Sayfa 11/13 İlkİlk ... 78910111213 SonSon
244 sonuçtan 201 ile 220 arası

Konu: Çok pişmanım

mokreb mokreb
    mokreb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1

2006 dizel 5 kapı gp aldım yaşadığım sorunlar
    1-ön cam içi havalandırmanın plastiği kendiliğinden yamuldu 2 ayda, garantiden değişti ses yapıyordu.
    2-yazın klima açıkken ayaklarımda yanma hissi vardı 1 ay falan hissetmedim ayaklarım yanıyordu ama arabadan olduğuna kondurmuyordum sonra anladımki camdan ve önden soğuk üflerken ayaklara sıcak üflüyormuş,servis gereğini yaptı hatta italyaya bile bilgi verdik yeni bulunan bir problem dediler.
    3-sağ dikiz aynamın boyalı kısmının kapağı düştü sanırım yolda,bir şekilde kendim hallettim
    4-torpido kapağı çok zor kapanıyordu,kendim yağladım çözüldü.
    5-tavan döşemem de yer yer lekeler oluştu,garantiden değişti.
    6-alt takımdan ses geliyordu tıkırtı burcu ve direksiyon mili değişti garanti kapsamında.
    7-bir gün hemde cenaze konvoyunda arka sağ kapı açıldı ve bir daha kapanmadı akşama kadar iple bağladık,serviste bize suç buldular ama yaptılar.
    8-arka bagaj fiat armasının olduğu yer bagaj hızlı kapanınca içeri göçtü.
    8-şu anda da amortisör takozları nedeniyle sanırım ses var ama garantim bitti kronik bir sorun olduğunu bu sitede öğrendim.
    ama yinede grande puntoyu seviyorum yine alırdım ama düzgün bir servisi olsaydı.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

bu sorunların hepsını olmasada, cogunu hepımız yasadık, yasıyoruz o yuzden dedıgınız gıbı, servıs cok onemlı.mahsuru yoksa sureklı gıttıgınız ve sıkayetcı oldugunuz servısı soyleyebılırmısınız?? bakalım dogru tahmın etmısmıyım
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

birmot olabilirmi acaba
    ----------Captain Crax ------------
    gün gelecek benimde puntom olacak

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

Alıntı krakercocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birmot olabilirmi acaba

aklımı okudun
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

kaptan genelde izmirlilerin çoğu birmotdan şikayetçidir yani...bir kere işim düstü birmota oda expert yapılcaktı...burnumuzdan geldi bin pişman olduk...ha bide "şık kardeşler" denen kendini servis zanneden malum dükkan
    ----------Captain Crax ------------
    gün gelecek benimde puntom olacak

Ömer Prut
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Uzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 22

konu hortlamış... ilk mesaj tarihine baktım da...
    hey gidi günler hey...

ahmet mutlu
    poyraz3538 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    2008
    Edilen teşekkür: 5

senin olayın başına gelen tamamen şansızlık bu her aracta çıkabilir ve tofaş la fiat'ı karıştırmayalım fiat ayrı marka ve gp bencede sınıfının en iyisi diyebilirim tek bi sorun servisler bence çok umarsamaz davranıyor fıat servisleri düzeltmesi gerekir diye düşünüyorum ben kaç kişiye şahit oldum servisi begenmedigi için arabayı satıp ve servisi kötü diye araba almayan arkadaşlarım

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Hakikattende birmotu biraz düzeltmeleri gerek çok yanlış tutum içerisindeler ,

Yada çalışanlarına işlerini daha iyi daha güler yüzlü Yapması için teşviklerde bunulunması gerek, BU Primlerle yada başka çözümlerle sağlanabilir ,Nasıl olsa maaşımızı alıyoruz aman sendecilik olursa bu iş biraz zor..

recep volkan öner
    byrvo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    35 RV 755
    Edilen teşekkür: 71

Birmot Türkiye'nin her yönüyle en kötü işletmelerinden birisi..
    hmmmmmmmm......

Green

mokreb mokreb
    mokreb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1

evet birmot servis daha yaşadığım çok şey var orasıyla ne yaptıklarını bilmeyen şirketin tek amacı para kazanmak bir kaç tane toy müşteri karşılayacak çocuk bulup 4 kelime öğretmişler 1-garanti kapsamına girmez
    2-kullanıcı hatası
    3-şuraya imzanızı alalım....ve aracı bıraktığınızda aklınızda bulunsun size yapılacaların bedelini 150-200 ytl eksik söylüyorlar

Onur Yurtsever
    mathmax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 2

bursa da oturuyorum.punto neredeyse 2 adımda bir var. sakın tofaşın mekanı demeyin. burası reno nunda mekanı ama aynı sıklıkta yeni clio görmüyorum.

Fatih Şen
    fatihsen67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    67 ZT 888
    Edilen teşekkür: 21

Alıntı mokreb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2006 dizel 5 kapı gp aldım yaşadığım sorunlar
    1-ön cam içi havalandırmanın plastiği kendiliğinden yamuldu 2 ayda, garantiden değişti ses yapıyordu.
    2-yazın klima açıkken ayaklarımda yanma hissi vardı 1 ay falan hissetmedim ayaklarım yanıyordu ama arabadan olduğuna kondurmuyordum sonra anladımki camdan ve önden soğuk üflerken ayaklara sıcak üflüyormuş,servis gereğini yaptı hatta italyaya bile bilgi verdik yeni bulunan bir problem dediler.
    3-sağ dikiz aynamın boyalı kısmının kapağı düştü sanırım yolda,bir şekilde kendim hallettim
    4-torpido kapağı çok zor kapanıyordu,kendim yağladım çözüldü.
    5-tavan döşemem de yer yer lekeler oluştu,garantiden değişti.
    6-alt takımdan ses geliyordu tıkırtı burcu ve direksiyon mili değişti garanti kapsamında.
    7-bir gün hemde cenaze konvoyunda arka sağ kapı açıldı ve bir daha kapanmadı akşama kadar iple bağladık,serviste bize suç buldular ama yaptılar.
    8-arka bagaj fiat armasının olduğu yer bagaj hızlı kapanınca içeri göçtü.
    8-şu anda da amortisör takozları nedeniyle sanırım ses var ama garantim bitti kronik bir sorun olduğunu bu sitede öğrendim.
    ama yinede grande puntoyu seviyorum yine alırdım ama düzgün bir servisi olsaydı.

Hocam aynı sorunların hatta daha fazlasını bende yaşadım. Fakat benim araçta sıcak havayı açtığımda ayak kısmında sizden farklı olarak soğuk hava geliyordu

maruuf targıt
    thetuco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Peki arkadaşlar aranızda 2009 seri 2 lerden kullanan var mı bu kronik sorunlardan hangilerini hallettiki Fiat... Garande Punyo almayı düşünüyorum da...

haLiL KOÇAK
    halilim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    33 CDM 54
    Edilen teşekkür: 587

Alıntı thetuco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki arkadaşlar aranızda 2009 seri 2 lerden kullanan var mı bu kronik sorunlardan hangilerini hallettiki Fiat... Garande Punyo almayı düşünüyorum da...
    18 Kasımda aldım araçımı seri 2 oluyor sanırım.

Şu an'a kadar ne bir eksiklik nede bir hata ile karşılaştım.

Ömer Prut
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Uzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 22

al, bin, keyfini çıkar...

sorun denilen olay akıllıyım diyen insanlarda da oluyor...

beyinsiz bir arabaya bu kadar yüklenmeyin yahu

Alıntı thetuco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

maruuf targıt
    thetuco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

2009 ları kulananların cevaplarını özellikle bekliyorum..

Ercan Çağlıyan
    ercan1911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi

Ben bu siteye 1 yıldan ber üyeyim.Fakat bu güne kadar görüş belirtmedim grande punto ile ilgili olarak.Galiba zamanı geldi;
    Aracı eylül 2007 Bursa Banoto'dan aldık,hatta uygun olurmu bilmem,fakat bizimle ilgilenen kişi yalnış hatırlamıyorsan Hülya Hanım'dı.Bizimle hakikaten çok ilglendiler,nezaket ''ÜST SEVİYEDE''idi.Hatta aracı aldıktan sonra bize doldurmak üzere bir anket sundular.Bu anket İtalyadaki Yöneticilern özellikle üzerinde durdukları ve ısrarladoldurulmasını istedikleri bir anketmiş.Dikkat çekici sorulardan birisi şöyle idi;''SİZE GÖSTERİLEN İLGİDEN MEMNUNMUSUNUZ''
    a)memnunun
    b)çok memnunum
    c)son derece memnunum (kusursuz-İtalyan kültüründe olan bir durum,sunulan hizmet memnunluk ötesi olmalıymış)
    Bizler tabi c) şıkkını işaretledik,çünkü beklentilerimizin üzerinde ilgi gördük!!!Sağ olsunlar!!
    Fakat bütün bu unsurlar Fiat Grande Punto aracına ait eksiklikleri örtmeye yetmiyor maalese.Keşke Aracın kaliteside gösterilen ilgi ile aynı kalidete olsaydı!!
    Neyse lafı uzatmadan araç ile ilgili görüşlerimi hemen paylaşmak isterim;
    İtalyanlar güzel sanatlarda,özellikle resim,heykeltraş,mimarlık ve benzer alanlarda özellikle TASARIM alanında DÜNYA LİDERİ oldukları söylenebilir.Zaten bu nedenle Grande Puntoyu görür görmez aşık oldum ya.Fakat sadece tasarım aşamasında kalmışlar.Aracı 1 yıldır kullanıyorum ve artık onunla bütünleştim diyebilirim,yani aracı her yönü ile tanıyorum!Sürüş esnasında gösterdiği bütün tepkileri hissedebiliyorum.TRANSFORMERS filmindeki gibi,sanki bazen konuşuyoruz kendi aramızda!
    Eleştiriler;
    1)Grande puntonun koltukları daha iyi olabilirdi.Bundan önce sahip olduğumuz Palio 1.4 el koltukları daha iyiydi!
    2)Yalıtım çok kötü,hatta bazen yalıtım yok diyesim geliyo
    3)kabin içi sesler söz konusu olabiliyor,Özellikle pavajlı yollarda kabin içi ses çok daha artıyor,özellikle kapıların iç plastik döşemeleri yeterince kaynaşmış değil gibi sanki tıkırtı seklinde sesler var.Özellikle dizel araçlarda Yalıtıma daha fazla özen gösterilmeli bence !!Kardeşim peugeot 308 hdi 90 hp aldı ve Yalıtımdaki BARİZ(BAĞIRIRCASINA) farkı görebiliyorsunuz.
    4)1 ci vitesten 2 ci vitese geçerken her zaman bir sarsılma söz konusu oluyor,ne kadar da nazik vites geçişleri denesem de sarsıntıyı engelleyemiyorum.Servise bu durumu gösterdik fakat bunun doğal bir fabrika ayarı olduğunu,dolayısıyla ellerinden her hangi bir şey gelmediğini söylediler.
    5)Plastik malzeme için söyleyebilecek söz bulamıyorum,en kötüsü!2 ci serideki karbon görünümlü ön konsol ,krom görünümlü ve sportif ön gösterge panelleri yeterli diyebileceğimiz müdahaleler değil bence.
    6)VE en kötüsü İŞÇİLİK 10 ÜZERİNDEN 3,5!!!
    SÖZÜ ŞURAYA GETİRMEYE ÇALIŞIYORUM!İtalyan Kültürünü az buçuk tanıdığımı varsayarsam eğer,İtalyanlar Akdeniz Kültürün önemli özellikleri ile sanki Grande Puntoyu bezemişler!İDDİA ediyorum,eğer bu araç ALMANYADAKİ Volkswagen fabrikalarında üretilseydi benim ve diğier arkadaşların bahsettiği şikayet ve eleştirilerin bir çoğu meydana gelmezdi.
    SON SÖZ:İtalyan yöneticiler Türkiyede müşterilere ''iyi hizmet'' yapılıp yapılmadığına dair anket yapacağına , TORİNODA araçların üretiminden ve işçiliğinden sorumlu olan tüm Departmanları gözden geçirleli ve asıl onlar üzerinde ''ANKET'' yapmalı.
    Saygılarımla.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Ercan Bey görüşleriniz için teşekkür ediyorum ama 1 yıldan bu yana keşke olumlu görüşlerinizi de yazsaydınız

GP da sınıfından kaynaklanan ufak tefek işçilik ve malzeme kalitesi sorunları bulunmakta.Ancak inanın aynı sınıf tüm marka araçlarda bu sorunlar görülebiliyor.Emin olun Vw nin sağlam Polosunu da incelerseniz aynı sonuca varabilirsiniz.Gp ya göre artıları olduğu kadar eksileri de var kesinlikle.Tüm diğer markaların olduğu gibi.Sitemizi incelerseniz araçların sorunsuzluk oranlarıyla ilgili bir başlık bulacaksınız.Orada da Türkiyede satılan birçok markanın (Fiat, Vw, Opel, Psa, Renault...) sorunsuzluk oranlarının yaklaşık aynı düzeyde olduğunu hatta Fiat ın bir miktar yukarıda yani daha sorunsuz olduğunu görürsünüz...
    Konu ABNEW tarafından (09/12/2008 Saat 07:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla

20. Bu mesajı için 3 kişi ABNEW'ye teşekkür etti:

Ercan Çağlıyan
    ercan1911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi

Arda Bey;
    1)Öncelikle Bayramınızı kutlarım,nice bayramlara...
    2)Belirttiğim görüşlerin ilgi uyandıracağı konusunda karamsardım,fakat site moderatöründen cevap almak çok sevindiriciydi.Hoş bir sürpriz oldu.Teşekür ediyorum!
    3)Biraz da kendimi mahçup hissettim,çünkü GRANDEPUNTO SEVER olarak önce eleştirilerden değil de aracın olumlu ve güzel yanlarından bahsetmeliydim.Haklısınız.Şu an Grande Punto ile ilgili bazı olumlu görüşlerime yer vermek isterim;
    1)B sınıfındaki diğer bütün araçlara kıyasla daha geniş iç mekan sunmakta,ferah ve rahat bir havası var.Arka diz mesafesi oldukça yeterli ve arkada oturan yolcularda konforlu yolculuk yapabimekteler.Aynısı peugeot 207 ,vw polo ve opel corsa için geçerli değil;yani diz mesafesi oldukça yetersiz.Grande Punto adına önemli bir ARTI...
    2)Yüksek hızlarda araç dengesini kaybetmiyor,140,150,160,170 gibi hızlarda dahi yol tutuşu ile tatmin edici sonuçlar elde edebiliyorsunuz...direksiyonda ve ön takımlarda vibrasyon olmuyor veya ''kanatlanacakmışsınız'' hissine kapılmıyorsunuz.Gp asfalta yapışabiliyor...SÜPER
    3)Aynı sınıftaki araçlara kıyasla daha zengin donanım sunulmakta....ARTI
    4)ve tabi TASARIM .... İlk görüşte aşık olmak herhalde böyle bir şey olsa gerek
    5)Multijet motor...başarılı...yakıt sarfiyatında cimri,yine de peugeot'un Hdi motorları sanki daha sessiz.Yanılmışta olabilirim... belki bu YALITIM farkıdır.
    6)Ve en önemlisi...Bu aracı seviyorum!
    Ama şunu söylemekten de geri kalmak istemiyorum;Grande Punto benim için dünyanın en güzel kızı gibi.....FAKAT terziler üzerine giydirdikleri elbisede oldukça ''özensiz'' davranmışlar!!Dünkü eleştirilerin kısa özeti bu cümle olsa gerek!!!
    Nihayetinde bu duruma açıklık getiremiyorum.Görev alan bütün mühendisler,tasarımcılar,işçiler mutlaka olumsuzlukları görüyorlardır ve ya ne bileyim...bu belki bir ŞİRKET POLİTİKASIDIR.Aksi halde C sınıfında istedikleri satış rakamlarına ulaşamamak gibi endişeleri olabilir.Bu nedenle B ve C sınıfı arasıdaki farkın mutlaka olması gerektiğini belki de ''VURGULAMAYA'' çalışıyorlar!!Eğer böyle bi durum varsa bu ''HAKSIZLIK''
    Saygılarımla!!

22. Bu mesajı için 2 kişi ercan1911'ye teşekkür etti:

cengiz akyol
    Buremir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 278

Öncelikle herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım

Müsadenizle bende bir kaç yorum yapmak isterim,

G.Punto için yaptığınız olumlu-olumsuz eleştirilerinize katılmakla birlikte ekleyeceklerim şunlar:
    Evet italyanlar tasarım denilince gerçekten tartışılmazlar ancak arda beyin de dediği gibi benim deyimimle araçların trim bölümünde maalesef çok kötüler sadece g.p de değil birçoğunda öyleler
    Ancak dizayn olsun, yol tutuşu olsun keza özellikle multijet olmak kaydıyla motoru olsun gerçekten çok iyiler

Ama bu araç dediğiniz gibi almanyada üretilmiş yada wv kalitesiyle üretilmiş olsaydı bu fiyata mal edilemezdi bence
    Çünki bildiğim kadarı ile fiat'ın bir çok modelinin türkiyede satış hüsranı yaratmasının sebebi üretildiği ülkenin işçilik,döviz kuru, ve gümrük maliyetleri fazla olması imiş

diğer konu ise başta italyanlar bizim kadar trim seslerine takılmıyorlarmış... teşekkürler

24. Bu mesajı için 2 kişi Buremir'ye teşekkür etti:

Sayfa 11/13 İlkİlk ... 78910111213 SonSon