Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İster al ister alma senin seçimin kimseyi bağlamaz. Benim sana olan tepkimin nedeni 3 kuruşluk tavan lambası ile 5 kuruşluk kolçak yok deyip arabaya çamur atman. 3.şahsi arabam linea active plus. Öncesinde active puntom vardı öncesi tipo. Bir tek tipoda sıkıntı yaşadım o da tanıdık babında araçta keklendik. Resmen. 6 ayda sattım memnun olmadığım için gittim punto aldım. Tutamaç var öyle duruyor orda daha kullanana rastlamadım olmasa da olur linea da aynı var ama çocuk oynuyor tak tak diye gürültü yapıyor sadece. Bagaj lambasına lafım yok ama 2 kablo 1sigortaya bakıyor işi çokta önemli değil yani. Ya arabayı eleştirirsin anlarım da 2 tane saçma neden gösterip karalamak niye onu anlamıyorum.
Lineayı alırken hep fullünü almak istedim ama zamanım olmadığı ve temiz emotion plus bulamadığımdan active plus aldım, benim için olması gereken her şey var sadece hız sabitleme yok, onu da takacağım kısmetse. Araçta benim için en önemli olan beni yolda bırakmasın, arıza mutlaka olacaktır ama 2 kere yolda bırakırsa 3ncüye kalmadan satarım zaten.
Allah var yukarda abi eski Puntom dan neler çektiğimi sen biliyorsun ama bir kere yolda kalmadım. Bir sefer aküm bitti. Normal bir şey bu. Bir sefer de dangalak tamircinin biri arabanın beynini bozdu. Ki ben o hurdayla 1 kez balıkesir 1 kez de Samsun 'a gittim geldim. Yolda kalmak diyince yazayım dedim Punto nun en bitiği bile yolda bırakmaz bence. Ama gelgelim bazı şeylere bende katılmıyor değilim. İç trim kalitesi vs. Ama bir pejoya renoya binmektense her daim Fiat 'a binerim.