Arkadaşlar ben ilk aracımı almaya karar verdiğim zaman internet üzerinden ve çevremden Gp yi araştırmaya başlamıştım. Üstelik kardeşimin Fiat ana bayisinde çalışmasına rağmen şikayetvar.com daki sorunları sizlere sormuştum ve buradaki sorunlarıda kardeşime sonuç olarak şikayetvar.com daki sorunların forumdaki arkadaşların yorumlarıyla kullanıcı kaynaklı olduğunu anladım. Bu forum ve diğer forumlardaki sorunlarında çoğunun kronik olduğunu birçok araçta aynı olduğunu ve giderilir sorunlar olduğunu anladım. Tabi şu aracını teslim alırken eksiklik çıkan arkadaşların ki hariç. Sonuçta herkez bu gibi forumları bu amaçla ve güzel arkadaşlıklar kurmak için kullanıyorum. Ama bu topicte biraz kötü yönde örgütlenme havası sezdim. Ve bunun foruma hiçbir katkısı olmayacağını zarar vereceğini düşünüyorum. Artı böyle bir hareket yapılsa bile en son olarak ulaşılacak son nokta KOÇ grubu olacaktır. Yani elde var sıfır, bu ülkede hiçbir kuvvetin onlara karşı bir dava kazanmasının imkanı yoktur. Koçların savunucusu değilim ama Gümrük işiyle uğraştığım için bu ülkedeki birçok kişinin görmediği olayları yaşıyorum. Onlara istinaden elimize foruma zarar vermekten başka birşey geçmez. Kişisel olarak zaten sürekli şikayetler yapıldığından eminim, inşallah bir sonuç alırlar. Ben bu tür bir örgütlenmeye karşıyım.
Yer imleri