Sayfa 14/16 İlkİlk ... 10111213141516 SonSon
305 sonuçtan 261 ile 280 arası

Konu: B.GP Buluşması (GP Ailesi Maşukiye'de)

Tolga Güçlü
    Şanslı ve Hızlı Üye tolgaank88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 24**
    Edilen teşekkür: 707

ya bugun hala kendime gelemedim,sanki hala maşukiyede kalmış gibiyim yada o güzel ortamın etkisiyle kendimi hala orada hissediyorum...

2. Bu mesajı için 3 kişi tolgaank88'ye teşekkür etti:

Mert Ümit Şenkal
    Mert ŞENKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 16

Alıntı tolgaank88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bugun hala kendime gelemedim,sanki hala maşukiyede kalmış gibiyim yada o güzel ortamın etkisiyle kendimi hala orada hissediyorum...
    Ayynen ben de sanki halen oradayım. Kendimi uzun zamandır hissetmediğim kadar sağlıklı ve neşeli hissediyorum

4. Bu mesajı için 2 kişi Mert ŞENKAL'ye teşekkür etti:

Orhan SOLAK
    nobodytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 5

emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler. güzel bir organizasyondu.

6. Bu mesajı için 2 kişi nobodytr'ye teşekkür etti:

Aslı KILINÇ
    quixotic2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 NLP 37
    Edilen teşekkür: 100

emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. bizde ailece çok zevk aldık. gerçi oğlumun haşereliğinden dolayı doğru dürüst kimseyle tanışma imkanım olmadı ama yinede birlikte olmak güzel. kartepeyi kaçırdığımıza çok üzüldüm. cansu alabalık tesislerinede çok teşekkür ediyoruz. Eleştiren arkadaşlar var ama onlarada hak vermek lazım. bu kadar insanın servisini aynı anda yapmaları mümkün değildi zaten. Herşey için çoooooooook teşekkür ederim.
    Daihatsu Copen

8. Bu mesajı için 2 kişi quixotic2'ye teşekkür etti:

Şenol Çıracı
    Abarth Mjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 323

Alıntı Mert ŞENKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu buluşmada emeği geçen herkese çok teşekkürler. Benim ilk buluşmamdı ve gün sonunda aklımdan geçen iyi ki bi GP alıp bu kaliteli,seçkin ve muhabbeti çok tatlı insanların arasına katılabildiğimdi. Tekrardan çok teşekkürler. Arayı çok açmadan bir sonraki buluşmada görüşmek üzere..

Şenol mantarlar halen patlama yapıyor mu kardeşim Yolda dönerken ara ara patladı galiba gidişinden öle hissetim

aynen öyle oldu kardeşmmm yolda biras mantarın ateşi başımıza vurdu bende puntomu biras daha yola vurdum ya cansunun ordan sapanca gölü 10 km flnmış keşke oraya gitseydikk canımız sıkılmazdı gkn53 abi senin afyonun etkisi ne kadar sürdüü D

10. Bu mesajı için 3 kişi Mjet'ye teşekkür etti:

ŞENOL KAÇAĞAN
    shenka61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34VJ 5584
    Edilen teşekkür: 11

sizede geçici problemler oluştu galiba resimleri yükleyemedik.......

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

anlaşılan eğlenceli olmuş gerçekten. umarım bir dahakine imkanımız olurda bizde katılırız.

14. Bu mesajı için 2 kişi KaMiKaZe'ye teşekkür etti:

burak kaya
    BUrasııı Besiktasss!!! ZaMBroTTa_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 90

Cok guzel bir bulusma olmus emegi gecen herkese tesekkurler.Darısı büyük Türkiye bulusmasına...

16. Bu mesajı için 4 kişi ZaMBroTTa_1903'ye teşekkür etti:

Tolga Güçlü
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 24**

ankara ekibi,bizim videolar ne oldu,özellikle bolu tünelindeki video yu bekliyoruz...birde fotoğrafları eklenti yapmadan atacağımız sitenin linkini (image...) ve nasıl boyutlarda olacagından bahsedebilirmisiniz...

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

m.r. yumak
    dogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    16 z 0021
    Edilen teşekkür: 130

uzun zamandır böyle güzel bir gün geçirmemiştim emegi geçen herkese teşekkürler

20. Bu mesajı için 2 kişi dogu'ye teşekkür etti:

Erdi YILMAZ
    Fiat Türkiye Forum
    FiatTR | PuntoTR
    GrandePuntoTR

erdiyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 5938

Alıntı tolgaank88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankara ekibi,bizim videolar ne oldu,özellikle bolu tünelindeki video yu bekliyoruz...birde fotoğrafları eklenti yapmadan atacağımız sitenin linkini (image...) ve nasıl boyutlarda olacagından bahsedebilirmisiniz...
    video'Lar geLir yakında,

fotoğraf ve videoLar için diğer başLığı, yorumLar için de bu başLığı kuLLanırsak, daha az karışıkLığa sebep oLuruz : )

resimLer nasıL yükLeniyor diye merak edenLer için; https://forum.grandepuntotr.com/yone...m-eklerim.html

FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
    Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com

22. Bu mesajı için 2 kişi erdiyilmaz'ye teşekkür etti:

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. misafir3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 375

arkadaşlar herkesı memnun edbıldıysek ne mutlu bızlere gercekten cok emek verdık cok caba harcadık emegımızın karsılıgınıda sızlerden aldık tekrar tekrar cok tsk ..bıdakı sefere artık yenı yönetim sızlerle olur benım bu son bulusmamdı ...ısalah benden sonrakı yonetım sızlere doyasıya guzel analr bırakırr.

Berk VAROL
    2 teker üye Paranoya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BER 86
    Edilen teşekkür: 90

Alıntı İbrahimKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Park Sensörünü ailecek çok isteyen Serhan kazandı...

Abicim valla seni öyle sırada bırakıp gitmek çok üzdü bizi.. Ama bir musibet bin nasihattan iyidir demiş atalarımız
    Abi siz bıraksanız da biz bırakmadık Farukları; avanak KGS sini doldurmayanlar olarak aynı sırada savaş verdik! Hatta günün son esprisini de patlattık akşam akşam..

Bu arada KGS alacaklara İşbankası veya Ziraat kredi kartı çıkarttırarak, o kredi kartına bağlı KGS almalarını, böylelikle Ankara'da doldurması çok sıkıntı olan KGS kontörü ile uğraşmak zorunda kalmamalarını şiddetle tavsiye ederim. (ben ertesi gün başvurdum vallahi)

Yaw aynı şeyi düşünmüşüz Tolga! Alelacele ilk Bolu videosunu ekledim, bkz. aşağıdaki link
    https://forum.grandepuntotr.com/ista...videolari.html

Sanıyorum sadece fotoğraf olması gereken yere, gaza gelip (biraz acemiliğimden de olabilir) yazılar da ekledim ama artık kusura bakmayın! Hatta burada da aynen tekrarlamak isterim ki:

"Şaka bir yana, bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese buradan teşekkür eder, bolca eğlenip, afiyetle yemek yiyip, keyifli bir gün geçirmiş olduğumuzu (bizim 4 kişilik grubun adına konuşuyorum) belirtmek isterim.

Yeni katılmış olduğun grubumuzun bu samimi ortamından müthiş memnun oldum.

Nice keyifli organizasyonlara! "

Hepinizle tanışmak, birlikte olmak keyifti! Tolga kendimi 86'lı gibi hissetmemi sağladığın için tşkler Angaralılara yoldaki efendi, saygılı sürüşleri için tşkler.

Ama (her zaman bir ama vardır ) Angaradan gelenler olarak acep biraz az mı resim/video çektik? İstanbul kafilesinin kameraya alma maceralarını okuyunca üzüldüm valla. Keşke en öne geçip tavandan çıkıp çekseydim, hatta keşke telsizimiz olsaydı da planlı atraksiyon yapsaydık dedim! (ben mi çok zıpırım, yoksa kırmızı punto mu beni yoldan çıkaran )

Bir de Derya Bey ve yeğeni (sanırım yeğeni idi, yanlışsam kusura bakmasın) nin üzerlerindeki t-shirtlere hasta oldummm!
    Hemen t-shirt yaptırıyoruz aynından! Yoksa zaten böyle aksesuarlar edinme şansımız var da benim mi haberim yok?

Erdi hakikaten Faruk reklamı yaw o ilk baştaki resim! Hani benim arabanın resimiiiiiiii?

25. Bu mesajı için 6 kişi Paranoya'ye teşekkür etti:

Tolga Güçlü
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 24**

Alıntı berk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi siz bıraksanız da biz bırakmadık Farukları; avanak KGS sini doldurmayanlar olarak aynı sırada savaş verdik! Hatta günün son esprisini de patlattık akşam akşam..

Bu arada KGS alacaklara İşbankası veya Ziraat kredi kartı çıkarttırarak, o kredi kartına bağlı KGS almalarını, böylelikle Ankara'da doldurması çok sıkıntı olan KGS kontörü ile uğraşmak zorunda kalmamalarını şiddetle tavsiye ederim. (ben ertesi gün başvurdum vallahi)

Yaw aynı şeyi düşünmüşüz Tolga! Alelacele ilk Bolu videosunu ekledim, bkz. aşağıdaki link
    https://forum.grandepuntotr.com/ista...videolari.html

Sanıyorum sadece fotoğraf olması gereken yere, gaza gelip (biraz acemiliğimden de olabilir) yazılar da ekledim ama artık kusura bakmayın! Hatta burada da aynen tekrarlamak isterim ki:

"Şaka bir yana, bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese buradan teşekkür eder, bolca eğlenip, afiyetle yemek yiyip, keyifli bir gün geçirmiş olduğumuzu (bizim 4 kişilik grubun adına konuşuyorum) belirtmek isterim.

Yeni katılmış olduğun grubumuzun bu samimi ortamından müthiş memnun oldum.

Nice keyifli organizasyonlara! "

Hepinizle tanışmak, birlikte olmak keyifti! Tolga kendimi 86'lı gibi hissetmemi sağladığın için tşkler Angaralılara yoldaki efendi, saygılı sürüşleri için tşkler.

Ama (her zaman bir ama vardır ) Angaradan gelenler olarak acep biraz az mı resim/video çektik? İstanbul kafilesinin kameraya alma maceralarını okuyunca üzüldüm valla. Keşke en öne geçip tavandan çıkıp çekseydim, hatta keşke telsizimiz olsaydı da planlı atraksiyon yapsaydık dedim! (ben mi çok zıpırım, yoksa kırmızı punto mu beni yoldan çıkaran )

Bir de Derya Bey ve yeğeni (sanırım yeğeni idi, yanlışsam kusura bakmasın) nin üzerlerindeki t-shirtlere hasta oldummm!
    Hemen t-shirt yaptırıyoruz aynından! Yoksa zaten böyle aksesuarlar edinme şansımız var da benim mi haberim yok?

Erdi hakikaten Faruk reklamı yaw o ilk baştaki resim! Hani benim arabanın resimiiiiiiii?
    berk foto ve videolar topicinin 2. sayfasına bakmanı öneririm

Oğuzhan ÖZCAN
    oguzhan ozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 317

Neden böyle güzel buluşmaların arkasından kötü anlaşılmalardan dolayı gidenler oluyor anlamıyorum.Aynı olay Ersen abidede oldu hatırlarsanız PENDİK buluşmasında...Başka bişey diyemiyorum...

Adem KILINÇ
    quixotic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 FA 5364
    Edilen teşekkür: 58

kötü anlaşılma nedir? bilmediğimiz bişimi oldu?

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Bilmediğiniz bir şey yok. Arkadaşlar yeni bir sitenin peşindelermiş, dertleri oymuş!!! Açılmış da... Hayırlı olsun!!!

30. Bu mesajı için 6 kişi Linos'ye teşekkür etti:

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Yani bu niyete bu kılıf olmuyor artık değiştirin yahu şu mazereti.

İnsanların aklında soru işareti oluşturmak-polemik yaratmak-suyu bulandırmak,başka bi nane yok altında...
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

32. Bu mesajı için 7 kişi microab'ye teşekkür etti:

Adem KILINÇ
    quixotic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 FA 5364
    Edilen teşekkür: 58

Çok adedersiniz amipler gibi bölünüyoruz. Hemde daha bugün Salı.. ne güzel bir Pazar geçirmişiz. Ne gereği var ya a sitesi b sitesi c sitesi. Grande Punto 1 model. 1 site yetmiyormu bize.

birbirimizle anlaşamıyorsak selamlaşmayız olur biter. bu site bir kişinin babasının tapulu malı değil ki.. bu aracı olan herkesin. yoksa bir domain register etmek, bir host ayarlamak cok zor iş değil..

ben ayrılma fikrine karşıyım.

34. Bu mesajı için 11 kişi quixotic'ye teşekkür etti:

Cem Cebeci
    civcivx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 932

Grande Punto kullanıcılarının ilk ve gerçek buluşma noktası öteden beri burası olmuştur, hep de öyle kalmaya devam edecektir. Çünkü temellerinde katıksız ve karşılıksız yardımlaşma isteği ve geleneği vardır.

36. Bu mesajı için 10 kişi civcivx'ye teşekkür etti: