bence maslak bp bulusun ordan gelın hepınız herzamankı yerr.
Printable View
1.fikir:
bencede avrupa yakasından gelecek arkadaşların çoğu 2. köprüyü kullanacak buluşma yeri olarak 2. köprünün hemen bitimindeki cep olabilir oldukça geniş hem köprü ücreti öderkende dağılmış olmayız.
2.fikir:
yok avrupa yakasında buluşalım öyle gidelim derseniz levent şirvanın (metrocity nin karşısı) 50 mt ilerisinde yol müsait pazar sabahı orada bekleyebiliriz hem köprüye girişte çok kolay olur die düşünyorum.
Arkadaşlar ben, Ümraniyeden çıkacağım ama yolu hiç bilmiyorum. Bu civardan gidecek varsa buluşmla yerine birlikte gidebiliriz. Bilen arkadaşlardan da google dan yeri haritada gösteren olursa memnun olurum.
bende gelmek istiyorum acaba listede banada yer varmı tekrar yeniden döndümde aranıza :)
pazarı sabırsızlıkla beklıyorummm konvoy olarakmı gıdıcek çok heyecanlıyımmmm yaaa
Listede adı olmayıpda gelecek arkadaşlar var ise tabiki isimlerini yazdırıp gelebilirler.
anadolu yakasında buluşma yeri Kurtköy Opet diye biliyorum.
bende herkesin anadolu avrupa farketmez orada buluşacağını biliyorum opet mehmetçik vakfında isteyenler avrupa tarafında buluşup oraya gelecekler diye biliyorum
Pazar sabahı saat 08:00 de TEM kurtköy opet mehmetçik vakfında toplanılacak.
Yapmanız gereken sadece TEM paralı yoluna girmek.
Yok ben o saatte orada olamam diyorsanız otobanda devam ediyorsunuz,İZMİTDOĞU çıkışını geçtikten sonra KARTEPE çıkışından ayrılıyorsunuz E-5 e ulaşıyorsunuz,sağdan ankara yoluna devam edip ilk ışıklarda kartepe tabelasından dönereke maşukiye istikametine devam ediyorsunuz.Yol boyunca cansu alabalık tesislerinin reklam tabelaları var,onlar sizi oraya götürür.
Ama en iyisi siz 20 nisan pazar sabahı opet mehmetçikte olmaya çalışın konvoy ile daha zevkli yolculuk edersiniz.
Amaç ne kadar GP cu arkadaş varsa hepsini bir araya getirerek keyifli bir yolculuk yapmak,ne kadar çok konvoya katılım olursa bu bizim için mutluluktur.
Pazar sabahı konvoya bekliyoruz.
Ehehe haklısın Kadir, yolda biri denk gelir kesin :D
Meslek:Lojistik;))
Avrupa yakasından gelecek olan arkadaşlar FSM köprüsünü geçtikten hemen sonra kavacık çıkışına gelmeden sağdaki cepte toplanabilirler.
Görüş mesafesi açık ve herkes geleni duranı rahatlıkla görebilir.
1.Köprüyü kullanan arkadaşlar ise köprüyü geçtikten sonra ACIBADEM çıkışının hemen peşinde SABİHAGÖKÇEN HAVAALANI- İSTPARK-ANKARA tabelasından çıkış yaparak TEM bağlantı yoluna girebilirler.
Kurtköy Opet 'teyiz:D
Köprü çıkışlarında polis toplu olarak beklemeye sıcak bakmıyor maalesef. Geçen yıl ufak bir sıkıntımız olmuştu.
Ben Boğaz Köprüsü'nden geçip Kurtköy'e kadar devam etmeyi düşünüyorum. Tabi K.çekmece-Merter-Cevizlibağ-Mecidiyeköy-Köprü-Anadolu Otoyolu-Kurtköy güzergahında bir GP görürsem, hep beraber gideriz :D
yönetimdeki arkadaşlar yanlarında bol miktarda stikır ve kartvizitde getirirlerse sevinirim,zira benim stikır sağından solundan çıkkarak farklı bi görünüm aldı:),sadece araba kısmı kaldı:):)
bende biraz kart vizit var, stickerimde yeni hehehehe:)
gigi buluşmaya katılmak için isim belirtmiş.
arkadaşlar kendinizin sadece adını ve kac kişi gelecegini yazarsanız biz listeye ekleriz teşekkürler mesajlardan alıntı yapmayalım lütfen
arkadaşlar yukarıda giginin alıntı yaptığı listenin amacı nedir,kafa karıştırıyo,