Ya kardeşim sen bari yapma

. Şaka bir yana konuyu açan arkadaş tutamacı yok, bagaj lambası yok vs dese, sadece bende mi yok yoksa olmayan var mı ya da ya 3 liralık malzeme insan utanır koymamaya dese anlarım ama fiattan araba alınmaz ee kaka demesine sinir oldum. Aslında bilirsin böyle konulara pek tepki vermem ama vermiş bulundum artık. Modeline göre, parasına göre, kısacası f/p olarak segmentinde en uygun araçtır punto. Beni yapı olarak biliyorsun. Puntoda benim arkama normal yapıda biri oturabiliyor ama polo, clio, 206, i20(eski kasa), getz, corsa gibi araçlarda aynı kişi beni rahatsız etmeden oturamıyor işte. Ayrıca puntonun en boşu bile saydıklarımdan daha dolu ama bizim insanımız anlamıyor mu anlamak mı istemiyor bilmiyorum. İşin daha da ilginci ne hikmetse bu punto, hep c sınıfı araçlarla mukayese edildi. Konuda olduğu gibi puntodan kurtuldum astra aldım, golf aldım leon aldım gibi konular mesajla çıktı ortaya. Sanki diğer markalar 0 hata ile üretim yapıyor, bu günün şartlarıyla uygun fiyata veriliyor da biz almıyoruz. 1.6 tdi polo dsg parasına lounge linea alınıyor 1.6 mjet. Tüm donanımları aynı bile olsa linea sedan diye gider alırım ben geniş aile arabası seviyorum arkadaş. Şimdi polo linea aynı segment değil muhabbeti çıkacak polo parasına dizel punto cam tavan alırım 3 5 de cebimde kalır mazot alırım ne diyim. Hata hepsinde var ama mana bulunan sadece fiat. adam 105 hp ye yer uçağı demiş ne desem bilemiyorum. x6, 740, sls amg falan alsa bir arkadaşın dediği gibi uzay mekiği diyecek sanırım.
Senin durum ayrı. Benim tipo olayı gibi ilkin günahı olmaz hesabı oldu. Şahsen senin araç bende olmuş olsaydı içinde bulunduğum şartlar altında kendim toparlar binerdim. Sen ustaların kurbanı olsun ama sağlık olsun bak şimdi gül gibi evon var

kazasız belasız kullan dileğiyle.
Yer imleri