Saçmalama emre ben dedimki bilmedigim araç hakkında yorum yapmam diye sürmedim binmedim bilmiyorum tjet ide geçerim gibi laflar söylemedim vesselam
benzinli araç sen bastıkca yakmam demez yakar içer anasını bile ağlatır buarada 170 km de yakmaz zaten araç hızını almış ve rüzgara karşı direncini kırmış oluyor yüklüyken rampada basda göreyim
Konu thevahsi tarafından (27/12/2014 Saat 19:52 ) değiştirilmiştir.
dostum boşver the vashi yani murat adlı arkadaşı ben palio forumundan bilirim kusura bakmasında daha atmosferik motorun ne olduğunu bilmez ama herkesle laf salatasına girer.Kendi palio sunu tanıttığı garaj bölümünde 230 yaptığını ve 0-100 ün 8 saniyede ulaştığını yazmışdahada yoruma gerek yok.Palio ile bırak 230 u 200 bile göremeyeceğini ben çok iyi biliyorum aslında oda biliyor ama sanırım punto forumuna .idik yarıştırmaya gelmiş.Özet olarak herkese aracı güzeldir ancak bazı şeyleride abartmamak lazım palio 230 basacak bir araç değildir punto da aşırı kaliteli değildir gibi konuyu açan arkadaşta aldığı aracın orta segment ve 105 hp olduğunu unutmaması yer uçağı kelimesi ile yakından uzaktan alakası olmadığını anlaması gerek.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri