Sayfa 15/16 İlkİlk ... 111213141516 SonSon
305 sonuçtan 281 ile 300 arası

Konu: B.GP Buluşması (GP Ailesi Maşukiye'de)

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Cem;

hay ağzını seviyim kardeşim
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

2. Bu mesajı için 2 kişi microab'ye teşekkür etti:

Oğuzhan ÖZCAN
    oguzhan ozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 317

Haklısınız tabiki bundan dolayı çıkmak bence yersız burada olan arkadaslık ve dostluklar uzerınde olusuyor butun degerler ha grande punto yada baska bır arac sankı aramızda baska arac ıle gelen olmuyo ondan dolayı haksız buluyorum.Orhan abının boyle bısey yapacagını dusunmezdım acıkcası.Cunku baskan secıldıgınde cok sevınmıstı bunları bılıyoruz....

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Adem KILINÇ
    quixotic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 FA 5364
    Edilen teşekkür: 58

Fazla uzatmadan yakın zamanda bi kaynaşma buluşması daha tertip edilmeli.. Mümkünse en kısa zamanda bir Pazar günü..

Böyle sorunlara hiç gerek yok.

6. Bu mesajı için 2 kişi quixotic'ye teşekkür etti:

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Alıntı grnde_pnto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısınız tabiki bundan dolayı çıkmak bence yersız burada olan arkadaslık ve dostluklar uzerınde olusuyor butun degerler ha grande punto yada baska bır arac sankı aramızda baska arac ıle gelen olmuyo ondan dolayı haksız buluyorum.Orhan abının boyle bısey yapacagını dusunmezdım acıkcası.Cunku baskan secıldıgınde cok sevınmıstı bunları bılıyoruz....
    Oğuzhan, biz alıştık artık. Bu ilk başımıza gelen olay değil. Şuradaki güzel ortamı bozmak, adına daha önce de bir çok girişim yapıldı. Sonra arkamızdan bir sürü ipe sapa gelmez laflar edildi, iftiralar atıldı. Yine olacaktır...

"Giden gitsin, kalan sağlar bizimdir"...

8. Bu mesajı için 7 kişi Linos'ye teşekkür etti:

Erdi YILMAZ
    Fiat Türkiye Forum
    FiatTR | PuntoTR
    GrandePuntoTR

erdiyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 5938

2006 yıLında binbir fedakarLıkLar, özveriLerLe kuruLan sitemiz, günden güne büyüdükçe maaLesef bu tür farkLı düşünceLi insanLarın emeLLerine maruz kaLmıştır.

gerek üye sayımız, gerekse konu içeriğimiz, seviyemiz, küLtürümüz, dürüstLüğümüz her zaman insanLarın iLgi ve dikkatLerini çekmiştir. tabi bazıLarının dikkatini de; farkLı çıkarLara aLet etmeLerine oLanak tanıyacak şekiLde çekmiştir. ve bu tarz insanLar kendi farkLı maksatLarını, grandepuntotr forum sitemiz üzerinden gerçekLeştirmeye çaLışmaktadırLar. örneğin böyLesi bir buLuşma da onLarın farkLı emeLLeri için en güzeL fırsattı, "işte ben de buradayım" diyebiLmeLeri için eLLerine geçen fırsatı kaçırmadıLar. iLeride sitemizin adını kuLLanarak, insanLarın gözünde prim yapmak için binbir oyun yapacakLarı aşikardır. Lakin, onLar da farkındaLar ki, yaptıkLarı işten memnun oLmayacakLar, bir gün geri dönmek için çok çabaLayacakLar. ancak geri döndükLerinde yüzLerine bakan kimse oLmayacaktır, çünkü onLar ikinci yüzLerini çoktan gösterdiLer.

grandepuntotr forum sitemizin kuruLuş feLsefesinde, insancıLLık, dürüstLük, şeffafLık, yardımseverLik vardır, hiçbir zaman kişiseL egoLara hizmet eden, benciL, çıkarcı bir oLuşum oLmamıştır. bundan sonra da asLa oLmayacak, dimdik ayakta, kaLdığı yerden grande punto severLere hizmetini sürdürecektir.

siz üyeLerimizi grandepuntotr'ye sahip çıkmaya davet ediyor, bu tarz insanLara karşı dikkatLi davranmanızı rica ediyorum.

bu başLığa bu şekiLde yazıLar göndermek istemezdim ancak, şartLar bunu gerektirdiği için göndermek zorunda kaLdım. buLuşma iLe iLgiLi güzeL yorum ve payLaşımLarınızı bekLiyoruz..

saygıLarımLa.

Erdi YILMAZ
    GrandePuntoTR Kurucu ve Yöneticisi

FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
    Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com

10. Bu mesajı için 13 kişi erdiyilmaz'ye teşekkür etti:

Oğuzhan ÖZCAN
    oguzhan ozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 317

Erdi abi yazılacak başka birşey kalmamış sonuna kadar haklısın... Herşeyden öte dostlukları ve arkadaşlıklar kolay kurulan birşey değil onu anladım...

12. Bu mesajı için 3 kişi oguzhan ozcan'ye teşekkür etti:

hikmet şekerlioğlu
    şekerlioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Vals Mavi
    Plaka
    07kg993
    Edilen teşekkür: 662

arabasını sevip,bu sevgisini seviyeli ve güzel dostuklara dönştürmekten başka bir amacı olmıyan,ben ve benim gibi forum üyeleri eminim bu çekişmeden hoşlanmamışlardı.açıkçası,kişisel bir beklenti içinde olmıyan biz üyeler,başka bir site kurulmasına hiç bir anlam verememektedir.şahsen ben kendi adıma bu siteye üye olmaktan ve diğer üyelerle aracımla veya başka bir sorunla ilgili paylaşım yapmaktan çok memnunum.bu site üçbin kişide olsa 30 kişide kalsa ben burada olacağım.

14. Bu mesajı için 10 kişi şekerlioğlu'ye teşekkür etti:

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

Alıntı Linos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Giden gitsin, kalan sağlar bizimdir"...

hay elıne salık abı dıyecek baska bıse yok
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

16. Bu mesajı için 2 kişi mustafaf'ye teşekkür etti:

Şenol Çıracı
    Abarth Mjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 323

herşey güseldi bi daa gidelim oraa .D
    Konu Mjet tarafından (22/04/2008 Saat 21:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: yok bi sebeb

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kendi isteğiyle forumdan ayrılmıştır. Metallica77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 29

emegi gecen herkese tesekkurler bu arada ben (yalnızkurtun ogluyum ) gercekten guzel bır bulusma oldu ama futbol macı olmadı o kotu oldu

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

emeği geçenlere teşekkürler, gidenlere güle güle.
    taklitlerden sakınınız. biz her zaman buradayız.

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Berk VAROL
    2 teker üye Paranoya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BER 86
    Edilen teşekkür: 90

Mutlu

Alıntı tolgaank88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    berk foto ve videolar topicinin 2. sayfasına bakmanı öneririm
    vaaaaay, Tolga kardeşimden süpper bir kıyak! Çoook teşekkür ederim! Kendi aracımı görünce birden acayip keyif aldım sayende.

Yaw bu arada benim resmim belki birilerinde daha vardır? Misal Erdi, Faruk, İbrahim, Müslüm, Ali, Femoli..?? Sizleri de tutmuş olmayayım Varsa bir iki resmimiz, bekleris yani
    Konu Linos tarafından (23/04/2008 Saat 01:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Erdi YILMAZ
    Fiat Türkiye Forum
    FiatTR | PuntoTR
    GrandePuntoTR

erdiyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 5938

berk hocam ben eLimdeki resimLeri videoLarı gönderdim diğer başLığa;
    https://forum.grandepuntotr.com/ista...videolari.html

FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
    Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com

Berk VAROL
    2 teker üye Paranoya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BER 86
    Edilen teşekkür: 90

tmm, teşekkürler Erdi

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kadir K.
    kadoku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 ** 0178
    Edilen teşekkür: 436

Hale bakın yahu, hepimiz güzel bir hafta sonu geçirmenin tadıyla yeni bir haftaya başlamışken ve bu topikte güzel şeyler konuşulması gerekirken bütün sevincimizi kursağımızda bıraktınız sevgili ist.yöneticileri, en azından şu güzel organizasyonun keyfini birkaç gün daha yaşayabilseydik şimdi siz elinizdeki o güzel videoalarıda foruma göndermezsiniz ama olsun yinede hepinize kendi adıma teşekkür ediyorum emekleriniz için, seçdiğiniz yol hepinize hayırlı olsun bu forumdan kimler geldi kimler geçti sizler ne ilksiniz nede son baki olan GrantePuntoTr.com ve dostluklardır keşke sizde aramızda kalabilseydiniz.

28. Bu mesajı için 7 kişi kadoku'ye teşekkür etti:

Faruk TUZLUOGLU
    faruktuzlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    26 PN 877
    Edilen teşekkür: 166

arkadaşlar kimseyi burada zorla tutmak gibi bir kaygımız olduğunu sanmıyorum! biz zaten site içerisinde de dışında da gereken samimiyeti birbirimize gösteriyoruz. ha oyun oynuyorsa bazıları, bu da onların çiğliğidir. gelene hoşgeldin gidene güle güle! biz birbirini seven gayet güzel bir aileyiz. elbetteki elenmesi gerekenler bu aileden elenecekler ve bu da sağlam olanların kalmasına sebeptir! gidenlere de teşekkür etmek gerekir aslında...

30. Bu mesajı için 4 kişi faruktuzlu'ye teşekkür etti:

Adem KILINÇ
    quixotic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 FA 5364
    Edilen teşekkür: 58

onu bunu bilmem.. yakın zamanda tekrar bir buluşma olması tek temennimdir şu kopukluk aciliyetten giderilmesi açısından. şile merkeze bir turlasak

savaş ölmez
    savagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 399

arkadaşlar birşeyler oluyor ama bizim haberimiz yok hiçbişeyden?
    sorun nedir?

Tolga Güçlü
    Şanslı ve Hızlı Üye tolgaank88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 24**
    Edilen teşekkür: 707

Alıntı kadoku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hale bakın yahu, hepimiz güzel bir hafta sonu geçirmenin tadıyla yeni bir haftaya başlamışken ve bu topikte güzel şeyler konuşulması gerekirken bütün sevincimizi kursağımızda bıraktınız sevgili ist.yöneticileri, en azından şu güzel organizasyonun keyfini birkaç gün daha yaşayabilseydik şimdi siz elinizdeki o güzel videoalarıda foruma göndermezsiniz ama olsun yinede hepinize kendi adıma teşekkür ediyorum emekleriniz için, seçdiğiniz yol hepinize hayırlı olsun bu forumdan kimler geldi kimler geçti sizler ne ilksiniz nede son baki olan GrantePuntoTr.com ve dostluklardır keşke sizde aramızda kalabilseydiniz.
    hay ellerine sağlık kadir abi,şu gün olmuş inanması güç ama hala buluşmanın etkisi devam ediyor bende,yahu muhteşem bi gün geçirdik,yaklaşık 50 araba (belki daha fazla) toplandık eğlendik sevindik,ve ertesi günlerde konuşulanlara bakın,yani ist. yönetimininde yaptığı hiç doğru değil,gerçekten hevesimiz kursağımızda kaldı,ve siz ist. yönetimi boyle yapıpda muhteşem günün ardından bizleri boyle üzüp boyle kırdınız ya gerçekten yolunuz açık olsun...

34. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kadir K.
    kadoku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 ** 0178
    Edilen teşekkür: 436

Alıntı quixotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onu bunu bilmem.. yakın zamanda tekrar bir buluşma olması tek temennimdir şu kopukluk aciliyetten giderilmesi açısından. şile merkeze bir turlasak
    Ademcim merak etme kopukluk olmaz, şu anda eminim herkesde güzel geçen bir hafta sonunun ardından yaşananlardan dolayı bir kırgınlık ve üzüntü hakim ama en kısa zamanda yeni yönetim oluşturulunca faaliyetler yeniden başlar biz daha öncede böyle kopmalar yaşadık emin ol bu gecici bir durum, bu arada Şileye gezinti fikri aslında güzel bir düşünce ayrıyeten memleketim olması nedeniyle oraya bir gezi fikrine her zaman katılırım

36. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 15/16 İlkİlk ... 111213141516 SonSon