103 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Sonunda Kurtuldum..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya murat ALLAH aşkına yorum yaptıkça dahada saçmalıyorsun ne demek ya dizel aldınmı en az 2000 motor olacak diye ? kaç tane 2,0 litreli dizel var TR de ? şu söylediğinin mantıksızlığına inan bana 10 yaşındaki çocuk güler ayrıca bilmiyorum sanırım hiç binmedim uzun süredir 1,3 multijet kullanıyorum araç yüklüde olsa hatta klimayıda açalım rampa çıkarken yığılıp kaldığına rastlamadım sanırım sen eski atmosferik dizellerde kalmışsın turbolu biz dizele binersen böyle 2,0 motor falan hikayelerini geçersin.Ayrıca günümüz küçük motor yüksek hp devri bugün passat bile 1,4 motorla çıkıyor ama eski 2,0 lara kök söktürüyor lütfen biraz araştırmacı ol gerçi senle fazla tartışmayacağım 1,2 60 hp lik palio ile 230 yapıp 0-100 e 8 saniyede çıktığını iddia eden birisin.
    Karartıp altını çizdiğim iddaaya gerçekten gözünüzle şahit oldunuzmu?
    Palio nun ağa babası sporting ler bile usta ellerde oynandıktan sonra bile bu değerlere ulaşamıyordu.
    Esas merak ettiğim bu söylemden sonra o platformdakilerin tepkileri nelerdi?
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

MURAT SEN
    thevahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 21

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karartıp altını çizdiğim iddaaya gerçekten gözünüzle şahit oldunuzmu?
    Palio nun ağa babası sporting ler bile usta ellerde oynandıktan sonra bile bu değerlere ulaşamıyordu.
    Esas merak ettiğim bu söylemden sonra o platformdakilerin tepkileri nelerdi?
    benim anlamadıgım neden bukadar çok kibirleniyorsunuz bilgidin punto araç zevk meselesidir arkadaşalar o adam begenmemiş saygı duymak gerekir bendede palio var bi halta yaramaz belki ama ben seviyorum zevk meselesi işte o adamda scoda yı sevmiş olamazmı bu işi neden zıvanadan çıkarttıgınızı anlamıyorum buarada sporting kullanan memet kardeşimi unutmamak lazım adam 240 km hıza ulasıyordu buarada sporting 120bg oynanış hali dyno testinde 130bg e çıkmış halidir kadranı çeviriyordu zaten benzinli araç 200 de basmıyacaksa nediye okadar yakıta para veriyoruz 90bg lik aracın 200 geçmesi çokmu anormal onu anlamadım neden binmediginiz sürmediginiz araç hakkında yorum yapıyorsunuz anlamıyorum bulaflarım emreyedir alıntı yaptıgım arkadaşa degil bence bu konu çıgrından çıktı millet birbirini kırmaya başladı en iyisi bu konuyu kapatmak

0,100 denemesi
    dosya 2 - YouTube

1.3 multijet 1,2 16 walf kapışması
    https://youtu.be/2AbGajJL8Kk
    Konu thevahsi tarafından (29/12/2014 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

Alıntı thevahsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim anlamadıgım neden bukadar çok kibirleniyorsunuz bilgidin punto araç zevk meselesidir arkadaşalar o adam begenmemiş saygı duymak gerekir bendede palio var bi halta yaramaz belki ama ben seviyorum zevk meselesi işte o adamda scoda yı sevmiş olamazmı bu işi neden zıvanadan çıkarttıgınızı anlamıyorum buarada sporting kullanan memet kardeşimi unutmamak lazım adam 240 km hıza ulasıyordu buarada sporting 120bg oynanış hali dyno testinde 130bg e çıkmış halidir kadranı çeviriyordu zaten benzinli araç 200 de basmıyacaksa nediye okadar yakıta para veriyoruz 90bg lik aracın 200 geçmesi çokmu anormal onu anlamadım neden binmediginiz sürmediginiz araç hakkında yorum yapıyorsunuz anlamıyorum bulaflarım emreyedir alıntı yaptıgım arkadaşa degil bence bu konu çıgrından çıktı millet birbirini kırmaya başladı en iyisi bu konuyu kapatmak

0,100 denemesi
    dosya 2 - YouTube

1.3 multijet 1,2 16 walf kapışması
    Palio 1.2 Palio 1.3 Kapışması - YouTube
    videodaki 1,3 palio punto değil punto ile palio nun 1,3 leri farklıdır istersen araştırabilirsin neyse konu uzamasın konuyu açan arkadaşda dandik dsg li skoda sı arızalanırsa o zaman görüşürüz

4. 29/12/2014, 15:51

spartacus legend
    playguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Mavi
    Edilen teşekkür: 17

Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    videodaki 1,3 palio punto değil punto ile palio nun 1,3 leri farklıdır istersen araştırabilirsin neyse konu uzamasın konuyu açan arkadaşda dandik dsg li skoda sı arızalanırsa o zaman görüşürüz

Bu birazda kedi uzanamadığı ciğere pis demesi gibi olmuş dandik dediğin Octavia 3.nesil DSG kullanıyor ve aynısını Audi ve passat kullanıyor, şuan jetta da bile 2. nesil DSG şansuzan var araçlarda. Konu Punto memnuniyetsizliğiydi ama konu araç karşılaştırmalarına geldi. Punto nere Octavia nere ben karşılaştırma yapmadım siz yapıyorsunuz. octavia forumunuda eski arabam puntoydu diyorum onlarda iyiki kurtulmuşssun diyorlar

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

Alıntı playguy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu birazda kedi uzanamadığı ciğere pis demesi gibi olmuş dandik dediğin Octavia 3.nesil DSG kullanıyor ve aynısını Audi ve passat kullanıyor, şuan jetta da bile 2. nesil DSG şansuzan var araçlarda. Konu Punto memnuniyetsizliğiydi ama konu araç karşılaştırmalarına geldi. Punto nere Octavia nere ben karşılaştırma yapmadım siz yapıyorsunuz. octavia forumunuda eski arabam puntoydu diyorum onlarda iyiki kurtulmuşssun diyorlar
    ben octavia ile punto yu kıyaslamadım iyi okursan anlarsın punto nun rakibi fabia dır octavia değil ben o parayı skoda ya vermezdim dedim sadece ayrıca kedi ciğer olayı komik olmuş arabaya değil gayrimenkule yatırırım yapmaya çalışıyorum ALLAH ıma bin şükür imkanım var ama o kadar parayı octavia ya verecek kadar enayi değilim punto fazlasıyla yetiyor bana zaten h.sonundan h.sonuna kullanıyorum insanların alım gücünü bilmeden cahil yorumları yapmayın.