67 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Çok pişmanıma itafen.. Lütfen bakın

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    MURAT KARADEMİR
    karademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    41 LR 949
    Edilen teşekkür: 12

Standart Amac polemık yaratmak degıl tabıkı...

Amac polemık yaratmak degıl tabıkı; ama ben hala madem bu kadar buyuk bır organızasyona sahıbız, bu gucu uyelerımızın lehıne kullanmamız gerektıgı kanaatındeyım. Netıcede ben de dahıl olmak uzere sıfır km arac alıp da magdur edılen bır grup uyemız var. Bence sıte yonetımı elınde bulundurdugu gucu bu sekılde magdur edılmıs olan uyelerının haklarını koruyup onlara sahıp cıkmak ıcın baskı unsuru olarak kullanmalı fıat fırmasına karsı...
    Bugun 300-400 uyesı bıle olmayan bır suru sendıka uyelerının haklarını sonuna kadar savunabılıyor koskoca holdıng patronlarına karsı... 2383 uyesı olan bır kurulus olarak bence yeterlı yaptırıma sahıp olmalıyız. Sanırım bu topıcı acan arkadasımızın da cıkıs noktası bu konuda yonetımın yardımını ıstemek seklındeydı; ama nedense boyle bır yaklasım bulamamıs ve konu bu noktaya kadar gelmıs.
    Bence sıte yonetımı olarak ınsanların magdurıyetını gıderebılmek ıcın bır gırısımde bulunmalısınız. Mesela oncelıkle sıkayetı olan uyelerın lıstesını cıkarıp tofas genel mudurlugune kendınızı tanıtarak bu magdurıyetlerın en azından kucuk malıyetlı olanlarının gıderılmesı (ornegın 250 ytl altındakıler gıbı) konusunda gorusebılırsınız. Bunu saglayabıldıgınız taktırde elde edecegınız agırlıgı bır dusunun Bu sayede sbız de sıte uyesı olmanın ne kadar gereklı ve faydalı oldugunu somut ornek gostererek soyleyebılırız ınsanlara rahatlıkla.
    BU VATAN, BİZE DEDELERİMİZDEN MİRAS DEĞİL; TORUNLARIMIZDAN EMANETTİR!..

bülent biricik
    puntobilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 16

Alıntı karademir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amac polemık yaratmak degıl tabıkı; ama ben hala madem bu kadar buyuk bır organızasyona sahıbız, bu gucu uyelerımızın lehıne kullanmamız gerektıgı kanaatındeyım. Netıcede ben de dahıl olmak uzere sıfır km arac alıp da magdur edılen bır grup uyemız var. Bence sıte yonetımı elınde bulundurdugu gucu bu sekılde magdur edılmıs olan uyelerının haklarını koruyup onlara sahıp cıkmak ıcın baskı unsuru olarak kullanmalı fıat fırmasına karsı...
    Bugun 300-400 uyesı bıle olmayan bır suru sendıka uyelerının haklarını sonuna kadar savunabılıyor koskoca holdıng patronlarına karsı... 2383 uyesı olan bır kurulus olarak bence yeterlı yaptırıma sahıp olmalıyız. Sanırım bu topıcı acan arkadasımızın da cıkıs noktası bu konuda yonetımın yardımını ıstemek seklındeydı; ama nedense boyle bır yaklasım bulamamıs ve konu bu noktaya kadar gelmıs.
    Bence sıte yonetımı olarak ınsanların magdurıyetını gıderebılmek ıcın bır gırısımde bulunmalısınız. Mesela oncelıkle sıkayetı olan uyelerın lıstesını cıkarıp tofas genel mudurlugune kendınızı tanıtarak bu magdurıyetlerın en azından kucuk malıyetlı olanlarının gıderılmesı (ornegın 250 ytl altındakıler gıbı) konusunda gorusebılırsınız. Bunu saglayabıldıgınız taktırde elde edecegınız agırlıgı bır dusunun Bu sayede sbız de sıte uyesı olmanın ne kadar gereklı ve faydalı oldugunu somut ornek gostererek soyleyebılırız ınsanlara rahatlıkla.
    kesinlikle katılıyorum .bu topiği açmamdaki amaç da buydu.anlamadığım nokta neden bütün site yetkilileri öyle şy olmaaz site batar araba süper çok seviyoruz vs vs vs gibi bir yaklaşımla üzerime geldiler anlamadım.birde gerçekten yetkili arkadaşlar ağır bastı bu konuda?kimilerinin dediği gibi işine gelmediyse beğenmediysen sat arabayı gitsin neden aldın yok incelemedin mi yok ölçüp biçmedin mi gibi bir yaklaşım bana biraz ters geldi açıkcası.neticede arabada bir tüketim maddesi.yani sizleri uyarmam destek beklemem ve paylaşmam bilinçli tüketicilikten çıkarttımı beni?yapmayın arkadaşlar biz burada arabayı kötülemiyoruz hala anlatamadım haa açıkca söylemek gerekirse tipi dişında süpper bir araba değil.tekrar tekrar söylüyorum amacım fiatın ve koçun kötü olan politikasını protesto etmek.eğer böyle bir forum varsa ki var bütün amacı vay arabam şöyle güzel vay böyle modifiye yaptım vay 220 bastımın dışına birazcık çıkmalı.eğer bukadar çekiniyorsanız bu konuyu kiltleyin ve bu meselede burada kapansın.sonrada çelik cantlı resimlerimizi yayınlayıp birbirimize övgüler yağdırmaya devam edelim