Sayfa 12/13 İlkİlk ... 8910111213 SonSon
244 sonuçtan 221 ile 240 arası

Konu: Çok pişmanım

Can Danışman
    danismentus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 14

Ercan bey son zamanlarda değil forumlarda yüzyüze insan ilişkilerinde bile düşüncelerini bu kadar güzel ifade eden bir insana rastlamamıştım. Teşekkür ediyorum.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı ercan1911 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arda Bey;........
    5)Multijet motor...başarılı...yakıt sarfiyatında cimri,yine de peugeot'un Hdi motorları sanki daha sessiz.Yanılmışta olabilirim... belki bu YALITIM farkıdır.
    ........
    Nihayetinde bu duruma açıklık getiremiyorum.Görev alan bütün mühendisler,tasarımcılar,işçiler mutlaka olumsuzlukları görüyorlardır ve ya ne bileyim...bu belki bir ŞİRKET POLİTİKASIDIR.Aksi halde C sınıfında istedikleri satış rakamlarına ulaşamamak gibi endişeleri olabilir.Bu nedenle B ve C sınıfı arasıdaki farkın mutlaka olması gerektiğini belki de ''VURGULAMAYA'' çalışıyorlar!!Eğer böyle bi durum varsa bu ''HAKSIZLIK''
    Saygılarımla!!
    Ercan Bey, Mjtd gerçekten sessiz çalışan bir makine.Fakat dediğiniz gibi sınıf farkından kaynaklanan yalıtım nedeniyle size daha sessiz gelmiş olabilir.Ancak, özellikle 1.4Hdi ye göre 1.3 mjtd her anlamda daha üstün.Sadece tüketimde çok küçük bir artısı olabilir hdi nin.

Fiat ın Bravo sunda bile malzeme ve işçilikte kusurlar var maalesef.Yani Fiat ın bu şekilde bir ayrım yapması için biraz daha çalışması gerekiyor.Zaten Türkiyede Bravo hedeflerinin gerisindeler.

Olumlu görüşlerinizi de eklediğiniz için teşekkürler,
    Saygılarımla!!

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

kesınlıkle katılıyorum abı.Multıjet motorlar bence su anda en sessız calısan dızel motorlar.dedıgın gbı Arda Abı sadece yalıtımdan kaynaklı sankı cok ses yapıyormus gıbı gelıyor olabılır.yoksa dısardan dınlendıgınde, peugeot,vw,cıtroen'den kat kat daha sessız...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı mustafaf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesınlıkle katılıyorum abı.Multıjet motorlar bence su anda en sessız calısan dızel motorlar.dedıgın gbı Arda Abı sadece yalıtımdan kaynaklı sankı cok ses yapıyormus gıbı gelıyor olabılır.yoksa dısardan dınlendıgınde, peugeot,vw,cıtroen'den kat kat daha sessız...
    Mustafa ses konusunda Vw nin dizel motorları açık ara şampiyon zaten 1 km den geldiği anlaşılır Tabi pompa-meme den vazgeçip Kötü Fiat ın common-railine geçiş başladığı için bundan sonra durum farklı olabilir...

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ADEM KÖRPE
    ademkorpe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 2

arkadaşlar ben şimdiye kadar 3 servise gittim. hiç ilgi alaka yok. önceki aracım ww di. serviste danışman veriyorlardı. tahmini ücret, tahmini çıkış gün ve saatini söylüyorlardı. ayrıca gürseste bagaj kapagı değişecek dediler boyayıp takmışlar. parasını değişime göre aldılar.PARASINA GÖRE İYİ BİR ARAÇ AMA PİŞMANIM BİRDAHA FİAT ASLA ALMICAM.

Ogulcan ÖĞÜT
    Ogulcan.Öğüt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    78 SK 363
    Edilen teşekkür: 417

Standart Selam

Bi fiat hayranı olmasama GP hayranıyım ve iyki grande punto almısım diyorum arabamdan ve servisteki ilgidende gayet memnunum cok önceden bi sahin de kullanmıs biri olarak söylüyorum ki fiat eski fiat deil
    Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Evet gerçektende bu fiat eski fiat değil

cengiz akyol
    Buremir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 278

ademkorpe
    ADEM KÖRPE

arkadaşlar ben şimdiye kadar 3 servise gittim. hiç ilgi alaka yok. önceki aracım ww di. serviste danışman veriyorlardı. tahmini ücret, tahmini çıkış gün ve saatini söylüyorlardı. ayrıca gürseste bagaj kapagı değişecek dediler boyayıp takmışlar. parasını değişime göre aldılar.PARASINA GÖRE İYİ BİR ARAÇ AMA PİŞMANIM BİRDAHA FİAT ASLA ALMICAM.

Ogulcan.Öğüt
    Ogulcan ÖĞÜT
    Bi fiat hayranı olmasama GP hayranıyım ve iyki grande punto almısım diyorum arabamdan ve servisteki ilgidende gayet memnunum cok önceden bi sahin de kullanmıs biri olarak söylüyorum ki fiat eski fiat deil

Ben şunu söylemek istiyorum görüyorsunuz değil mi iki mesaj arasındaki farkı
    memnun olmak yada memnun etmek kişiye,kuruma,servise,ustaya,danışmana,müşteriye,y apılan işe,göre değişir sonuçta.

Bir arkadaşımız aracında belki hiç bir sorun olmadığı halde 1 veya bir kaç servisin tavrından,davranışından ya da hizmetinden memnun kalmayıp markaya tavır alabiliyor yahut o marka araç almamaya tövbe ediyor

Diğer arkadaşımız ise bir çok sorunu olduğu halde gittiği servisteki ilgi alaka güler yüz ve hoşgörüden dolayı sorunlara aldırmayıp aracının keyfini sürebiliyor.
    doğrudan bu iki arkadaşımızı kastedmediğimi bildrmek isterim.

Sözün özü bir arkadaşımızın açmış olduğu bir konu var (memnun olduğumuz servisler hakkında) bunları detaylı olarak dile getirirsek sanıyorum diğer arkadaşlarımıza da yardımcı oluruz diye düşünüyorum

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Berkant Atay
    Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35 DBA 35
    Edilen teşekkür: 52

Yeni bir GP kullanıcısı olarak aldığım otomobilden çok memnunum. Yeni GP kullanıcısı olmama rağmen eski Tofaş kullanıcısı sayılırım. 1990'larda bir Doğan, 2001'de bir Brava'm olmuştu. 2 arabamdan da çok memnun kalmıştım. Onları hala özlüyorum. Bu araçlarımı götürdüğüm ustalarımla yakın dostluklar gelişti yıllar içinde. 2-3 yıl süren bir Citroen faciası sonrası yeniden Tofaş servise ulaşmış olmak beni sevindiriyor. Her sorunuma kafa yoruyorlar, her kahrımı çekiyorlar, servis içinde kafalarının etini yememe katlanıyorlar. Ama bunun karşılığında işlere mola verdiklerinde birlikte getirdiğim puaça ve içeceklerle dinleniyoruz. Satış ve servis konusunda İzmir Poyraz otomotiv son derece güvenilir bir firma.

Ercan Çağlıyan
    ercan1911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi

Arkadaşlar,hepinizin dikkatine!!!!
    Son dönemde yapmış olduğum araştırmalar sonucunda,yeni nesil dizel araçların hemen hemen hepsi eurodizel 50 ppm yakıtın yanı sıra Bitkisel yağlardan (kanola,soya v.b.) elde edilen BİYODİZEL'e de uyumlu olduklarını öğrendim.Özellikle 1996 yılından itibaren Audi,VW,Skoda ve Seat TDI motorlarında Biyodizelin yakıt olarak kullanabileceğini belirtmekte ve hatta garanti etmekteler. Mercedesi ve BMW de Biyodizelin kullanılabileceğni belirtmekte.
    Bunun yanısıra BİLİM VE TEKNİK dergisinde ve internetten elde ettiğim çeşitli akademik çalışmalar Biyodizel yakıtın hem çevre kirliliğini önlemede hem de motor performansı açısından daha iyi sonuçlar vermekte olduğunu öğrendim.Bazı avantajları hemen sıralamak istiyorum.
    1: Biyodizel, petrol dizeline oranla daha iyi bir yağlayıcı olduğundan motorun ömrünü uzatır.
    2:Toplam kirli hava kütlesi oluşturma potansiyeli motorinden % 50 daha azdır
    3O2 emisyonu ve bu emisyona bağlı olarak oluşan asit yağmuru gerçekleşmemektedir
    4:CO egzoz emisyonu motorinine göre % 50 daha az oranda tespit edilmiştir
    5:Yapılan testlerde Moment(newtonmetre nm-yani TORK),kW(hp-beygir gücü) ve yakıt sarfiyatında elde edilen değerler birbirine yakın!!!
    6:Eurodizel setansayısı 49-55 arası iken,Biyodizel 55> setan sayısı değerine sahip
    7.Motorun çalışması daha sessiz ve vuruntu azalmakta.
    Arkadaşlar,kabaca benim eriştiğim bilgiler bunlar.Ben şunu merak ediyorum;Acaba aramızdaki multijet kullanıcıları yakıt olarak Biyodizel kullandılar mı!!Eğer varsa hakikaten görüşlerinizi,eleştirilerinizi merakla bekliyorum!!!

erkan erkan
    soldierkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DT5153
    Edilen teşekkür: 26

fiatın motor teknolojisi süper işçilik kaliteside grande puntoda fena değil ama daha kaliteli olabilirdi

SAVAŞ CIL
    svs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 1

Soru Slm herkeseeeeeeeeeeeeeeeee

abıler bakın araç allah yapısı değil her marka her modelde aksaklıklar çıkabılır

fiat opel ford herneyse
    ama
    üretim hatası olan yada bir serinin çoğunda rastlanan arıza için müşteriye her türlü ulaşılması gerekir bence
    bu da fiatta göremediğim tek olay

2006 model 1.3 multijet 90hp arabam 30 000km de
    ve garajda yatan bir araba
    30 000 in en az 20 000 kmsini uzun yolda yaptım

forumda bu gün okuyorumda başıma gelen olaylardan sikeyetci olanlar var

direksiyon arızaları.............................
    30 000 km kullanılan bir aracın ve hemen hemen bu serideki tüm araç sahiplerinin günahı fiata güvenip 0 araç almakmı

arıza su an 1500tl civarında ve benim hiçbir hatam olmadığı halde ben bunu ödemek zorundayım
    neden zarar görsün herkes
    herkesin durumu müsayit değil belki bi emeğin karşılığında alınmış bir araç bu ve kullanıcısa eziyet çektiriyo
    buna hiçbir bayi ve fiat yetkilisi de farklı açıdan bakmıyor
    yazıkkkk
    gerçek müşteri memnuniyeti bu değil böyle olmamalı

ve bana yardımcı olabılecek biri varmı burda paylaşın lütfen
    bu üretim hatası olan araçlar için ne yapmamız gerekir
    neden boş yere bizden çıkıyo zararı
    ne yapmalıyız acabaaaa
    Konu anvil tarafından (14/01/2009 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lütfen büyük harflerle yazmayalım

Mert Karaca
    Stalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 135

Alıntı ercan1911 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,hepinizin dikkatine!!!!
    Son dönemde yapmış olduğum araştırmalar sonucunda,yeni nesil dizel araçların hemen hemen hepsi eurodizel 50 ppm yakıtın yanı sıra Bitkisel yağlardan (kanola,soya v.b.) elde edilen BİYODİZEL'e de uyumlu olduklarını öğrendim.Özellikle 1996 yılından itibaren Audi,VW,Skoda ve Seat TDI motorlarında Biyodizelin yakıt olarak kullanabileceğini belirtmekte ve hatta garanti etmekteler. Mercedesi ve BMW de Biyodizelin kullanılabileceğni belirtmekte.
    Bunun yanısıra BİLİM VE TEKNİK dergisinde ve internetten elde ettiğim çeşitli akademik çalışmalar Biyodizel yakıtın hem çevre kirliliğini önlemede hem de motor performansı açısından daha iyi sonuçlar vermekte olduğunu öğrendim.Bazı avantajları hemen sıralamak istiyorum.
    1: Biyodizel, petrol dizeline oranla daha iyi bir yağlayıcı olduğundan motorun ömrünü uzatır.
    2:Toplam kirli hava kütlesi oluşturma potansiyeli motorinden % 50 daha azdır
    3O2 emisyonu ve bu emisyona bağlı olarak oluşan asit yağmuru gerçekleşmemektedir
    4:CO egzoz emisyonu motorinine göre % 50 daha az oranda tespit edilmiştir
    5:Yapılan testlerde Moment(newtonmetre nm-yani TORK),kW(hp-beygir gücü) ve yakıt sarfiyatında elde edilen değerler birbirine yakın!!!
    6:Eurodizel setansayısı 49-55 arası iken,Biyodizel 55> setan sayısı değerine sahip
    7.Motorun çalışması daha sessiz ve vuruntu azalmakta.
    Arkadaşlar,kabaca benim eriştiğim bilgiler bunlar.Ben şunu merak ediyorum;Acaba aramızdaki multijet kullanıcıları yakıt olarak Biyodizel kullandılar mı!!Eğer varsa hakikaten görüşlerinizi,eleştirilerinizi merakla bekliyorum!!!
    Kullanma klavuzunda biodizel'e uygundur yazmıyorsa sakın deneme bile. Garanti maranti hepsi yalan olur motor ve aksamlarındaki herhangi bir sorunda. (Adamlar bahane edip paçayı sıyırmanın yollarını arıyor zaten, sadece fiatta değil tabii, hemen hemen çoğu marka serviste )

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

furkan karataş
    funkyboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1

17 yıl önce araçlar türkiyede üretiliyordu ve diğer araçlara göreucuzdu adi olması normal
    şimdi araçlar italyadan getirilyor kalitede artış cok
    ufak tefek arızalar da normal sonuçta düşük segment bir araç lüx değil olcak okadar

Tuncay YARKIN
    ReBianco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 BOE 91
    Edilen teşekkür: 7

Tofaş şu an FIAT dünyasında WCM (World Class Manufacturing) puanı en yüksek olan üretim tesisidir. İnanmayanlar araştırsın. Bilginize.

Artık ön yargıların yıkılma zamanı geldi. İtalya'daki üretimin Türkiye'dekine göre ne kadar kaliteli olup olmadığına yorum yapabilmek için işin içinde olmak lazım. Bizzat ben her ikisini de gördüm ve inceledim. Özetle şunu söyleyebilirim. Ne FIAT eskisi gibi ne de Tofaş. Tofaş'ın yarı hissesi zaten FIAT'a ait. Her ikisinde de son yıllarda güzel gelişmeler var ama biraz da anlayışlı olmak lazım, bazı şeyler zaman ister... İtalya'daki üretimin daha kaliteli olup Türkiye'dekinin daha kalitesiz olmasına izin vereceklerini mi sanıyorsunuz? FIAT'ın (Tofaş dahil) bütün fabrikalarında aynı standartlar ve denetlemeler uygulanıyor, bilmeyenler için bilgi.
    Otomotiv, zor ve kapsamlı bir sektör. İyileştirilicek kısımlar tabi ki var. Daha da iyi olacaklarına inanıyorum...
    2009 Grande Punto 1.3 Multijet 75 HP Fun

23. Bu mesajı için 2 kişi ReBianco'ye teşekkür etti:

Berk VAROL
    2 teker üye Paranoya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BER 86
    Edilen teşekkür: 90

Gördüğüm kadarıyla herkesin araçla, markayla, hizmetle ilgili olumlu/olumsuz eleştirilerini yazdığı bu sayfada "biodizel" biraz alakasız kaçmış gibi mod arkadaşlar. Takdir sizin..

Ben kendimce, genel olarak "ne kadar ekmek, o kadar köfte" özdeyişi ile fikrimi söylemek ve belki 1 yıl önce dikkatimi çekmiş olan trajikomik bir eksikliği yazmak istiyorum:

FIAT - fiat.com.tr adresine girin. Sayfanın sağ alt köşesine doğru yer alan "Aksesuarlar" bölümü ilginizi çekmiş olsun (benim gibi) ve bilgi almak için "Detaylı bilgi" linkini tıklayın. Olmadı mı? Allah Allah, hatalı link falan sanırım(!) O zaman pencere içerisinde başka bir yerlere tıklamaya çalışın... Tıklayın tıklayın; elbet olur. Ben aracımı aldığımdan beri tıklıyorum; bir gün başarıcam!

Evet, maalesef Fiat aracınıza aksesuar bilgisi almak istiyorsanız bu pencerede sadece Kangurum< 1 linki aktif ve bu link altında oto aksesuar bölümünü bulursanız, sadece 2 adet, Fiat ya da Tofaş markaları ile ilgili olmayan müthiş(!) aksesuarları inceleme fırsatını bulabilirsiniz. Hayırlı alışverişler...

25. Bu mesajı için 2 kişi Paranoya'ye teşekkür etti:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Alıntı Paranoya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gördüğüm kadarıyla herkesin araçla, markayla, hizmetle ilgili olumlu/olumsuz eleştirilerini yazdığı bu sayfada "biodizel" biraz alakasız kaçmış gibi mod arkadaşlar. Takdir sizin..

Ben kendimce, genel olarak "ne kadar ekmek, o kadar köfte" özdeyişi ile fikrimi söylemek ve belki 1 yıl önce dikkatimi çekmiş olan trajikomik bir eksikliği yazmak istiyorum:

FIAT - fiat.com.tr adresine girin. Sayfanın sağ alt köşesine doğru yer alan "Aksesuarlar" bölümü ilginizi çekmiş olsun (benim gibi) ve bilgi almak için "Detaylı bilgi" linkini tıklayın. Olmadı mı? Allah Allah, hatalı link falan sanırım(!) O zaman pencere içerisinde başka bir yerlere tıklamaya çalışın... Tıklayın tıklayın; elbet olur. Ben aracımı aldığımdan beri tıklıyorum; bir gün başarıcam!

Evet, maalesef Fiat aracınıza aksesuar bilgisi almak istiyorsanız bu pencerede sadece Kangurum< 1 linki aktif ve bu link altında oto aksesuar bölümünü bulursanız, sadece 2 adet, Fiat ya da Tofaş markaları ile ilgili olmayan müthiş(!) aksesuarları inceleme fırsatını bulabilirsiniz. Hayırlı alışverişler...
    hehhhhehhhehe Komik adamsın yaw tıkla tıkla birgün açılır ....

Biodizel tavsiye edilir ama kullanılmaz .Pompaya en çok arıza verdiren yakıttır tanıdığım tüm pompacılar kamyon harici kesinlikle kullanmayın der...

Okan Koç
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

fiat gözlemlediğim kadarıyla bazen böyle ufak tefek eksiklikler yüzünden puan kaybediyor.. yönetiminde müşteri anlayışında bi problem olmasa 4/4 lük araba ama bunları aşmaları lazım artık... opel de 90 lı yılların 2. yarısında böyle yönetimden kaliteden kaynaklanan sorunlar yaşamıştı ama atlattılar... fiatta bi şekilde bu sorunları aşacaktır

can ese
    argilman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 6

bende 1,5 sene zarfında irili ufaklı sorunlar yaşadım bolca gerci coğu aynı sorunun tekrarlanmasından doğdu.halada devam ediyor.inanın puntoyu sevmesem bu kadar sorunla uğraşmazdım.gülü seven dikenine katlanır dedik vede hala diyoruz.daha önce japon arabası kulandım uzunca bir sure inanın bu yaşadıkarımın onda birini yaşamadım.ama dedigim gibi ...
    aracımın garantısın 2 ay sonra biticek servislerde garantiyi uzatmamı tavsiye ettiler bu durumda aslında can sıkıcı sureklı garatı uzatma ihitiyacı cok kötü arca olan güvensizli perciliyor sürekli masraf cıkarıcak gibi geliyor...

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Alıntı quixotic2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte olay budurrrrrr.... varmı hiç bozulmayan, arıza yapmayan bir eşyanız. ?
    Benim iphone hiç ama hiç arıza yapmamıştı nakte sıkışmasam satmazdım ama sonuçta grandepunto emotion a ldım ve değdi. Kullandıgım en sorunsuz telefondu şimdi p1i kullanıyorum bi mesaj yazacam diye cambazlık yapıyorum yeminle telefonun her yerinden bi özellik fışkırıyor bir türlü öğrenecek kadar vakit harcayamadım. Konu dışına çıktım biraz espri katayım dedim.
    Emotion kullanıyorum benden önceki sahibi de 85000 km kullanmış whalla bir sorun görmemiş ben 3000 km dir memnun ve mesudum abuk subuk fren müşürü hatası dıışında bi hata vermedi onu da ittirerek yerine oturtmuşuz şimdilerse kusursuz yürüyor.
    Allah çelik cantlarınıza zeval vermesin arkadaşlar.

Sayfa 12/13 İlkİlk ... 8910111213 SonSon