orhancm selamlar geç kalıcam ama gelicem haberin olsun 34SJP71 Derya ATMACA
Printable View
orhancm selamlar geç kalıcam ama gelicem haberin olsun 34SJP71 Derya ATMACA
arkadaşlar bu buluşmada aranızda olamıyorum ama inş. diğerlerinde herkeze yarın bol eğlenceler diliyorum inşallah kazasız belasız bol bol eğlenip bütün stresinizi boşaltıp dönersiniz
herkese tekrar tekrar iyi eğlenceler mutlu anlar dileğiyle...
Sabah 5.30'da kalkıp yola çıkacaz.. Herkese yarın görüşmek üzere iyi geceler diliyorum...
Eminim ki çok güzel bir gün bizleri bekliyor. İstanbul yönetimi canını tırnağına takıp bu buluşma için hazırlandılar. Orhan ve Kayhan'a bir kez daha teşekkür etmek istiyorum...
Son kez hatırlatıyorum, gelmeyen çok şey kaçıracak....
Lütfen dikkatli gelin,
Biz başka bir şey istemiyoruz
herkese hayırlı yolculuklar dileriz kasasız belasız kartepe de kar var bilginize
bende arabayı benzincideki yıkamacıya yalvararak yıkattım :) yemini koydum..
şimdi yatıyorum, yarın görüşmek üzere ii geceler..
Valla bende yıkamaydı cilaydı filan bi baktım hava kararmış, maçıda kaçırdık bu akşam, sabah buluşmak dileğiylr..
yoLa çıkacak herkese, hayırLı yoLcuLukLar,
kazasız beLasız, GrandePuntoTR'ye yakışır bir gün oLması diLekLerimLe..
dört saat sonra yola çıkcam ama hayla ayaktayım:)
Günaydın, uyandım ve yola çıkma saatini bekliyorum.
herkeze günaydın inşallah herşey çok güzel olacak bütün dostlarımızla görüşmek umuduyla..................
Herkese günaydın. Gelemiyen arkadaşlar da üzülmesin ve bu gün forumu takip etmeye devam etsinler laptop getiren arkadaşlarımız olursa Maşukiyeden zaman zaman canlı canlı en taze haberlerle sizlerle olmaya çalışacağız :)
Derya Beycim seni aramızda görmek şereftir bu plakada hiç yabancı gelmiyor ama :) Maşukiyede görüşmek dileğiyle..
Bende sizlere katılamıyorum, aslında aranızda olmak ve sizlerle tanışmak isterdim, iş yerim ayın 26 sinda izine çıkacağım için bügüne izin vermemişti o yüzden adımı falan yazdırmamıştım, inşallah birdahaki sefer bende sizlerle birlikte olurum, ayrıca zonguldak bartın düzce buluşması falan olursa mutlaka özel pmp atın.
bugun buluşma noktasında olan bütün arkadaşlara kucak dolusu sevgiler selamlar yolluyorum, iyi eğlenceler arkadaşlar...
canlı baglanıyorum :) eglence tum hızıyla devam edıyor:)
herşey çok ama çok güzeldi bu işte emeği geçen herkeze çok teşekkür ediyorum bir daha ki organizasyonda bulunmak ve buluşmak ümidiyle...................
süper oldu ya ..gerçkten güseldi.. biz aclıktan ölürken iki saatte gelen ögle yemegi de dahill güseldi :D:D
bence de çok güzel bir organizasyondu.emeği geçen herkese ve sponsor olan evsan oto ya teşekkür ederiz.detaylı fotoları arkadaşlar eklerler ama ben de açılış olarak bir iki foto ekliyeyim.araçların hepsi aynı yere parkedemediği için hepsini bir arada çekmek mümkün olamadı.
Çok güzel bir gündü. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
herşey çok güzeldi, emeği geçen ve katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. bi kaç resimde benden olsun.
https://www.resim-yukle.com/thumbs/1...74DSC01426.JPG
https://www.resim-yukle.com/thumbs/1...74DSC01462.JPG
https://www.resim-yukle.com/thumbs/1...28DSC01416.JPG
Arkadaşlar çok güzel bir gün geçirdik gerçekten, emeği geçen ist.yönetimindeki arkadaşlarımıza, sponsor firma olan Evsana ve Derya Beye desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürler daha iyilerinde buluşmak dileğiyle.