67 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Çok pişmanıma itafen.. Lütfen bakın

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    yusuf şenol çetin
    Yalın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 737

bir zamanlar
    hacı murat,murat 131,doğan,şahin,tempra,tipo lar vardı oanlar içinde çok ifadeler kullanıldı ve karalamalar yapıldı oysa şimdi tedavülden kalktı. şimdi bu tedavülden kalkan araçlar için üretimi olsa hemen alırım diyen insanlar var.
    gp yi almadan önce sizler bu aracları incelemeden mi alıyorsunuz bir sürü özellikleri yazan broşürler var kaldı ki satıcı arkadaşlar özelliklerini anlatıyor ve test sürüşü de yaptırıyorlar.

bu site gp ye gönül verenlerin yeri protosta yapanların yeri değil.
    gp yi beyenmediğiniz yeri varsa şikayet edeceğiniz yetkili merciler var.

fiat müşteri ilişkileri 444 22 55 nolu telefondan ulaşabilirsiniz

bence en güzeli gp olmasaydı burda olmazdık birbirimizi tanımıyacaktık

iyiki varsın gp
    heppimizi buraya topladı türkiyenin her yanından
    yeni arkadaşlar yeni dostlar tanıma şerefine ulaştım
    saygılarımla
    Konu Yalın tarafından (20/01/2008 Saat 09:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme

2. Bu mesajı için 14 kişi Yalın'ye teşekkür etti:

A. K.
    nasrettinhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 31

Alıntı erdiyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asLında benim takıLdığım iLk mesajda geçen: buLuşma yapaLım tv çagıraLım vs. cümLeLeri.

bu site kuruLduğundan beri şimdiye kadar, hep gp'ye gönüL verdigimiz için çaLışmaLarda buLunduk, gp'yi sevdigimiz için yüzLerce km yoLLar katedip, buLuşmaLara katıLdık. en önemLisi gp'yi sevdigimiz için bu siteyi yaptık...

büyükLü küçükLü onLarca buLuşmamız oLdu, beLki dünyanın en kaLabaLık gp buLuşmaLarını gerçekLeştirdik, şimdi geri adım atıp, grande punto protesto buLuşmaLarı düzenLememiz mi bekLeniyor yani?

beLki işin içine duyguLarımı katıyor oLabiLirim, hatta diger yönetici arkadaşLar bana kızabiLirLer, ancak ben böyLesi bir girişime kişiseL oLarak destek vermem.

bu pLatform vasıtasıyLa, eLbette destek isteyebiLirsiniz, insanLarı protesto etmeye davet edebiLirsiniz, sorunLarın çözümüne iLişkin eLbette öneriLer aLmak isteyebiLirsiniz, kuruLuş amaçLarımızdan birisi de bu zaten, biLgi payLaşımı. bu başLık neden açıLdı vs. tarzında da asLa tenkit vs. etmiyorum. yanLış anLaşıLma oLmasın. ben sadece yönetimin tavrını az çok izah etmeye çaLıştım. kişiseL oLarak, gp'yi karaLama kampanyasına dönüşecek girişimLere destek veremem.

teşekkürLer.
    Alıntı İbrahimKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Erdi'ye aynen katılıyorum..

Grande Punto yu sevenler olarak kurduğumuz bu forum sitesi, amacı dışında bir işe kalkışamaz.

forumun amacı ortak memnuniyet yada sorunları paylaşmaktır. Eğer sorunlar fazla ise herkes, bu sorun ortak bir sorun, şeklinde fiat müşteri hizmetlerini arayabilir.

Ama bunu sitenin adını kullanıp yapmak bencede doğru olmaz.

Bizim buluşmalarımız amacı, grande punto kullanan ve seven kişileri bir araya getirip, güzel dostluklara imza atmaktır.
    Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Protesto buluşmasına bende kesinlikle karşı çıkarım,çünkü hepimiz araçlarımızı sevdiğimiz için burdayız..Benim aracımında ufak tefek sorunları var kronik GP sorunlarından onlarda örneğin direksiyon arızası..

Hatta bugün başıma bir olay geldi mazot almak için bi istasyona girdiğimde pompacı bana "araban yeni heralde cayır cayır yanıyo" dedi..Bende "hayır 2 yaşında 2006 model,iyi bakıyorum" dedim.."Titizsin heralde biraz" dedi,"arabamı seviyorum" dedim.."Allah kaza bela vermesin" dedi sağol dedim ayrıldım yanından..

Ben gerçekten de arabamı çok seviyorum ve bazı sorunlarıyla kullanıyorum,direksiyon sola kayarsa city i kapatıyorum veya elimle düzeltiyorum arka kapım açılmazsa öndekini açıp uzanıp arkayı içerden açıyorum ve hiç gocunmuyorum..

Belki bir alman kalitesi,bir japon sorunsuzluğu yok belki ama ben onun ruhu olduğuna inanarak,ona sahip olmanın sadece direksiyona oturup kontağı çevirmek olmadığını bilerek,onu bir arabadan farklı tutarak,aslan diye isim takarak,gece 3 te yağmur sesi duyunca fırlayıp üstünü örterek,babamın bunu satıp daha iyi bişey alalım istersen lafına hayatta sattırmam diye cevap vererek,arabam için insanları ekip sanayiye giderek,param olmadığı zaman apartman kapıcısının oğlunu bi sigara rüşvetle kandırıp apartmanın otoparkında aracımı yıkayarak kullanıyorum onu..

Aracımda sorun var diyen arkadaşlar da araçlarına biraz daha özen gösterseler,ufak tefek hatalarını bir sahip bir baba gibi örtmeyi deneseler,bence Grande Punto onları daha çok mutlu edecektir, şahsen biz çok mutluyuz
    Alıntı 1964mustang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir zamanlar
    hacı murat,murat 131,doğan,şahin,tempra,tipo lar vardı oanlar içinde çok ifadeler kullanıldı ve karalamalar yapıldı oysa şimdi tedavülden kalktı. şimdi bu tedavülden kalkan araçlar için üretimi olsa hemen alırım diyen insanlar var.
    gp yi almadan önce sizler bu aracları incelemeden mi alıyorsunuz bir sürü özellikleri yazan broşürler var kaldı ki satıcı arkadaşlar özelliklerini anlatıyor ve test sürüşü de yaptırıyorlar.

bu site gp ye gönül verenlerin yeri protosta yapanların yeri değil.
    gp yi beyenmediğiniz yeri varsa şikayet edeceğiniz yetkili merciler var.

fiat müşteri ilişkileri 444 22 55 nolu telefondan ulaşabilirsiniz
    saygılarımla
    Grandepunto ruhu bu olsa gerek

4. Bu mesajı için 8 kişi nasrettinhoca'ye teşekkür etti: