Alıntı mokreb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2006 dizel 5 kapı gp aldım yaşadığım sorunlar
1-ön cam içi havalandırmanın plastiği kendiliğinden yamuldu 2 ayda, garantiden değişti ses yapıyordu.
2-yazın klima açıkken ayaklarımda yanma hissi vardı 1 ay falan hissetmedim ayaklarım yanıyordu ama arabadan olduğuna kondurmuyordum sonra anladımki camdan ve önden soğuk üflerken ayaklara sıcak üflüyormuş,servis gereğini yaptı hatta italyaya bile bilgi verdik yeni bulunan bir problem dediler.
3-sağ dikiz aynamın boyalı kısmının kapağı düştü sanırım yolda,bir şekilde kendim hallettim
4-torpido kapağı çok zor kapanıyordu,kendim yağladım çözüldü.
5-tavan döşemem de yer yer lekeler oluştu,garantiden değişti.
6-alt takımdan ses geliyordu tıkırtı burcu ve direksiyon mili değişti garanti kapsamında.
7-bir gün hemde cenaze konvoyunda arka sağ kapı açıldı ve bir daha kapanmadı akşama kadar iple bağladık,serviste bize suç buldular ama yaptılar.
8-arka bagaj fiat armasının olduğu yer bagaj hızlı kapanınca içeri göçtü.
8-şu anda da amortisör takozları nedeniyle sanırım ses var ama garantim bitti kronik bir sorun olduğunu bu sitede öğrendim.
ama yinede grande puntoyu seviyorum yine alırdım ama düzgün bir servisi olsaydı.

Hocam aynı sorunların hatta daha fazlasını bende yaşadım. Fakat benim araçta sıcak havayı açtığımda ayak kısmında sizden farklı olarak soğuk hava geliyordu