Protesto buluşmasına bende kesinlikle karşı çıkarım,çünkü hepimiz araçlarımızı sevdiğimiz için burdayız..Benim aracımında ufak tefek sorunları var kronik GP sorunlarından onlarda örneğin direksiyon arızası..
Hatta bugün başıma bir olay geldi mazot almak için bi istasyona girdiğimde pompacı bana "araban yeni heralde cayır cayır yanıyo" dedi..Bende "hayır 2 yaşında 2006 model,iyi bakıyorum" dedim.."Titizsin heralde biraz" dedi,
"arabamı seviyorum" dedim.."Allah kaza bela vermesin" dedi sağol dedim ayrıldım yanından..
Ben gerçekten de arabamı çok seviyorum ve bazı sorunlarıyla kullanıyorum,direksiyon sola kayarsa city i kapatıyorum veya elimle düzeltiyorum arka kapım açılmazsa öndekini açıp uzanıp arkayı içerden açıyorum ve hiç gocunmuyorum..
Belki bir alman kalitesi,bir japon sorunsuzluğu yok belki ama ben onun ruhu olduğuna inanarak,ona sahip olmanın sadece direksiyona oturup kontağı çevirmek olmadığını bilerek,onu bir arabadan farklı tutarak,aslan diye isim takarak,gece 3 te yağmur sesi duyunca fırlayıp üstünü örterek,babamın bunu satıp daha iyi bişey alalım istersen lafına hayatta sattırmam diye cevap vererek,arabam için insanları ekip sanayiye giderek,param olmadığı zaman apartman kapıcısının oğlunu bi sigara rüşvetle kandırıp apartmanın otoparkında aracımı yıkayarak kullanıyorum onu..
Aracımda sorun var diyen arkadaşlar da araçlarına biraz daha özen gösterseler,ufak tefek hatalarını bir sahip bir baba gibi örtmeyi deneseler,bence Grande Punto onları daha çok mutlu edecektir, şahsen biz çok mutluyuz

Yer imleri