67 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Çok pişmanıma itafen.. Lütfen bakın

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Fatih Şen
    fatihsen67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    67 ZT 888
    Edilen teşekkür: 21

Alıntı İbrahimKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Erdi'ye aynen katılıyorum..

Grande Punto yu sevenler olarak kurduğumuz bu forum sitesi, amacı dışında bir işe kalkışamaz.

forumun amacı ortak memnuniyet yada sorunları paylaşmaktır. Eğer sorunlar fazla ise herkes, bu sorun ortak bir sorun, şeklinde fiat müşteri hizmetlerini arayabilir.

Ama bunu sitenin adını kullanıp yapmak bencede doğru olmaz.

Bizim buluşmalarımız amacı, grande punto kullanan ve seven kişileri bir araya getirip, güzel dostluklara imza atmaktır.

Siz onursal üyeler... Ne yani Araçla ilgili bir sıkınımız olursa buraya yazmayalım mı? Dolaylı yoldan bunu mu demek istiyorsunuz. Baskı kurmaya çalıştığınızı hissediyorum. Buluşmalar sadece piknik amaçlı mı olacak. Yoksa gezi amaçlı mı? Puntocular bir araya gelip protesto edemez mi? Aladığı arabayı yada sosyal hayattan farklı şeyleri. Eder tabiki ederiz tabi ki. "0" km punto alıp servise gitmeyen var mı bunu merak ediyorum. Ben hayatımda hiç ikinci el araba almadım. Hiç birinde servise bu kadar çok gitmedim. 18 yıl önce aldığım ilk arabam Şahinde bile. Bize italyanlar bir çok sıkıntısı olan arabayı kaptırmış gibime geliyor

Emrah Akbaş
    eakbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 61

Alıntı fatihsen67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz onursal üyeler... Ne yani Araçla ilgili bir sıkınımız olursa buraya yazmayalım mı? Dolaylı yoldan bunu mu demek istiyorsunuz. Baskı kurmaya çalıştığınızı hissediyorum. Buluşmalar sadece piknik amaçlı mı olacak. Yoksa gezi amaçlı mı? Puntocular bir araya gelip protesto edemez mi? Aladığı arabayı yada sosyal hayattan farklı şeyleri. Eder tabiki ederiz tabi ki. "0" km punto alıp servise gitmeyen var mı bunu merak ediyorum. Ben hayatımda hiç ikinci el araba almadım. Hiç birinde servise bu kadar çok gitmedim. 18 yıl önce aldığım ilk arabam Şahinde bile. Bize italyanlar bir çok sıkıntısı olan arabayı kaptırmış gibime geliyor
    Evet; Fazla sitede olamsamda bende gördüğünüz gibi onursal üyeyim. Onursal üye, moderatör yada yönetici olmak diğer üyelere baskı yapmak anlamına asla gelmedi bu sitede. Bu topic'e görüş belirten onursal diye ayrım yaptığınız üyeler protesto dışında tüm sorunlara yapıcı bir yaklaşımda bulunmuşlar BENCE. Bazı üyeler tanışma amaçlı başlayan buluşmaları aşıp ailece görüşmeye bile başladı. Sizinde bu insanların aralarına karışmanız hiç zor bir olay değil.
    " "0" km punto alıp servise gitmeyen var mı bunu merak ediyorum. " demişsiniz Ben bakım haricinde gitmedim.

3. Bu mesajı için 7 kişi eakbas'ye teşekkür etti:

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Siz onursal üyeler... Ne yani Araçla ilgili bir sıkınımız olursa buraya yazmayalım mı?
    Biz burada 3-5 kişi görüşüyoruz zaten onursal bey. Onursal üye yada onursal üye olmayanlardan bazıları punto ile ilgili sorun yaşamadı diye güllük gülüstanlık forum olmamıza gerek yok.
    Siteyi eğer tamamı ile ve doğru dürüst takip edebilmiş olsaydın;senin tabirinle onursal olan üyelerin açtığı konulardaki sorunları ve tepelerinden saçtıkları kıvılcımları görebilirdin.

Siteyi eğer tamamı ile takip edebilmiş olsaydın; (senin tabirin ile) onursal olmayan üyelerimizin İl yönetimlerinde aktif görev alabildiklerini görebilirdin.

Siteyi eğer tamamı ile takip edebilmiş olsaydın;bu güne kadar böylesi saçma bir ayrımın hiç bir zaman yapılmadığını görebilirdin.

Siteyi eğer tamamen takip edebilmiş olsaydın;sorunlara bakarak sorun üretmeyi değil,çözümlerine bakarak çözüm yolları üretmeyi görür ve gösterebilirdin.

Bu sitenin varlığı olmasa idi belki de dertlerine derman bulanlar bu kadar seri yoldan doğru çözümleri bulamayacaklardı.Öyle ki,bu sitenin varlığı birçok ustaya arızanın direk adresini göstermiş ve sorunun çözümü için nokta atışı yaptırmıştır.

Bugüne kadar üyelerimiz araçları hakkında pozitif ya da negatif her türlü görüşlerini belirtmişlerdi ve yine belirteceklerdir.

Sapla samanı karıştırmamak lazım,sorunlardan bahsetmek demek;tamamen çözümsüz problemler haline getirerek insanları araçlarından soğutmak demek olmamalıdır...
    Konu microab tarafından (21/01/2008 Saat 15:09 ) değiştirilmiştir.
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

5. Bu mesajı için 3 kişi microab'ye teşekkür etti:

Baran
    Ziyaretçi Baran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Daha önce bende benzer bir başlık açmıştım bazı yönetici arkadaşlar banada aynen söyle demişlerdi ( siz ne yapmak istiyorsunuz iğneleyici ve zedeleyici konular acmayın pls gibi) bende aracımı severek aldım,Ve dedimki 0 km olsun sorunsuz olsun fatih beyin dediği gibi benimde daha önce aldığım sıfır sahin sorunsuzdu hatta tipom bile bu kadar sorun yapmamıştı, ayrıca servislerde özellikke keleşsanda ilgisizlik ve başıboşluk almış başını gitmiş, servise gittiğimde sanki sorunlu aracı ben satmışım muamelesi gorüyorum ve şikayetimi her yerde dile getiriyorum getirmeyede devam edeceğim, sizleride benzer şikayetlerde italya'ya ve bursa'ya mail atamayı ve böyle durumlarda 4442255'i aramaya davet ediyorum.

Siteinin amacını aşmasına gelince, amacını aştığını sanmıyorum nasıl puntolarımızın fotolarını koyup aksesuarlarını tartışıyorsak yada güzelliklerinden bahsediyorsak eleştirilerede yer vermeliyiz yoksa kendimizi kandırmış oluruz.

7. Bu mesaj için teşekkür edenler: