Alıntı İbrahimKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende Erdi'ye aynen katılıyorum..

Grande Punto yu sevenler olarak kurduğumuz bu forum sitesi, amacı dışında bir işe kalkışamaz.

forumun amacı ortak memnuniyet yada sorunları paylaşmaktır. Eğer sorunlar fazla ise herkes, bu sorun ortak bir sorun, şeklinde fiat müşteri hizmetlerini arayabilir.

Ama bunu sitenin adını kullanıp yapmak bencede doğru olmaz.

Bizim buluşmalarımız amacı, grande punto kullanan ve seven kişileri bir araya getirip, güzel dostluklara imza atmaktır.

Siz onursal üyeler... Ne yani Araçla ilgili bir sıkınımız olursa buraya yazmayalım mı? Dolaylı yoldan bunu mu demek istiyorsunuz. Baskı kurmaya çalıştığınızı hissediyorum. Buluşmalar sadece piknik amaçlı mı olacak. Yoksa gezi amaçlı mı? Puntocular bir araya gelip protesto edemez mi? Aladığı arabayı yada sosyal hayattan farklı şeyleri. Eder tabiki ederiz tabi ki. "0" km punto alıp servise gitmeyen var mı bunu merak ediyorum. Ben hayatımda hiç ikinci el araba almadım. Hiç birinde servise bu kadar çok gitmedim. 18 yıl önce aldığım ilk arabam Şahinde bile. Bize italyanlar bir çok sıkıntısı olan arabayı kaptırmış gibime geliyor