Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
101 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: Sonunda Kurtuldum..

MURAT SEN
    thevahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 21

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karartıp altını çizdiğim iddaaya gerçekten gözünüzle şahit oldunuzmu?
    Palio nun ağa babası sporting ler bile usta ellerde oynandıktan sonra bile bu değerlere ulaşamıyordu.
    Esas merak ettiğim bu söylemden sonra o platformdakilerin tepkileri nelerdi?
    benim anlamadıgım neden bukadar çok kibirleniyorsunuz bilgidin punto araç zevk meselesidir arkadaşalar o adam begenmemiş saygı duymak gerekir bendede palio var bi halta yaramaz belki ama ben seviyorum zevk meselesi işte o adamda scoda yı sevmiş olamazmı bu işi neden zıvanadan çıkarttıgınızı anlamıyorum buarada sporting kullanan memet kardeşimi unutmamak lazım adam 240 km hıza ulasıyordu buarada sporting 120bg oynanış hali dyno testinde 130bg e çıkmış halidir kadranı çeviriyordu zaten benzinli araç 200 de basmıyacaksa nediye okadar yakıta para veriyoruz 90bg lik aracın 200 geçmesi çokmu anormal onu anlamadım neden binmediginiz sürmediginiz araç hakkında yorum yapıyorsunuz anlamıyorum bulaflarım emreyedir alıntı yaptıgım arkadaşa degil bence bu konu çıgrından çıktı millet birbirini kırmaya başladı en iyisi bu konuyu kapatmak

0,100 denemesi
    dosya 2 - YouTube

1.3 multijet 1,2 16 walf kapışması
    https://youtu.be/2AbGajJL8Kk
    Konu thevahsi tarafından (29/12/2014 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.

taner kırat
    farcry5789 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 8

bence tartışmaya bile gerek yok herkezin tercihi bana kalsa bir sürü model varken skoda hayatta düşünmem

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

Alıntı thevahsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim anlamadıgım neden bukadar çok kibirleniyorsunuz bilgidin punto araç zevk meselesidir arkadaşalar o adam begenmemiş saygı duymak gerekir bendede palio var bi halta yaramaz belki ama ben seviyorum zevk meselesi işte o adamda scoda yı sevmiş olamazmı bu işi neden zıvanadan çıkarttıgınızı anlamıyorum buarada sporting kullanan memet kardeşimi unutmamak lazım adam 240 km hıza ulasıyordu buarada sporting 120bg oynanış hali dyno testinde 130bg e çıkmış halidir kadranı çeviriyordu zaten benzinli araç 200 de basmıyacaksa nediye okadar yakıta para veriyoruz 90bg lik aracın 200 geçmesi çokmu anormal onu anlamadım neden binmediginiz sürmediginiz araç hakkında yorum yapıyorsunuz anlamıyorum bulaflarım emreyedir alıntı yaptıgım arkadaşa degil bence bu konu çıgrından çıktı millet birbirini kırmaya başladı en iyisi bu konuyu kapatmak

0,100 denemesi
    dosya 2 - YouTube

1.3 multijet 1,2 16 walf kapışması
    Palio 1.2 Palio 1.3 Kapışması - YouTube
    videodaki 1,3 palio punto değil punto ile palio nun 1,3 leri farklıdır istersen araştırabilirsin neyse konu uzamasın konuyu açan arkadaşda dandik dsg li skoda sı arızalanırsa o zaman görüşürüz

Emre Demir
    coupant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 8

Alıntı farcry5789 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence tartışmaya bile gerek yok herkezin tercihi bana kalsa bir sürü model varken skoda hayatta düşünmem
    O paraya ben daha iyisini bulamadım. Gücüm yetse o arabayı tercih edecektim.

5. 29/12/2014, 15:51

spartacus legend
    playguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Mavi
    Edilen teşekkür: 17

Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    videodaki 1,3 palio punto değil punto ile palio nun 1,3 leri farklıdır istersen araştırabilirsin neyse konu uzamasın konuyu açan arkadaşda dandik dsg li skoda sı arızalanırsa o zaman görüşürüz

Bu birazda kedi uzanamadığı ciğere pis demesi gibi olmuş dandik dediğin Octavia 3.nesil DSG kullanıyor ve aynısını Audi ve passat kullanıyor, şuan jetta da bile 2. nesil DSG şansuzan var araçlarda. Konu Punto memnuniyetsizliğiydi ama konu araç karşılaştırmalarına geldi. Punto nere Octavia nere ben karşılaştırma yapmadım siz yapıyorsunuz. octavia forumunuda eski arabam puntoydu diyorum onlarda iyiki kurtulmuşssun diyorlar

emre sever
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196

Alıntı playguy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu birazda kedi uzanamadığı ciğere pis demesi gibi olmuş dandik dediğin Octavia 3.nesil DSG kullanıyor ve aynısını Audi ve passat kullanıyor, şuan jetta da bile 2. nesil DSG şansuzan var araçlarda. Konu Punto memnuniyetsizliğiydi ama konu araç karşılaştırmalarına geldi. Punto nere Octavia nere ben karşılaştırma yapmadım siz yapıyorsunuz. octavia forumunuda eski arabam puntoydu diyorum onlarda iyiki kurtulmuşssun diyorlar
    ben octavia ile punto yu kıyaslamadım iyi okursan anlarsın punto nun rakibi fabia dır octavia değil ben o parayı skoda ya vermezdim dedim sadece ayrıca kedi ciğer olayı komik olmuş arabaya değil gayrimenkule yatırırım yapmaya çalışıyorum ALLAH ıma bin şükür imkanım var ama o kadar parayı octavia ya verecek kadar enayi değilim punto fazlasıyla yetiyor bana zaten h.sonundan h.sonuna kullanıyorum insanların alım gücünü bilmeden cahil yorumları yapmayın.

erdem kaplan
    FANATİK ERDEM1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 255

Bence arkadaşın ilk yazdığına saygı duyulmalı. Doğrudur yanlışdır herkese göre değişir. Öyle yazdı doğrudur diye bir şey yok.Bütün cevapları okumadım ama tahmin edebiliyorum. Çünkü bu forumda WV araba değil buna bu kadar para verilir mi şekilnde başlıklar vardı (ki aslında WV pahalı değildir ötv +kdv den dolayı 2 katına çıkıyor fiyatı).
    Ben her zaman şöyle dedim Puntolar diğer sınıfında ki arabalarla; fiesta, i20, corsa vs daha kötü bir araba değil. Ben Puntodan çok çektim servisler de her türlü memnuniyetsizliği yaşadım, 2 kere yolda kaldım v.s v.s ama böylede kötülemedim hiçbir zaman arabamı.
    Fiyatına göre yeterli bir arabadır Punto.

Çağrı Kaya
    komodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 6

gerçekten eleştiriye açık değiliz. ben de Punto kullanıyorum, gücüm olsa daha iyisine binerim elbette, aynı şekilde diğer kullanıcılar da bu şekilde yapacaktır. Aksini iddia edeni samimi bulmam.

Yalnız burada eleştirilerin olmasını şuna bağlayabiliriz, punto'yu sattım octavia aldım, punto tü kaka şeklinde olmuş yazınız. Bunu da göz ardı etmemek lazım.

Kazasız belasız kullanmanızı dilerim..

10. Bu mesajı için 2 kişi komodo'ye teşekkür etti:

TANER A.
    darktiger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34 GP 5885
    Edilen teşekkür: 112

Bu konu kapansa artık. uzadıkça uzuyor. aracını sevmeyen satan insan daha ne amaçla bu konuları açıp bu forumdakileri rahatsız ediyor anlamıyorum. zaten toplum olarak yeteri kadar gerginiz birbirimizi yemeye hazırız. burdada mı huzur kalmadı
    See you in the future, if there is one...

spartacus legend
    playguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Mavi
    Edilen teşekkür: 17

Arkadaşlar ben kimseyi tabiki rencide etmek istemedim konuyu açarken amacım punto hakkındaki olumsuz ve beni çok sıkan sebepleri yazmaktı ancak konuyu bazı arkadaşlar yanlış yerlere çektiler. Bunun üzerine tekrar açıklama yapma gereği duydum amacım sadece kendi aracımdaki memnuniyetsizliği dile getirmek yoksa kimsenin aracına lafım yok beni anlayışla karşılayan arkadaşlara teşekkür ederim ama beni arabadan anlamayan biri ilan edenlerede cevap vermek dahi istemiyorum.
    2015 yılı Puntolu Puntosuz herkese kazasız belasız sürüşler nasip olsun diyorum.

Çağrı Kaya
    komodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 6

Alıntı playguy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben kimseyi tabiki rencide etmek istemedim konuyu açarken amacım punto hakkındaki olumsuz ve beni çok sıkan sebepleri yazmaktı ancak konuyu bazı arkadaşlar yanlış yerlere çektiler. Bunun üzerine tekrar açıklama yapma gereği duydum amacım sadece kendi aracımdaki memnuniyetsizliği dile getirmek yoksa kimsenin aracına lafım yok beni anlayışla karşılayan arkadaşlara teşekkür ederim ama beni arabadan anlamayan biri ilan edenlerede cevap vermek dahi istemiyorum.
    2015 yılı Puntolu Puntosuz herkese kazasız belasız sürüşler nasip olsun diyorum.
    Evet başka kimsenin ekleyeceği bir şey yoksa konu kapanmıştır arkadaşlar.
    İyi forumlar.

- Konu Kilit -

Hüseyin B.
    thefastest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 25

3 Yıl Sonra...

__________________________________________________ ____________________________________

2015 105bg DSG Dizel Octavia aracımı dün sattım.

Araç sıfır ayarındaydı kmsi 43binde servis bakımlı

2 seneye yakın sizlerle buradaydım çok yorum yazmadım ama hep bilgileri buradan edindim artık aranızdan ayrılıyorum. Gelelim 2 senedir kullandığım Octavia hakkındaki görüşlerime.

Düşmanıma tavsiye etmeyeceğim araba diyebilirim, arkadaş ne arabanın performansı ne ivmelenmesi ne yol tutuşu iyi, 105bg bir araba tamam ama bu kadarda hantallık olmaz arabayı manuel kullanmak zorunda kaldım hep vites aralarında araba resmen 2 saniye gaz yemiyor kalkışlarda bisikletle bile daha hızlı kalkarsın (tabi gazı kökleyip kalkmassan) malzeme kalitesi 3.sınıf kaputu açın bomboş bir görüntü tüm aksamı saç neredeyse, aracın tek elle tutulur yanı şekli şemali güzel estetik zaten birçok kişi benim gibi görünümüne kanıp alıyor. Ha birde start stop hill holder yağmur sensörü gibi fonksiyonları artıları.

Dün BMW 520d 2018 model bir yer uçağı sipariş ettim ve test ettim, dünya varmış sonunda gerçek anlamda arabaya bineceğim.

Son söz olarak Octaviadan uzak durun derim daha doğrusu Skoda dan araba alınmaz ben hata ettim bugüne kadar Audi, Toyota araçlarım vardı şimdiye kadar sahip olduğum en kötü araçtı çok şükür elimden çıkardım. Yorumlarımın bu kadar zalimce olmasının sebebi fiyatını uygun görüp Skodaya atlamayın diye yazıyorum paranıza yazık olur 3-5 fazla verin gidin Alman veya japon marka alın.

Kalın sağlıcakla..
    __________________________________________________ ____________________________________

Octavia'nızı sevdiğinizi ve yukarıdaki gibi bir yazı okuduğunuzu düşünün? Niyetinizin kötü olmadığını anlıyorum ama yazdıklarınız biraz ağır olmuş sanki?

Neyse bence son mesajınızla olay tatlıya bağlansın, dediğiniz gibi "2015 yılı Puntolu Puntosuz herkese kazasız belasız sürüşler nasip olsun" Allah herkesin gönlüne göre versin.

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

MURAT SEN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı thefastest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 Yıl Sonra...

2015 105bg DSG Dizel Octavia aracımı dün sattım.

Araç sıfır ayarındaydı kmsi 43binde servis bakımlı

2 seneye yakın sizlerle buradaydım çok yorum yazmadım ama hep bilgileri buradan edindim artık aranızdan ayrılıyorum. Gelelim 2 senedir kullandığım Octavia hakkındaki görüşlerime.

Düşmanıma tavsiye etmeyeceğim araba diyebilirim, arkadaş ne arabanın performansı ne ivmelenmesi ne yol tutuşu iyi, 105bg bir araba tamam ama bu kadarda hantallık olmaz arabayı manuel kullanmak zorunda kaldım hep vites aralarında araba resmen 2 saniye gaz yemiyor kalkışlarda bisikletle bile daha hızlı kalkarsın (tabi gazı kökleyip kalkmassan) malzeme kalitesi 3.sınıf kaputu açın bomboş bir görüntü tüm aksamı saç neredeyse, aracın tek elle tutulur yanı şekli şemali güzel estetik zaten birçok kişi benim gibi görünümüne kanıp alıyor. Ha birde start stop hill holder yağmur sensörü gibi fonksiyonları artıları.

Dün BMW 520d 2018 model bir yer uçağı sipariş ettim ve test ettim, dünya varmış sonunda gerçek anlamda arabaya bineceğim.

Son söz olarak Octaviadan uzak durun derim daha doğrusu Skoda dan araba alınmaz ben hata ettim bugüne kadar Audi, Toyota araçlarım vardı şimdiye kadar sahip olduğum en kötü araçtı çok şükür elimden çıkardım. Yorumlarımın bu kadar zalimce olmasının sebebi fiyatını uygun görüp Skodaya atlamayın diye yazıyorum paranıza yazık olur 3-5 fazla verin gidin Alman veya japon marka alın.

Kalın sağlıcakla..

Octavia'nızı sevdiğinizi ve yukarıdaki gibi bir yazı okuduğunuzu düşünün? Niyetinizin kötü olmadığını anlıyorum ama yazdıklarınız biraz ağır olmuş sanki?

Neyse bence son mesajınızla olay tatlıya bağlansın, dediğiniz gibi "2015 yılı Puntolu Puntosuz herkese kazasız belasız sürüşler nasip olsun" Allah herkesin gönlüne göre versin.
    Ahbe kardeşim bana bmw deme 320d birde o vites kolunu sola çekiyorsun ya yere yapışıp sportta geçiyor orda bitiyorum arabaya asfaltı aglatıyor o içindeki koppit yokmu o sürüş zevki bigün param olursa ölmeden alacagım bu bmw yi ne yapıştırıyor dimi nefes aldırmıyor yeminle insanın ruyalarına giriyor koltuk seni bi sarıyor frene bassanda koltukdan zımba gibi çakılıyorsun ne iler ne geri kayıyor popo araba işte 2000 motor kökledinmi ucak , yavaş gidersende 6,9 litre yakıyor o cusseye o ihtişama göre iyi

Çağatay E.
    Eski Puntocu Yeni Golfcü byadrenalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 423

Alıntı marineros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son söylediğiniz cümleye katılmıyorum.bir pejoya,renoya binmektense fiat a binerim demişsiniz.renault 1898,fiat 1899 yılında kurulmuş ve ülkemizde en çok araç satmış iki büyük firmadır.bizim buralarda ya da ülke çapındaki köylere bakın neredeyse herkeste bir renault(özellikle toros)vardır.bende renault var diye demiyorum,ama her firmanın ürettiği araçlar üç aşağı beş yukarı aynı kalitededir.başkalarını paylarken bu defa da sizler aynı duruma düşüyorsunuz.ona bineceğime buna binerim dediniz mi renault,pejo gibi araç sahiplerini biraz hakir görmüş gibi oluyorsunuz.amacım tartışma ortamı yaratmak değil fakat bugün renoyu satarım yarın bravo alırım,focus alırım,a3 alırım clk200 alırım.haa ne zaman Türk malı üretilir gider onu alırım.alınıp satılan şeyler için kuru milliyetçilik yapmam Türk malı araç hariç.umarım demek istediğimi anlayışla karşılarsınız.
    saygılarımla.
    Karşılamam Çünkü biraz boş eleştiri yapmışsınız. Malesef gerçekler bunlar. Pejoya renoya vereceğim parayı Fiat 'a veririm. Sonuç itibari ile hepsi aynı kategori de araçlar. Az yakan ve ucuz. Ama gelgelelim yeni Clio4 ten yola çıkarsa yol tutuş yok. Hatta Fluence diye diye öve öve bitiremedikleri arabanın içine bindim. İçerden araba Polo gibi. Dar. Pejo 307 sözüm ona nerdeyse C segmenti olarak sayılacak araç ama aynı şekilde yol tutuş zayıf. Parçaları plastik. Çamurluk plastik. Bir Fransız arabasına binmektense her daim İtalyan 'ı tercih ederim. Bunda alınıp gücenecek bir şey yok. Satın renonuzu alın bir Fiat aynı segmentte olan görün farkı. Clio symboller örneğin 100 den sonra kalkışa geçiyor arabanın tekerleri yerden kesiliyor resmen hafiflikten
    Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.

caner adanır
    marineros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 76

Alıntı byadrenalin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karşılamam Çünkü biraz boş eleştiri yapmışsınız. Malesef gerçekler bunlar. Pejoya renoya vereceğim parayı Fiat 'a veririm. Sonuç itibari ile hepsi aynı kategori de araçlar. Az yakan ve ucuz. Ama gelgelelim yeni Clio4 ten yola çıkarsa yol tutuş yok. Hatta Fluence diye diye öve öve bitiremedikleri arabanın içine bindim. İçerden araba Polo gibi. Dar. Pejo 307 sözüm ona nerdeyse C segmenti olarak sayılacak araç ama aynı şekilde yol tutuş zayıf. Parçaları plastik. Çamurluk plastik. Bir Fransız arabasına binmektense her daim İtalyan 'ı tercih ederim. Bunda alınıp gücenecek bir şey yok. Satın renonuzu alın bir Fiat aynı segmentte olan görün farkı. Clio symboller örneğin 100 den sonra kalkışa geçiyor arabanın tekerleri yerden kesiliyor resmen hafiflikten
    Merhabalar.maalesef boş eleştiri sizin görüşünüze göre boş.clio4 de yol tutuş yok demişsiniz ama oto test sitelerinin youtube da yaptığı test sürüşlerini izlememişsiniz demektir.pejo konusu tamam haklısınız.ne parçası bulunur ne de konforu vardır.antalya gibi yerde arka disk bulunmadı,iki günde ancak geldi.hem de yetkili serviste.ayrıca en kötü kamber kaster açılarına sahip diye de biliyorum.arabalar benim için maldır alınır satılır.ama kuru kuru araçlara tapanlara da maalesef sessiz kalamıyorum.şimdi sizlere ferrari,porshe,lamborghini gibi araçları söylesem,onların km si 55-60 binde bitiyor alınmaz dersiniz.ne de olsa fiat var demenize göre ben de hayatta fiat a binmem derdim ama gittim aldım bindim ve de önyargılarımı kırdım.tü kaka değilmiş.
    Aracı satıp fiat ın hangi segment aracını alayım?mesela bravolara baktım.araç çok şık bu bir gerçek.ama fiattaki bazı kronik sorunlar aklımı karıştırdı.direksiyon ve şanzıman sıkıntıları gözümü korkuttu.otomatik vites baktığımdan ister istemez dualogic şanzımanı eledim.bunu buralarda bizler değil,biraz da fiat ın düşünmesi gerekli.renault babamın malı değil.seneye satıp mazda3 alabilirim ya bilmiyorum seneye bakarım diyorum.ama şu an ki aracım olan magane da mercedesin kullandığı bva şanzıman var.atmosferik benzinli 1.6 motor var ve de lpg için daha uyumlu bu motorlar.
    Ticaretin yarısından çoğu reklamdır.geri kalanı yenilik,süreklilik ve performansa bakar.
    Yani uzun lafın kısası,isteyen istediğine binsin istediğiyle gezsin.ben bu aracı değiştirdiğimde de Allah ömür verirse değerli forum arkadaşlarımızla paylaşacağım.ya mazda3 olacak ya da volvo.neyse kargaya yavrusu şahan görünürmüş.bu hepimiz için geçerli.iyi geceler.

Çağatay E.
    Eski Puntocu Yeni Golfcü byadrenalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 423

Alıntı marineros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar.maalesef boş eleştiri sizin görüşünüze göre boş.clio4 de yol tutuş yok demişsiniz ama oto test sitelerinin youtube da yaptığı test sürüşlerini izlememişsiniz demektir.pejo konusu tamam haklısınız.ne parçası bulunur ne de konforu vardır.antalya gibi yerde arka disk bulunmadı,iki günde ancak geldi.hem de yetkili serviste.ayrıca en kötü kamber kaster açılarına sahip diye de biliyorum.arabalar benim için maldır alınır satılır.ama kuru kuru araçlara tapanlara da maalesef sessiz kalamıyorum.şimdi sizlere ferrari,porshe,lamborghini gibi araçları söylesem,onların km si 55-60 binde bitiyor alınmaz dersiniz.ne de olsa fiat var demenize göre ben de hayatta fiat a binmem derdim ama gittim aldım bindim ve de önyargılarımı kırdım.tü kaka değilmiş.
    Aracı satıp fiat ın hangi segment aracını alayım?mesela bravolara baktım.araç çok şık bu bir gerçek.ama fiattaki bazı kronik sorunlar aklımı karıştırdı.direksiyon ve şanzıman sıkıntıları gözümü korkuttu.otomatik vites baktığımdan ister istemez dualogic şanzımanı eledim.bunu buralarda bizler değil,biraz da fiat ın düşünmesi gerekli.renault babamın malı değil.seneye satıp mazda3 alabilirim ya bilmiyorum seneye bakarım diyorum.ama şu an ki aracım olan magane da mercedesin kullandığı bva şanzıman var.atmosferik benzinli 1.6 motor var ve de lpg için daha uyumlu bu motorlar.
    Ticaretin yarısından çoğu reklamdır.geri kalanı yenilik,süreklilik ve performansa bakar.
    Yani uzun lafın kısası,isteyen istediğine binsin istediğiyle gezsin.ben bu aracı değiştirdiğimde de Allah ömür verirse değerli forum arkadaşlarımızla paylaşacağım.ya mazda3 olacak ya da volvo.neyse kargaya yavrusu şahan görünürmüş.bu hepimiz için geçerli.iyi geceler.
    Mazda alırsanız şayet ve sıfır alırsanız minimum 7 sene binersiniz o arabaya. Mazda 6.26 ya tam 14 sene bindik. Bana göre Japon arabaları içinde Subaru dan sonra en sağlam araba. Toyota ve Honda Mazda nın yanında hikaye. Tabi bunu bizim milletimiz bilmez. Honda aşşağı Honda yukarı der. Hondaya kötü demiyorum ama Mazda Honda dan daha sağlam bir arabadır mesela. Ben bindiğim arabanın çok kaliteli olduğunu söylemedim. Kronik arızaları olduğunu da biliyorum. Lakin her arabanın kronik arızası vardır zaten. Porshce un bile. Gel gelelim yukarıda da belirttiğim gibi kalite içersinide baktığınız da aynı kalitede olan pejo reno grunu arasında Fiat bir tık daha önde. Sağlamlık olarakta tip olarakta konfor olarakta. Megane Linea dan iyi midir bilmem ama Bravo Megane i katlar. Araba kıyaslarken sadece otomatik şanzuman manuel şanzuman kıyaslamamak lazım. Tabi bir de araçtan beklentiler önemli. Benim için araç biraz iyi gitsin. Yol tutsun. Donanımlı ve yakışıklı olsun yeter. Ben Evo yu almadan önce dünya kadar araba baktım. Piyasa da B segmenti içinde Punto Evo kadar her açıdan iyi olarak bakılacak başka bir araba yok. Belki İbiza biraz yarışabilir ama Evo ön planda. Kronik arızalarından bende korkuyorum ama araba işi şans işi. Elektronik alet gibi.
    Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.

MURAT SEN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Beyler ben reno clio ve suanda patronun fulancesini kullanıyorum 2 side acayip buhar yapıyor yoltutusu gerçekten yok beyler bu şaka degil yanlız clioRS Serisi hariç onunki iyidi ve birde çok kalitesiz araçlar kapı içleri bile pilastik heryerinden malzemeden çalmışlar ön arka tampunlar plastik kazada darbeyi emecek birsey yok hakeza bildigin kalastır pejo da kaza yaptım oda kagıt gibi araba ucuz araç alacaksan gerçekten fiat ama 35 40 liran varsa toyota wolsvogen bmw mercedes honda buaraçlara zıplayacaksınız inanki kimsenin aracını kötülemek için söylemiyorum gitbi renoya bin dacia da aynı resmen odungibi vites kolu bile çok kaba bi estetiklik yok araçlarda tasarım yok fiatın da en büyük sorunu kronik sorunlara çözüm bulmaması ve dış boya kalitesi çok düşük onun dışında 25 yada 30 bin tl den sonra fiat ı terk edip segment yükselmeniz şart

21. 30/12/2014, 18:58

Sebep
    Lütfen ilanlar bölümünü kullanınız.

emre sever
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196

Alıntı thevahsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler ben reno clio ve suanda patronun fulancesini kullanıyorum 2 side acayip buhar yapıyor yoltutusu gerçekten yok beyler bu şaka degil yanlız clioRS Serisi hariç onunki iyidi ve birde çok kalitesiz araçlar kapı içleri bile pilastik heryerinden malzemeden çalmışlar ön arka tampunlar plastik kazada darbeyi emecek birsey yok hakeza bildigin kalastır pejo da kaza yaptım oda kagıt gibi araba ucuz araç alacaksan gerçekten fiat ama 35 40 liran varsa toyota wolsvogen bmw mercedes honda buaraçlara zıplayacaksınız inanki kimsenin aracını kötülemek için söylemiyorum gitbi renoya bin dacia da aynı resmen odungibi vites kolu bile çok kaba bi estetiklik yok araçlarda tasarım yok fiatın da en büyük sorunu kronik sorunlara çözüm bulmaması ve dış boya kalitesi çok düşük onun dışında 25 yada 30 bin tl den sonra fiat ı terk edip segment yükselmeniz şart
    olur sen öyle dedin ya öyle yaparız

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Emre Tepelioğlu
    emretepelioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34YB7750
    Edilen teşekkür: 1

Niye bukadar uzatılmışsa. Lakin;

Ekonomi isteyen "FİRE"
    Hem ekonomi hem biraz performans isteyen "STARJET"
    Sadece performans isteyen "Tjet" alır. Bukadar basit.

Tamam bende bravo Tjetten indikten sonra punto fire ile cebelleşiyorum ama bu arabayı yerden yere vurmamı gerektirmez kriterleri bellidir tüm araçların ne istiyorsan her bütçeye uygun değişik kriterde araba var. Benim bravonun yanına birde punto almam parça ve benzin parasından canımın yandığı içindir. Yoksa bravoyu satıp üstüne puntonun parasını ekleyip çok baba araçlar alınabilirdi. Ama aradığınız kriterleri iyi belirleyeceksiniz ki sonra bu arkadaş gibi pişman olmasın kimse.

Güle güle kazasız belasız kullanın yeni aracınızı. Bizde puntomuzu. Nice uzun kmlere.

EMRE ALTINOK
    EMRE ALTINOK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 83

"keşke araba değiştirmeyle sorunlar çözülseydi."

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon