cem ben ekledim resimleri ama bende manzara yok maalesef tam senin makinelik yerdi tüh ya
Printable View
cem ben ekledim resimleri ama bende manzara yok maalesef tam senin makinelik yerdi tüh ya
ya yavuz bir Allahın kulude demiyor ki kar tepeye sağ yoldan gidilir..:)
Tuttuk önümüzdeki 4 aracı takip ettik.. MEğer onlar istanbula dönüyorlarmış...:(
Otoban girişine kadar gidince geri de dönmek istemedik. 20 dk kadar gittik ve Kartepe yolunuda bilmediğimizden geri dönmedik. Organizasyon tek kelimeyle süperdi. Keşke Kartepeye de gelebilseydik:)
valla az kalsın bende onların peşimden sola dönüyodum :)son anda ahmet abiler geldide onları takip ettik.valla cık cık bitmedi ya yolda bayılan arabalar oldu.özellikle 75 ler :)masallah 90 lar tazı gibi cıktı valla :)
Yahu sol dediğiniz neresiydi :D Ben tesisten çıkınca bazı araçlar sola döndü, ben ise İstanbul ilerisidir diye dümdüz gittim. Biraz devam edince az ilerde Kartepe tabelasını gördüm. Demek İstanbul yolu sol taraftaydı :D Ben de diyorum, gelirken böyle kalabalık yerleşim yerlerinden geçememiştik. Bayaa gittim otoyola ulaşmak için :D
yok cem ordan geldik zaten. bizde ordan döndük otoban girisi baya bi ilerdeydi.
Gercekten Tebrikler Gusel Bir Organizasyon Olmus.. Ama Ne Yazikki Sehir Disinda Olmam Dolayislya Katilamadim:( Orda Olmak Isterdim :(
benimde ilk buluşmamdı .. kimseyi tanımıyordum ama yinede eğlendimm .. gerçi arabam serviste olduğu içn herkez beni miniyle geldim diye dışladı :whip0000:
halbuki bende grande puntocuyum vee arabamıda çoook seviyorumm :toot0000:
tavlayı hiç sevmediğim için ve başıma güneş geçtiği için erken kalkmak zorunda kaldım .. ama organizasyon çok güzeldi.. emeği geçen herkeze teşekkür ederim..
tesekkürler aybike geldiğin ve o konvoyu cekmek için gösterdiğiniz caba için.orhanla birlikte baya bi cebelleştiniz :) 10 dakda bir emniyet seridinde bi cooper ve kamera :)
:) gerçekten Orhan konvoyu çekebilmek için baya uğraştı, bir bakıyorum sağda birkaç km.ileride bakıyorum Orhan yine emniyet şeridinde yerini almış mübarek sanki çift yaratılmış ışık hızıyla ilerliyordu :) yol boyunca defalarca aynı manzaraya şahit olduk bunlardan birinde foto çekerken benim objektifimede yakalandı, hep o bizi çekicek değilya birazda biz onu çektik :)
bizde defalarca aynı şeyi yaşadık.. bas geç dur çek tekrar bas geç dur çek dejavuu :)
Evet Orhan ve Aybike'ye teşekkürler. Ama o fotoğrafları bir an önce görmek istiyoruz, haberiniz olsun.
Yalnız ben en çok Tofaş TV için çekim yapan abiye üzüldüm. Gaza basıp konvoyun önüne geçiyor, sonra sağda uygun bir yerde durup o resmen demir yığını gibi tripodunu açıp, üzerine o koca kamerayı kurup bizi çekiyor, sonra konvoy geçişi bitmek üzereyken hızlıca toparlanıp tekrar tam gaz konvoyu geçip ileride aynı şeyleri yapıp duruyordu. Bunu da çok defa tekrarladı. Çin işkencesi diye buna diyorlar herhalde :D
aynen öle yazık adamcağıza ya üzüldüm valla :)
bende abiyi kutluyorum çünkü bunların hepsini uno ile yapıyordu :) bu arada biz çektik ama görüntüler bizde değil ahmet abinin kamerasıyla çektik yanlız orhan rec tuşuna basmayı unutmuşş derrrmişim :cool0000:
valla simdi aklımdan gecti orhan rec tusuna basmayı ya unuttuysa diye :) görüntüler ahmet abide bilgisayara aktarmıs aldığım haberlere göre simdi cd yapıp coğaltacak.en yakın zamanda elimizde olacak insallah
arkadaslar cok eglendınız anladıgım kadarıyla.malesef aksılık uzerıne aksılık yuzunden aranızda olamadım.birdahaki bulusmayı iple cekıyorum.yavuz tekrar tekrar tesekkur ederim senin ilgi ve alakana ..
Sonunda kalkabildim :D arkadaşlar gerçekten müthiş bir gün geçirdik sarf ettiğim performansa bende şaşırdım gece yarısı ankarada olduk ve nasıl yattıysam yeni kalktım ..
Buradan emeği geçen orhan başkana efe kayhana casu tesisine (biraz bozuk olduğumuda belirteyim:( ) herkese tek tek teşekkür ederim ..
Bravolar mükemmeldi onun içinde ayrıca evsan otoya derya beye vede canana hanıma çok teşekkür ederim daha yazacağım çok şey var ama vaktim yok ileriki saatlerde tekrar birlikte olmak üzere :D
bence ogs veya kgs artık sart arkadaşlar ayrıca 26 nisandan itibaren ikinci köprüdende kgs ve ogs si olmayanlar geciş yapamıyacak bilmeyenlere duyrulur.
Çok güzel bir organizasyonmuş arkadaşlar,gidebilenler çok şanslı olmalı,nice toplantılarda bir araya gelebilmek ümidi ile inşallah...