne oldu,özellikle bolu tünelindeki video yu bekliyoruz...birde fotoğrafları eklenti yapmadan atacağımız sitenin linkini (image...) ve nasıl boyutlarda olacagından bahsedebilirmisiniz...
uzun zamandır böyle güzel bir gün geçirmemiştim emegi geçen herkese teşekkürler
video'Lar geLir yakında,
fotoğraf ve videoLar için diğer başLığı, yorumLar için de bu başLığı kuLLanırsak, daha az karışıkLığa sebep oLuruz : )
resimLer nasıL yükLeniyor diye merak edenLer için; https://forum.grandepuntotr.com/yone...m-eklerim.html
arkadaşlar herkesı memnun edbıldıysek ne mutlu bızlere gercekten cok emek verdık cok caba harcadık emegımızın karsılıgınıda sızlerden aldık tekrar tekrar cok tsk ..bıdakı sefere artık yenı yönetim sızlerle olur benım bu son bulusmamdı ...ısalah benden sonrakı yonetım sızlere doyasıya guzel analr bırakırr.
Abi siz bıraksanız da biz bırakmadık Farukları; avanak KGS sini doldurmayanlar olarak aynı sırada savaş verdik! :) Hatta günün son esprisini de patlattık akşam akşam.. :D
Bu arada KGS alacaklara İşbankası veya Ziraat kredi kartı çıkarttırarak, o kredi kartına bağlı KGS almalarını, böylelikle Ankara'da doldurması çok sıkıntı olan KGS kontörü ile uğraşmak zorunda kalmamalarını şiddetle tavsiye ederim. (ben ertesi gün başvurdum vallahi)
Yaw aynı şeyi düşünmüşüz Tolga! Alelacele ilk Bolu videosunu ekledim, bkz. aşağıdaki link ;)
https://forum.grandepuntotr.com/ista...videolari.html
Sanıyorum sadece fotoğraf olması gereken yere, gaza gelip (biraz acemiliğimden de olabilir) yazılar da ekledim ama artık kusura bakmayın! Hatta burada da aynen tekrarlamak isterim ki:
"Şaka bir yana, bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese buradan teşekkür eder, bolca eğlenip, afiyetle yemek yiyip, keyifli bir gün geçirmiş olduğumuzu (bizim 4 kişilik grubun adına konuşuyorum) belirtmek isterim.
Yeni katılmış olduğun grubumuzun bu samimi ortamından müthiş memnun oldum.
Nice keyifli organizasyonlara! :scooter0: "
Hepinizle tanışmak, birlikte olmak keyifti! Tolga kendimi 86'lı gibi hissetmemi sağladığın için tşkler ;) Angaralılara yoldaki efendi, saygılı sürüşleri için tşkler.
Ama (her zaman bir ama vardır :)) Angaradan gelenler olarak acep biraz az mı resim/video çektik? İstanbul kafilesinin kameraya alma maceralarını okuyunca üzüldüm valla. Keşke en öne geçip tavandan çıkıp çekseydim, hatta keşke telsizimiz olsaydı da planlı atraksiyon yapsaydık dedim! (ben mi çok zıpırım, yoksa kırmızı punto mu beni yoldan çıkaran :))
Bir de Derya Bey ve yeğeni (sanırım yeğeni idi, yanlışsam kusura bakmasın) nin üzerlerindeki t-shirtlere hasta oldummm! :w00t2000:
Hemen t-shirt yaptırıyoruz aynından! Yoksa zaten böyle aksesuarlar edinme şansımız var da benim mi haberim yok?
Erdi hakikaten Faruk reklamı yaw o ilk baştaki resim! Hani benim arabanın resimiiiiiiii? :prop0000:
Neden böyle güzel buluşmaların arkasından kötü anlaşılmalardan dolayı gidenler oluyor anlamıyorum.Aynı olay Ersen abidede oldu hatırlarsanız PENDİK buluşmasında...Başka bişey diyemiyorum...
kötü anlaşılma nedir? bilmediğimiz bişimi oldu?
Bilmediğiniz bir şey yok. Arkadaşlar yeni bir sitenin peşindelermiş, dertleri oymuş!!! Açılmış da... Hayırlı olsun!!!
Yani bu niyete bu kılıf olmuyor artık değiştirin yahu şu mazereti.
İnsanların aklında soru işareti oluşturmak-polemik yaratmak-suyu bulandırmak,başka bi nane yok altında...
Çok adedersiniz amipler gibi bölünüyoruz. Hemde daha bugün Salı.. ne güzel bir Pazar geçirmişiz. Ne gereği var ya a sitesi b sitesi c sitesi. Grande Punto 1 model. 1 site yetmiyormu bize.
birbirimizle anlaşamıyorsak selamlaşmayız olur biter. bu site bir kişinin babasının tapulu malı değil ki.. bu aracı olan herkesin. yoksa bir domain register etmek, bir host ayarlamak cok zor iş değil..
ben ayrılma fikrine karşıyım.
Grande Punto kullanıcılarının ilk ve gerçek buluşma noktası öteden beri burası olmuştur, hep de öyle kalmaya devam edecektir. Çünkü temellerinde katıksız ve karşılıksız yardımlaşma isteği ve geleneği vardır.