Sayfa 8/13 İlkİlk ... 456789101112 ... SonSon
244 sonuçtan 141 ile 160 arası

Konu: Çok pişmanım

Engin DURUER
    Fire in the hole ! Genius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 674

Alıntı spyofthegod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cenkeri sen ve aracında böyle hatalar olanlar sonuna kadar haklılar ve haklarını aramalılar. Sadece koçun yaptığı pisliği anlatmak için bunu eklemiştim. Daha öncede yazmıştım bu adamlar şahinlerin sağ aynasını parayla satarak bu duruma geldiler. Böyle hatalı araçları bilerek getirmedikleri ne malum.
    Hatalı araba getirdiklerine dair birşey duymadım, ancak sıfır fakat boyalı arabalar gördüm (sadece fiat değil), aracımı alır almaz boya ölçümü yaptık
    Konu Genius tarafından (17/01/2008 Saat 22:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
    GP in mirror is faster than they appear !

garip kutlu
    radyolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

Vallahi nediyeyim bilmemki?Benim aracımda daha bir sorun çıkmadı kilometre 20 binde gerçi yaa ? Gerçi aracı aldığımda süspansiyon ve direksiyon ayarları tr yolları için uygun olmadığından serviste tanıdığım bir arkadaşım tamamen tr yolları için yeniden ayarladı.
    Ayrıca fiat imajı türkiyede neden bu kadar küçümsenir onuda anlayamadım VW yada alman arabası sevdası yurdumun inasnına herhalde almancılardan kalma bir miras zannedersem Ben gayet memnunum bence sınıfının en dolu ve in iyi arabası

C E
    cenkeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 45

Evet sınıfının en dolu aracı özellikle bugün yanmayan direksiyon ışıkları için gittiğim serviste gözüme baka baka bu ışıklar kalktı derken yine 2008 kırmızı logolu yeni active donanim puntoya bakınca onda yandığını görünce işlerin tersine yürüdüğünü gördüm.
    Yarın öbür bün emotiondan arkadaki iki camı otomatiği kırpıp dinamiktede standart yaparlarsa şaşırmam doğrusu. Alman, japon sevdası buradan ne alıyorsan karşına o çıkıyor değişiklik varsada katologlarına yansıtıyorlar, müşterilerini bilgilendiriyorlar. Fiat araç satıyor özellik kaldırıyor üsütünden 1 ay geçti neredeyse ne kataloglar ne internet sitesi ne müşteri temsilcileri hiç birinin haberi yok direk müşteri keşfediyor kırpıntıları bu kırpıntılar bile standart değil birinde olan diğerinde yok. Bu olayları yaşadıktan sonra Fiat' a olan önyargılar(ım) sizce bitermi?

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

ya arkadaslar yeri değil ama bende merak ettim diyleimki bi şekilde ben arabanın boyalı oldugunu ogrendim. ee ozaman nasıl olcak bu.. adamlar hemen diyeceklerki sen kaza yaptın boyattın nasıl ispat ederiz biz bu işi. aman insallah gelmez

mehmet savasçı
    Kendi isteğiyle üyeliği silinmiştir. memat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BK 7478
    Edilen teşekkür: 275

birinin başına gelmişti yanılmıyorsam

garip kutlu
    radyolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

fiat şirket olarak bence biraz başı boş bu konuda katılıyorum ancak GPler güzel araç bence

Aykut Arslan
    aykuting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    67 TR 482
    Edilen teşekkür: 35

Evet o bir gercek servislerimiz cok duyarsızz aynısını bende yaşadım 10.000 km deki arabanın lastiği balon yaptı servise gittim bizimle işin yok lastik bayisine gitceksin dediler ben dondum kaldım tmm giderim usta dedim bastım gitti lastikçiye oda demezmi kasise düşmüşsen bezler kesilmiş vay be ne cabuk anladın helal sana usta dedim ve lastik işinden vaz geçtim.(Kasise düşmedim araba uzun yola gitti gelli öle oldu )

mehmet savasçı
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BK 7478

artık bende çok pişmanım ama puntomu sattığım için onu çoooooooooookkkkkk özledimm

hikmet şekerlioğlu
    şekerlioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Vals Mavi
    Plaka
    07kg993
    Edilen teşekkür: 662

daha öncede bu konular çok konuşuldu.bundan öncede ben ve benim gibi birçok kişinin belirttiği gibi,bir çok problem,yine birçok markada ortaya çıkabiliyor,ama galiba asıl sorun servislerin bu konudaki yetersizliği galiba.şahsen ben arabamı alalı yaklaşık onaltı(16)ay oldu,13.000 km yol yaptım.bunun sekizbin(8000)km'si uzun yol.ve şu ana kadar hiçbir problemle karşılaşmadım.alırkende,aldıktan sonrada ve şu anda'da arabamı çok seviyorum.kısaca'sı yolda gidişine,benzinde yakışına,parkta duruşuna hastayım.bir arabayı ya seversiniz ya nefret edersiniz.sevmiyorsanız satıp .seveceğiniz bir araç alın ve mutlu olun.yok seviyorsanız ona bende olduğu gibi.gözünüz gbi bakıp mutlu olun.

Oruç Yılmaz
    (diğer bir) 2 teker üye unik06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 342

Alıntı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artık bende çok pişmanım ama puntomu sattığım için onu çoooooooooookkkkkk özledimm
    valla mehmet,

bravo

gece gece gülmekten koparttın beni ya..Allah da seni güldürsün emi

madem öyle, bende bir pişmanlığımı paylaşayım;

bende arabayı ilk aldığımda, xenon ve bodykitten önce 17" ye geçtiğime...

"çok pişmanım"

Özgür Öztürk
    abarth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06MGG25
    Edilen teşekkür: 0

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
    Yeni gelen G.punto active serilerinde radyo cd çaların direksiyon kumandası ışıklandırması olmayacak.
    Sonradan serviste de düzeltilemeyecek.
    Yol bilgisayarı dyn.lerde uzun zamandır 2 satır olarak gelmekte.

Gökhan AKMAN
    qp Kakalemun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34NPB54
    Edilen teşekkür: 35

Alıntı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birinin başına gelmişti yanılmıyorsam
    Hani şu italya'dan gelirken tırdan düşen GP mi?

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Alıntı abarth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
    Yeni gelen G.punto active serilerinde radyo cd çaların direksiyon kumandası ışıklandırması olmayacak.
    Sonradan serviste de düzeltilemeyecek.
    Yol bilgisayarı dyn.lerde uzun zamandır 2 satır olarak gelmekte.
    yol bilg. 2 satır derken dış ısı göstergesi falan yok mu? ne gibi farklar var 3 satırla?

mehmet savasçı
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BK 7478

Alıntı Kakalemun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hani şu italya'dan gelirken tırdan düşen GP mi?
    evet

_ _
    Muhendis06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 215

Alıntı radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallahi nediyeyim bilmemki?Benim aracımda daha bir sorun çıkmadı kilometre 20 binde gerçi yaa ? Gerçi aracı aldığımda süspansiyon ve direksiyon ayarları tr yolları için uygun olmadığından serviste tanıdığım bir arkadaşım tamamen tr yolları için yeniden ayarladı.
    Ayrıca fiat imajı türkiyede neden bu kadar küçümsenir onuda anlayamadım VW yada alman arabası sevdası yurdumun inasnına herhalde almancılardan kalma bir miras zannedersem Ben gayet memnunum bence sınıfının en dolu ve in iyi arabası

Suspansiyon ve direksiyon sistemini serviste tamamen Turkiye yollarina gore nasil ayarladiklarini cok merak ettim. Bunu daha anlasilir bicimde paylasmak ister misiniz?
    1.3 MJ Act 75 HP, 5 lt/100km

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Ekim 2007 de aldım...Şimdilik 3800km.de...Boyasının en ufak dokunmada çizilmesi haricinde şimdilik bir sıkıntım yok....
    Ama forumda gördüğüm ve bu markanın sorunu bence ilgisizlik....

Her arabada sorun çıkar...
    Etrafımda çok örnek var..Nissan,renault,honda,opel,toyota vs vs..Hepsi sıfır araçlar ve hepsi sahiplerini delirtiyor...
    Ama hemen hepsinin servisi,firması bizim araçlardan daha fazla sahip çıkıyor sattığı araca (Renault hariç-onlar da tofaş kopyası)...

Satın alırken iyi giyimli düzgün ve inandırıcı konuşan kişiler ile muhatap olurken, arızalarda kendince fikir yürüten ustalar ile konuşmak, onları ikna etmek zorunda kalıyoruz...

Sikayetvar.com diye bir site var..Bu siteye başka firmalar ile ilgili görüşlerimi çok aktardım...Pek çoğu firma yetkililerince yanıtlandı...Otomobillerle ilgili bölümde Fiat dahil pek çok araç hakkında şikayet var...Hatta pek çok sıfır araç arızası bizim forumda okuduklarımızdan çok daha ciddi...Sinir bozmaktan ziyade can emniyetini tehlikeye atacak şekilde...

Ama şöyle ya da böyle bir kaç firma haricinde tüm firmalar 2 satır yazı yazıyor durumu belirtmek için...İlgisiz kalan bir kaç firmadan birisini tahmin edin..Evet evet Tofaş-Fiat...

Sonuç ilk başta yazdığım..Araçlarda arızalar olabilir...Allah yapısı değil kul yapısı sonuçta...Ama birilerinin müşteri memnuniyetini hatırlaması,kusurları kabul etmesi, ilgi göstermesi, müşteriye kendisini yolunmuş tavuk gibi hissettirmemesi gerekli...

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı Muhendis06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Suspansiyon ve direksiyon sistemini serviste tamamen Turkiye yollarina gore nasil ayarladiklarini cok merak ettim. Bunu daha anlasilir bicimde paylasmak ister misiniz?
    Katılıyorum.Ancak yürüyen aksam Tr ye göre servislerde değil de üretim aşamasında ya da en azından Bursadaki fabrikada ayarlanması gerekli.Servisin bu konuda ayar yapması bence zor.Sadece bozuk olan sistemi tekrar eski haline getirmişlerdir...

C E
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Fabrikada Türkiye şartlarına göre ayar yapıldığına veya üretim esnasında bunun yapıldığınada pek ihtimal vermiyorum. Aracımı aldıktan 1 ay sonra lastik havalarını bir kontrol edeyim dedim birde baktımki 42 hava basmışlar. Hemen normali olan 32-33 seviyelerine çektim. Doğal olarak eskisine göre biraz direksiyon ağırlaştı ama daha konforlu kullanıyorum. Direksiyon ışıklarını yaptırana kadar günlerce, saatlerce telefonla görüştüm parasının yarısını benden alarak sıfır aldığım arabaya para vererek ışık taktırdım, hala yol bilgisayarım 2 satır ve bununla ilgili gün aşırı call center aramama rağmen 1 arpa boyu yol alamadım. Bu gibi şeyler küçük şeyler olmasına rağmen resmen müşteri süründürülüyor ve Fiat' ın marka imajı kötü deniliyor, sizce marka imajımı kötü yoksa gerçekten müşteriye bakış açısıyla gerçekten kötü bir markamı? Yorum size kalmış.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Lastik havası tüm araçlarda fazla şişiriliyor beklemeden dolayı.Servislerin teslimden önce bunu ayarlaması gerekli ama genelde ihmal ediyorlar maalesef...

C E
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Evet lastikler beklemeden dolayı ama kontrol yapılmıyor sonra arabalar yollarda hoplaya zıplaya gidiyor sonrada sağından solundan ses geliyor Neyse lastik havasının yanında bana aracım üstünde balmumu ile teslim edildi evet yanlış duymadınız camlardan dışarısı görünmüyordu. Teslimat akşam üstü dış mekanda bir garajdan karanlıkta yapıldı, yol boyu rezistans aradım kaza tehlikesi atlattım. Ertesi günü kitapçıktan buldum açtım ama nafile sonra camları silmeye başladım ama maalesef çıkmıyordu. Uzun uğraşlar sonunda camları içeriden dışarısı görünecek kadar temizledim ama boya mat kaldı gören boyada bir gariplik var diyor benimde içim cız ediyordu. Zamansızlıktan ancak 15 gün sonra arabaya boya koruma yapılırken temizlendi ve cilalandı. Olması gereken renk şu anda Bir örnek vermek gerekirse 50 ytl' ye aldığın kot pantalonun bile paçasını ücretsiz kıvırırlar. Ama 25-35 milyar vererek aldığımız aracın üstündeki kaplama temizlenmeden teslim edilebiliyor. Bunuda başka hiç bir markada görmedim.
    Arkadaşlar söylediklerimle cephe almış biri gibi görünebilirim. Ancak yaşadıklarımı bilin araç alırken bunlara hazırlıklı olun en azından önlem alabilirsiniz. Bütün bunlara rağmen özveriyle aracımı beğenerek kullanıyorum.

Sayfa 8/13 İlkİlk ... 456789101112 ... SonSon