Alıntı tempesty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İstanbul şehiriçinde 90 bg likle 0.15 ytl çok güzel bir değer walla helal olsun !! çok kasıyosunuz demekki , benim araç park sensörü takılırken bile delindi noldu hiçbişey tabii ki , kapalı yerlere bende park ediyorum , benzin depom plastik ama lpg depom 3 cm kalınlığında çelik o yüzden korkum yok , aracın motor dışında garantisi bozulmadı , motorda ise zaten lpg nin kendi garantisi var , son olarak lpg li araçlarda eşdeğerlerine göre daha pahalıya gidiyor , aracın performansında bir değişiklik yok denemesi bedava , en güzelide gaza özgürce basabilmek....

Keyifli sürüşler dilerim
Valla hiç kasmadan gayet keyifli kullanıyorum, aracınızın delinmesini problem etmemeniz gayet güzel ama bu konuda hassas davranan çok insan var.Üstelik zaten küçük olan bagajdan yakıt tankı sebebiyle yer kaybetme niz de bu işin bonusu. İstanbulda hiç bir alışveriş merkezinin kapalı otoparkına lpgli araçları almıyorlar. Ankarada böyle değilmiş demek ki... Herhalde İstanbuldakiler Ankaradakiler kadar bilgili ve içleri rahat değil.
İnşallah olmaz ama eğer olurda motorda (lpg yüzünden yada değil) herhangi bir problem çıkarsa sana satarken o garanti verenlerin "problem lpg yüzünden değil" dediğini göreceksin, gideceksin Tofaşa onlarda zaten otomatikman arabanın garanti dışı kaldığını söyleyecekler... Dolayısıyla senin yerinde olsam garanti konusunda o kadar rahat olmazdım.
Arabamı alırken benzinliyle arasında 3000 ytl fark vardı. Benzinli alıp lpg taktırsam bu fark 1.500 ytl ye inecek.
Performans konusunda ise 77 beygir lpgli bir arabayla turbolu 90 beygir bir arabayı karşılaştırıp sonra da denemesi bedava demen ise sabah sabah beni çok güldürdü. Çok yaşa, svg...