Tebrik ediyorum arkadaşlar, ilk fotoğraflardan görülüyor ki çok güzel bir organizasyon olmuş.
Emeği geçen ve buluşmaya katılan tüm üyelerimize teşekkürler...
Printable View
Tebrik ediyorum arkadaşlar, ilk fotoğraflardan görülüyor ki çok güzel bir organizasyon olmuş.
Emeği geçen ve buluşmaya katılan tüm üyelerimize teşekkürler...
güzeL buLuşmaydı, sanırım 130 kişi vardı, ankara'ya döndüğümüzde gece 24:00 civarıydı : )
başka grandepuntotr buLuşmaLarında görüşmek ümidiyLe, herkese teşekkürLer.
güzel bir hafta sonu oldu .:) emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
Bu buluşmayı tertipleyen, başta İstanbul Yönetimi'den Orhan ve Kayhan'a, sponsorumuz olan ve 150 HP Sport ve 105 HP dizel olmak üzere 2 adet Bravo test aracı getirerek isteyen tüm katılımcıların test etmesine imkan sağlayan, düzenlenen tavla uvasında dereceye girenlere ve diğer katılımcılar için yapılan çekilişle hediyeler verme nezaketi gösteren Maltepe/Evsan Oto'nun başta Canan Hanım ve Derya Bey başta olmak üzere tüm yetkili ve personeline, Ankara ve diğer illerden gelerek İstanbul'u yalnız bırakmayan tüm üyelere ve ailelerine ve Cansu Alabalık Tesislerine ve personeline, etkinliğe katkısı olan ve burada bahsetmeyi unuttuğumuz başkaları varsa onlar da dahil olmak üzere tüm içten dileklerimizle teşekkürü bir borç biliyoruz.
Tüm etkinlik boyunca herhangi tatsız bir durumla (malum uzun yol, trafik vb.) karşılaşmamız da çok sevindirici oldu.
GrandePuntoTR/BravoTR olarak daha nice güzel ve sıcak buluşmalarda birlikte olmak dileğiyle...
Bu arada kendi çektiğim fotoğrafları gün içinde kısım kısım göndereceğim, bir yere ayrılmayın :D
ya ben biraz erken ayrılmak zorunda kaldım tavla uvasını kim kazandı........?
Bu buluşmada emeği geçen herkese çok teşekkürler. Benim ilk buluşmamdı ve gün sonunda aklımdan geçen iyi ki bi GP alıp bu kaliteli,seçkin ve muhabbeti çok tatlı insanların arasına katılabildiğimdi. Tekrardan çok teşekkürler. Arayı çok açmadan bir sonraki buluşmada görüşmek üzere..
:D Şenol mantarlar halen patlama yapıyor mu kardeşim :D Yolda dönerken ara ara patladı galiba gidişinden öle hissetim :D
super dı herkeze tesekkurler kayhan ve orhan ozellıkle sızlere
Bendede bir sürü foto var dün akşamdan beri foruma giremediğim için ekliyemedim, akşama bende eklemeye çalışıcam ancak resimler için ayrı bir topik açılsa daha iyi olurdu.
abi dedigin gibi, ayrı bir başLık açtım.
arkadaşlar fotoğraf ve video'Larınızı oraya koyabiLirsiniz.
resimLeri nasıL ekLeyeceginizi öğrenmek için: https://forum.grandepuntotr.com/yone...m-eklerim.html
Erdicim en başa da benim arabayı reklam gibi koymuşsun! teşekkür ederim! harbi hoş bir gündü! katılan arkadaşlara gösterdikleri samimiyete teşekkürler.:D:D:D
Çok güzel bir gün geçirmişsiniz. Gelemediğim için gerçekten üzüldüm...Orhan abinin aldığı plaketi merak ettim yanlız :)
gerçekten muhteşem bir gündü... bir katılımcı olarak sürçi lisan eylediysem affola... organizasyonu gerçekleştirenlerin de ellerine sağlık! Dünün en kötü tarafı Ankara girişinde otoban gişelerindeki uzun kuyruktu! tam 50 dakika bekledim... ama yaşanan güzelliklerin yanında çok da önemi yok! akıllandım artık! KGS alacam 1 tane!:D:D:D
Arkadaşlar gerçekten çok güzel görüntüler.aranızda olmayı çok isterdim.İş yoğunluğundan dolayı çok fazla mesajlaşma olanağı bulamıyorum.Ama şunu bilinki biz gerçekten mütiş bir aileyiz.Bilmiyorum bu tür organizasyonları düzenleyen başkaları varmı.Yanınızda olamasam da resimler sayesinde sizin yaşadıklarınızı yaşamış kadar oldum.
emeği gecen herkese sonsuz tesekkürler.
Gerçekten mühteşem bir gündü.
Öncelikle Orhan ve Kayhan'ın önüne saygıyla eğiliyorum. Benim açımdan herşey kusursuzdu..
Katılan tüm arkadaslara çok teşekkürler. Samimi bir ortamda çok güzel bir gün geçirdim..
Cem Fotograflar içinde ayrıca teşekkürler. Seninle tanıştığımıza da çok memnum oldum. Bir daha görüşmek üzere diyorum ve Ankara'yada bekliyorum..
Çok güzel bir etkinlikti.. Çok eğlendik.
Akşam kartepe ayrımında 4 tane araç sola diğerleri sağa girdi. Bizde sola girdik.. Meğer Evsan araçlarıymış onlar:( İStanbula döndük iyimi..
heueheu
elimde olanları gönderdim
kartepede cok güzeldi hele manzara inanılmazdı ucakta gibi hissettim kendimi :)
Yav Kartepe fotosu gönderin bakalım, biz çıkamadık bari manzarasını fotoğraflarda görelim.
Bu arada Evsan'ın arabaları ben tesisten ayrılmadan 5-10 dakika önce oradan ayrılmışlardı, sonra ben müziğimi açmış, tıngır mıngır Dilovası'na yaklaşırken bi baktım önden Derya Bey'in modifiyeli süper Palio'su, arkasından Bravo'lar, hemen arkasından da Canan Hanım'ın Nissan Navara'sı voouw diye geçip gittiler yanımdan :D