312 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: B.GP Buluşması (GP Ailesi Maşukiye'de)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Berk VAROL
    2 teker üye Paranoya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BER 86
    Edilen teşekkür: 90

Alıntı İbrahimKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Park Sensörünü ailecek çok isteyen Serhan kazandı...

Abicim valla seni öyle sırada bırakıp gitmek çok üzdü bizi.. Ama bir musibet bin nasihattan iyidir demiş atalarımız
    Abi siz bıraksanız da biz bırakmadık Farukları; avanak KGS sini doldurmayanlar olarak aynı sırada savaş verdik! Hatta günün son esprisini de patlattık akşam akşam..

Bu arada KGS alacaklara İşbankası veya Ziraat kredi kartı çıkarttırarak, o kredi kartına bağlı KGS almalarını, böylelikle Ankara'da doldurması çok sıkıntı olan KGS kontörü ile uğraşmak zorunda kalmamalarını şiddetle tavsiye ederim. (ben ertesi gün başvurdum vallahi)

Yaw aynı şeyi düşünmüşüz Tolga! Alelacele ilk Bolu videosunu ekledim, bkz. aşağıdaki link
    https://forum.grandepuntotr.com/ista...videolari.html

Sanıyorum sadece fotoğraf olması gereken yere, gaza gelip (biraz acemiliğimden de olabilir) yazılar da ekledim ama artık kusura bakmayın! Hatta burada da aynen tekrarlamak isterim ki:

"Şaka bir yana, bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese buradan teşekkür eder, bolca eğlenip, afiyetle yemek yiyip, keyifli bir gün geçirmiş olduğumuzu (bizim 4 kişilik grubun adına konuşuyorum) belirtmek isterim.

Yeni katılmış olduğun grubumuzun bu samimi ortamından müthiş memnun oldum.

Nice keyifli organizasyonlara! "

Hepinizle tanışmak, birlikte olmak keyifti! Tolga kendimi 86'lı gibi hissetmemi sağladığın için tşkler Angaralılara yoldaki efendi, saygılı sürüşleri için tşkler.

Ama (her zaman bir ama vardır ) Angaradan gelenler olarak acep biraz az mı resim/video çektik? İstanbul kafilesinin kameraya alma maceralarını okuyunca üzüldüm valla. Keşke en öne geçip tavandan çıkıp çekseydim, hatta keşke telsizimiz olsaydı da planlı atraksiyon yapsaydık dedim! (ben mi çok zıpırım, yoksa kırmızı punto mu beni yoldan çıkaran )

Bir de Derya Bey ve yeğeni (sanırım yeğeni idi, yanlışsam kusura bakmasın) nin üzerlerindeki t-shirtlere hasta oldummm!
    Hemen t-shirt yaptırıyoruz aynından! Yoksa zaten böyle aksesuarlar edinme şansımız var da benim mi haberim yok?

Erdi hakikaten Faruk reklamı yaw o ilk baştaki resim! Hani benim arabanın resimiiiiiiii?

2. Bu mesajı için 6 kişi Paranoya'ye teşekkür etti:

Tolga Güçlü
    Şanslı ve Hızlı Üye tolgaank88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 24**
    Edilen teşekkür: 707

Alıntı berk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi siz bıraksanız da biz bırakmadık Farukları; avanak KGS sini doldurmayanlar olarak aynı sırada savaş verdik! Hatta günün son esprisini de patlattık akşam akşam..

Bu arada KGS alacaklara İşbankası veya Ziraat kredi kartı çıkarttırarak, o kredi kartına bağlı KGS almalarını, böylelikle Ankara'da doldurması çok sıkıntı olan KGS kontörü ile uğraşmak zorunda kalmamalarını şiddetle tavsiye ederim. (ben ertesi gün başvurdum vallahi)

Yaw aynı şeyi düşünmüşüz Tolga! Alelacele ilk Bolu videosunu ekledim, bkz. aşağıdaki link
    https://forum.grandepuntotr.com/ista...videolari.html

Sanıyorum sadece fotoğraf olması gereken yere, gaza gelip (biraz acemiliğimden de olabilir) yazılar da ekledim ama artık kusura bakmayın! Hatta burada da aynen tekrarlamak isterim ki:

"Şaka bir yana, bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese buradan teşekkür eder, bolca eğlenip, afiyetle yemek yiyip, keyifli bir gün geçirmiş olduğumuzu (bizim 4 kişilik grubun adına konuşuyorum) belirtmek isterim.

Yeni katılmış olduğun grubumuzun bu samimi ortamından müthiş memnun oldum.

Nice keyifli organizasyonlara! "

Hepinizle tanışmak, birlikte olmak keyifti! Tolga kendimi 86'lı gibi hissetmemi sağladığın için tşkler Angaralılara yoldaki efendi, saygılı sürüşleri için tşkler.

Ama (her zaman bir ama vardır ) Angaradan gelenler olarak acep biraz az mı resim/video çektik? İstanbul kafilesinin kameraya alma maceralarını okuyunca üzüldüm valla. Keşke en öne geçip tavandan çıkıp çekseydim, hatta keşke telsizimiz olsaydı da planlı atraksiyon yapsaydık dedim! (ben mi çok zıpırım, yoksa kırmızı punto mu beni yoldan çıkaran )

Bir de Derya Bey ve yeğeni (sanırım yeğeni idi, yanlışsam kusura bakmasın) nin üzerlerindeki t-shirtlere hasta oldummm!
    Hemen t-shirt yaptırıyoruz aynından! Yoksa zaten böyle aksesuarlar edinme şansımız var da benim mi haberim yok?

Erdi hakikaten Faruk reklamı yaw o ilk baştaki resim! Hani benim arabanın resimiiiiiiii?
    berk foto ve videolar topicinin 2. sayfasına bakmanı öneririm

Berk VAROL
    2 teker üye Paranoya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BER 86
    Edilen teşekkür: 90

Mutlu

Alıntı tolgaank88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    berk foto ve videolar topicinin 2. sayfasına bakmanı öneririm
    vaaaaay, Tolga kardeşimden süpper bir kıyak! Çoook teşekkür ederim! Kendi aracımı görünce birden acayip keyif aldım sayende.

Yaw bu arada benim resmim belki birilerinde daha vardır? Misal Erdi, Faruk, İbrahim, Müslüm, Ali, Femoli..?? Sizleri de tutmuş olmayayım Varsa bir iki resmimiz, bekleris yani
    Konu Linos tarafından (23/04/2008 Saat 01:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!

5. Bu mesaj için teşekkür edenler: