Alıntı thevahsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim anlamadıgım neden bukadar çok kibirleniyorsunuz bilgidin punto araç zevk meselesidir arkadaşalar o adam begenmemiş saygı duymak gerekir bendede palio var bi halta yaramaz belki ama ben seviyorum zevk meselesi işte o adamda scoda yı sevmiş olamazmı bu işi neden zıvanadan çıkarttıgınızı anlamıyorum buarada sporting kullanan memet kardeşimi unutmamak lazım adam 240 km hıza ulasıyordu buarada sporting 120bg oynanış hali dyno testinde 130bg e çıkmış halidir kadranı çeviriyordu zaten benzinli araç 200 de basmıyacaksa nediye okadar yakıta para veriyoruz 90bg lik aracın 200 geçmesi çokmu anormal onu anlamadım neden binmediginiz sürmediginiz araç hakkında yorum yapıyorsunuz anlamıyorum bulaflarım emreyedir alıntı yaptıgım arkadaşa degil bence bu konu çıgrından çıktı millet birbirini kırmaya başladı en iyisi bu konuyu kapatmak

0,100 denemesi
dosya 2 - YouTube

1.3 multijet 1,2 16 walf kapışması
Palio 1.2 Palio 1.3 Kapışması - YouTube
videodaki 1,3 palio punto değil punto ile palio nun 1,3 leri farklıdır istersen araştırabilirsin neyse konu uzamasın konuyu açan arkadaşda dandik dsg li skoda sı arızalanırsa o zaman görüşürüz