Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
101 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Sonunda Kurtuldum..

recep yesilyurt
    jn7022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 5

konuyu açan kıymetli kardeşim madem aracı beğenmedin ne diye iki sene üstünden inmedin aracın. seni zorlayan neydi de iki sene hem kendine hem de arabaya ızdırap çektirdin
    punto by JN

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

recep yesilyurt
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Beyaz

Alıntı thevahsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani arkadaşlar bakıyorumda kimse kimsenin yazdıgını tam okumadan onu idam etmiş resmen. Ben nedemişim emre nedemiş alakasız şeyler birazda konuya objektif bakalım olmazmı şimdi bu punto ile skodayı kıyaslamak olmaz zaten scodada 1,6 motor var herhalde performansı aynı degil ama bu 77 bg lik motoru oraya koymuş mühendis dallaması, alanda demiştirki bu motoru buraya koymuşiseler demekki kaldırıyor kasayı diye herkezin eşşegi kendine güzel almış begenmemiş eyvallah olabilir fikrini ve içindekileri beyan etmiş arkadaşımız neredeyse adamı banlayacaksınız.
    Arkadaşımız gaza basmasını söylemiş 1.0 motorda ona bakarsa puntoya koyulur her 6000 devirde vites degiştir daga bile tırmanız nasılsa benzinli e ama ya yakıt her 200 km de bir tepomu fullesin adam ben işin aslını söyleyeyim bir benzinli araç alacaksan en az 1,6 motor olacak birde dizel alacaksan 2000 motor olacak vesselam zaten rapmada yıgılan araçları görüyoruz türkiyede bunlardan benzinin pahalı olmasından kaynaklı malesef
    bende de benzinli dualogic var söylendiği gibi fazla basınca çokda yakmıyo 170 km boyunca gazlamaktan çekinmeden 5 bin 6 bin devirlerde her türlü sıkıştırıyorum aracı yaktığı 40 lira benzin neresi fazla
    punto by JN

MURAT SEN
    thevahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 21

Standart yuha

Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atmosferik 90 hp olsa ne yazar kalkmış tjet lere laf söylemişsin kusura bakmada tjet senin aracın içinden geçer tur bindirir bu işler gözlüğe benzemez önce atmosferik motorla turbo motorun farklarını öğren öyle bir daha konuşalım senle
    Saçmalama emre ben dedimki bilmedigim araç hakkında yorum yapmam diye sürmedim binmedim bilmiyorum tjet ide geçerim gibi laflar söylemedim vesselam

Alıntı jn7022 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende de benzinli dualogic var söylendiği gibi fazla basınca çokda yakmıyo 170 km boyunca gazlamaktan çekinmeden 5 bin 6 bin devirlerde her türlü sıkıştırıyorum aracı yaktığı 40 lira benzin neresi fazla
    benzinli araç sen bastıkca yakmam demez yakar içer anasını bile ağlatır buarada 170 km de yakmaz zaten araç hızını almış ve rüzgara karşı direncini kırmış oluyor yüklüyken rampada basda göreyim
    Konu thevahsi tarafından (27/12/2014 Saat 19:52 ) değiştirilmiştir.

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya murat ALLAH aşkına yorum yaptıkça dahada saçmalıyorsun ne demek ya dizel aldınmı en az 2000 motor olacak diye ? kaç tane 2,0 litreli dizel var TR de ? şu söylediğinin mantıksızlığına inan bana 10 yaşındaki çocuk güler ayrıca bilmiyorum sanırım hiç binmedim uzun süredir 1,3 multijet kullanıyorum araç yüklüde olsa hatta klimayıda açalım rampa çıkarken yığılıp kaldığına rastlamadım sanırım sen eski atmosferik dizellerde kalmışsın turbolu biz dizele binersen böyle 2,0 motor falan hikayelerini geçersin.Ayrıca günümüz küçük motor yüksek hp devri bugün passat bile 1,4 motorla çıkıyor ama eski 2,0 lara kök söktürüyor lütfen biraz araştırmacı ol gerçi senle fazla tartışmayacağım 1,2 60 hp lik palio ile 230 yapıp 0-100 e 8 saniyede çıktığını iddia eden birisin.
    Karartıp altını çizdiğim iddaaya gerçekten gözünüzle şahit oldunuzmu?
    Palio nun ağa babası sporting ler bile usta ellerde oynandıktan sonra bile bu değerlere ulaşamıyordu.
    Esas merak ettiğim bu söylemden sonra o platformdakilerin tepkileri nelerdi?
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

Ahmet Gençay
    ahmet4646 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kahramanmaraş
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    Fiat Stilo 1.6 Dynamic
    Edilen teşekkür: 110

105 bg yer uçağı vayyy bee
    Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti ........

recep yesilyurt
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Beyaz

Alıntı thevahsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saçmalama emre ben dedimki bilmedigim araç hakkında yorum yapmam diye sürmedim binmedim bilmiyorum tjet ide geçerim gibi laflar söylemedim vesselam

benzinli araç sen bastıkca yakmam demez yakar içer anasını bile ağlatır buarada 170 km de yakmaz zaten araç hızını almış ve rüzgara karşı direncini kırmış oluyor yüklüyken rampada basda göreyim
    Ben bu yolu pist de falan yapmıyorum hocam rampa düz farketmiyo aldığımdan beri araç aynı , km başına 40 krş u geçmedi yakıt b segmentinde böyle bir araç bulursan forumda Paylaş bizde bilelim
    punto by JN

cold blood
    alivepro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 40

Arkadaşın görüşüne saygı duymak lazım, bendede chevrolet aveo vardı sattıktan sonra bende benzer şeyler geçirmiştim içimden, ancak punto ile kıyasladığı araç mantıksız olmuş aralarında hem fiyat hemde segment farkı var.

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

Alıntı jn7022 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu yolu pist de falan yapmıyorum hocam rampa düz farketmiyo aldığımdan beri araç aynı , km başına 40 krş u geçmedi yakıt b segmentinde böyle bir araç bulursan forumda Paylaş bizde bilelim
    dostum boşver the vashi yani murat adlı arkadaşı ben palio forumundan bilirim kusura bakmasında daha atmosferik motorun ne olduğunu bilmez ama herkesle laf salatasına girer.Kendi palio sunu tanıttığı garaj bölümünde 230 yaptığını ve 0-100 ün 8 saniyede ulaştığını yazmış dahada yoruma gerek yok.Palio ile bırak 230 u 200 bile göremeyeceğini ben çok iyi biliyorum aslında oda biliyor ama sanırım punto forumuna .idik yarıştırmaya gelmiş.Özet olarak herkese aracı güzeldir ancak bazı şeyleride abartmamak lazım palio 230 basacak bir araç değildir punto da aşırı kaliteli değildir gibi konuyu açan arkadaşta aldığı aracın orta segment ve 105 hp olduğunu unutmaması yer uçağı kelimesi ile yakından uzaktan alakası olmadığını anlaması gerek.

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Çağatay E.
    Eski Puntocu Yeni Golfcü byadrenalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 423

Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İster al ister alma senin seçimin kimseyi bağlamaz. Benim sana olan tepkimin nedeni 3 kuruşluk tavan lambası ile 5 kuruşluk kolçak yok deyip arabaya çamur atman. 3.şahsi arabam linea active plus. Öncesinde active puntom vardı öncesi tipo. Bir tek tipoda sıkıntı yaşadım o da tanıdık babında araçta keklendik. Resmen. 6 ayda sattım memnun olmadığım için gittim punto aldım. Tutamaç var öyle duruyor orda daha kullanana rastlamadım olmasa da olur linea da aynı var ama çocuk oynuyor tak tak diye gürültü yapıyor sadece. Bagaj lambasına lafım yok ama 2 kablo 1sigortaya bakıyor işi çokta önemli değil yani. Ya arabayı eleştirirsin anlarım da 2 tane saçma neden gösterip karalamak niye onu anlamıyorum.
    Lineayı alırken hep fullünü almak istedim ama zamanım olmadığı ve temiz emotion plus bulamadığımdan active plus aldım, benim için olması gereken her şey var sadece hız sabitleme yok, onu da takacağım kısmetse. Araçta benim için en önemli olan beni yolda bırakmasın, arıza mutlaka olacaktır ama 2 kere yolda bırakırsa 3ncüye kalmadan satarım zaten.
    Allah var yukarda abi eski Puntom dan neler çektiğimi sen biliyorsun ama bir kere yolda kalmadım. Bir sefer aküm bitti. Normal bir şey bu. Bir sefer de dangalak tamircinin biri arabanın beynini bozdu. Ki ben o hurdayla 1 kez balıkesir 1 kez de Samsun 'a gittim geldim. Yolda kalmak diyince yazayım dedim Punto nun en bitiği bile yolda bırakmaz bence. Ama gelgelim bazı şeylere bende katılmıyor değilim. İç trim kalitesi vs. Ama bir pejoya renoya binmektense her daim Fiat 'a binerim.
    Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

Alıntı byadrenalin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah var yukarda abi eski Puntom dan neler çektiğimi sen biliyorsun ama bir kere yolda kalmadım. Bir sefer aküm bitti. Normal bir şey bu. Bir sefer de dangalak tamircinin biri arabanın beynini bozdu. Ki ben o hurdayla 1 kez balıkesir 1 kez de Samsun 'a gittim geldim. Yolda kalmak diyince yazayım dedim Punto nun en bitiği bile yolda bırakmaz bence. Ama gelgelim bazı şeylere bende katılmıyor değilim. İç trim kalitesi vs. Ama bir pejoya renoya binmektense her daim Fiat 'a binerim.
    Ya kardeşim sen bari yapma . Şaka bir yana konuyu açan arkadaş tutamacı yok, bagaj lambası yok vs dese, sadece bende mi yok yoksa olmayan var mı ya da ya 3 liralık malzeme insan utanır koymamaya dese anlarım ama fiattan araba alınmaz ee kaka demesine sinir oldum. Aslında bilirsin böyle konulara pek tepki vermem ama vermiş bulundum artık. Modeline göre, parasına göre, kısacası f/p olarak segmentinde en uygun araçtır punto. Beni yapı olarak biliyorsun. Puntoda benim arkama normal yapıda biri oturabiliyor ama polo, clio, 206, i20(eski kasa), getz, corsa gibi araçlarda aynı kişi beni rahatsız etmeden oturamıyor işte. Ayrıca puntonun en boşu bile saydıklarımdan daha dolu ama bizim insanımız anlamıyor mu anlamak mı istemiyor bilmiyorum. İşin daha da ilginci ne hikmetse bu punto, hep c sınıfı araçlarla mukayese edildi. Konuda olduğu gibi puntodan kurtuldum astra aldım, golf aldım leon aldım gibi konular mesajla çıktı ortaya. Sanki diğer markalar 0 hata ile üretim yapıyor, bu günün şartlarıyla uygun fiyata veriliyor da biz almıyoruz. 1.6 tdi polo dsg parasına lounge linea alınıyor 1.6 mjet. Tüm donanımları aynı bile olsa linea sedan diye gider alırım ben geniş aile arabası seviyorum arkadaş. Şimdi polo linea aynı segment değil muhabbeti çıkacak polo parasına dizel punto cam tavan alırım 3 5 de cebimde kalır mazot alırım ne diyim. Hata hepsinde var ama mana bulunan sadece fiat. adam 105 hp ye yer uçağı demiş ne desem bilemiyorum. x6, 740, sls amg falan alsa bir arkadaşın dediği gibi uzay mekiği diyecek sanırım.
    Senin durum ayrı. Benim tipo olayı gibi ilkin günahı olmaz hesabı oldu. Şahsen senin araç bende olmuş olsaydı içinde bulunduğum şartlar altında kendim toparlar binerdim. Sen ustaların kurbanı olsun ama sağlık olsun bak şimdi gül gibi evon var kazasız belasız kullan dileğiyle.

13. Bu mesajı için 2 kişi halils2'ye teşekkür etti:

SALDIRAY A
    Trabzonspor SaLDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 300

Boşa yazıp yoruluyorsunuz arkadaşlar. Delinin biri her zaman ki gibi kuyuya bir taş attı sadece

15. Bu mesajı için 2 kişi SaLDo'ye teşekkür etti:

Cenk Doğu
    Müzisyen cdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 977

Alıntı SaLDo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boşa yazıp yoruluyorsunuz arkadaşlar. Delinin biri her zaman ki gibi kuyuya bir taş attı sadece
    AYNEN...

Boşverin gitsin.Konuya yazarsanız amacına ulaşmış olur... boşverin... hittiredin...
    2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
    2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
    2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz

Punto Forum - www.grandepuntotr.com

Çağlar DERE
    Caglardere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 8

Verdiği bu tavsiyeleri, Foruma değil de Aracı sattığı arkadaşa verebilmiş mi acaba? Benzinli dizel farkını mı desek, 1.4 1.6 farkı mı desek, B-C segment farkı mı desek? Ne garip insanlar var ya.

Çağatay E.
    Eski Puntocu Yeni Golfcü byadrenalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 423

Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya kardeşim sen bari yapma . Şaka bir yana konuyu açan arkadaş tutamacı yok, bagaj lambası yok vs dese, sadece bende mi yok yoksa olmayan var mı ya da ya 3 liralık malzeme insan utanır koymamaya dese anlarım ama fiattan araba alınmaz ee kaka demesine sinir oldum. Aslında bilirsin böyle konulara pek tepki vermem ama vermiş bulundum artık. Modeline göre, parasına göre, kısacası f/p olarak segmentinde en uygun araçtır punto. Beni yapı olarak biliyorsun. Puntoda benim arkama normal yapıda biri oturabiliyor ama polo, clio, 206, i20(eski kasa), getz, corsa gibi araçlarda aynı kişi beni rahatsız etmeden oturamıyor işte. Ayrıca puntonun en boşu bile saydıklarımdan daha dolu ama bizim insanımız anlamıyor mu anlamak mı istemiyor bilmiyorum. İşin daha da ilginci ne hikmetse bu punto, hep c sınıfı araçlarla mukayese edildi. Konuda olduğu gibi puntodan kurtuldum astra aldım, golf aldım leon aldım gibi konular mesajla çıktı ortaya. Sanki diğer markalar 0 hata ile üretim yapıyor, bu günün şartlarıyla uygun fiyata veriliyor da biz almıyoruz. 1.6 tdi polo dsg parasına lounge linea alınıyor 1.6 mjet. Tüm donanımları aynı bile olsa linea sedan diye gider alırım ben geniş aile arabası seviyorum arkadaş. Şimdi polo linea aynı segment değil muhabbeti çıkacak polo parasına dizel punto cam tavan alırım 3 5 de cebimde kalır mazot alırım ne diyim. Hata hepsinde var ama mana bulunan sadece fiat. adam 105 hp ye yer uçağı demiş ne desem bilemiyorum. x6, 740, sls amg falan alsa bir arkadaşın dediği gibi uzay mekiği diyecek sanırım.
    Senin durum ayrı. Benim tipo olayı gibi ilkin günahı olmaz hesabı oldu. Şahsen senin araç bende olmuş olsaydı içinde bulunduğum şartlar altında kendim toparlar binerdim. Sen ustaların kurbanı olsun ama sağlık olsun bak şimdi gül gibi evon var kazasız belasız kullan dileğiyle.
    Aynen dediklerine katılıyorum abi. Ben Evo yu alana kadar çok araç baktım. Leon, Golf, Polo, Corsa C şu an aklıma gelenler. Hatta Honda Civic te baktım. B segmenti olarak Fiesta, Corsa ve Polo yu ayrı ayrı inceledim. Ama hiç birinde ne Punto nun tipi gibi tip var ne de donanım. Yakıt olarakta tip olarak ta fiyat olarakta Punto hepsinden önde. Tek sorun şu diğer baktığım araçların araştırmalarım sonucu Punto nun ki gibi maliyetli bir kronik arızası yok. Yani göğüs ve city direksiyon. Hoş bir çok arkadaş bunu ücretsiz değiştirebildi. Gel gelelim yine de piyasa da B segmenti olarak alınıp rahatlıkla binilebilecek tek bir araç var o da Punto. Sonrasında da benim gözümde İbiza geliyor. Ama hep şunu söylerim. Fiat narin araba. Sakin ve üzmeden kullanmak gerekiyor. Haldur huldur çukurlara girip arabayı bağırtıp agresif kullanılacak araba değil.
    Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.

Cem Burbut
    cexen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    41rz927
    Edilen teşekkür: 4

Punto candır .... bu fiyata bu prestiji, bu havayı hangi araba sunuyor? Fiyat, parça fiyatı ve işçilik fiyatlarıda cabası....

caner adanır
    marineros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 76

Açık konuşmak gerekirse eleştiri boyutundan çıkıp hakarete doğru ilerlemiş konuyu açan arkadaşın mesajı.bende yeri gelmiş eleştirmişimdir sattığım puntomu ama bu kadar da yerden yere vurulmaz.her doğru da her yerde söylenmez.tanıdığım birisi vardı,bu adam zamanında almanya ya gitti çalışmak için,orada tabii bir iki yıl sonra bulmuş bir tane helena sonra memleketteki karısına boşanma davası soruyorlar neden diye?ya benim karı çirkin,bakımsız diyor adamlar ee be kardeşim 15 senedir güzeldi de şu son iki senede mi çirkinleşti demişler olay tamamen gerçektir.
    Ben yeri geldiğinde puntomu eleştirmiştim ama punto b segment ve 2011 active olmasına rağmen yeni aldığım renault meganenın orta dolulukta olmasına rağmen esp-asr gibi güvenlik donanımlarına sahip olmadığını görünce bu konuyu renault bayiilerinden tutun müşteri hizmetlerine kadar hem yazılı hem de birebir konuşarak şikayet etmiştim.b segment 2011 puntoda var ama sizin c segment 2012 de yok demiştim kem küm bu işler parayla ve zevkinizle doğru orantılı.yarın satar fiat alırım,citroen alırım,ford alırım.hepimiz potansiyel müşteriyiz

mehmet mehmet
    mehmet mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 4

Arkadaş benzinli B segmenti 77 hp punto ile dizel C segmenti 105 hp 205 torka sahip Skoda Octavia yı kıyaslayarak yorum yazmış.Böyle bir şey olabilir mi?Puntoyu kıyaslayacaksan Skoda Fabia ile kıyaslayacaksın.Bence Punto kendi sınıfında 1 numaradır.

serkan dikici
    serkandikici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35 AV 8552
    Edilen teşekkür: 168

2014-2015 trendi kendi markasının ve modelinin forumunda araç kötülemek.. Abi yapıcı eleştirilere her zaman saygımız var da öbür türlü biraz komik oluyor..
    M.K.ATATÜRK

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Genelde başka markaya geçince ilk olarak sallamayı seçerler ama bir kaç ay sonra tekrar geri dönerler..Başka nick ile aranıza yeni katıldım demezse tabi..

caner adanır
    marineros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 76

Alıntı byadrenalin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son söylediğiniz cümleye katılmıyorum.bir pejoya,renoya binmektense fiat a binerim demişsiniz.renault 1898,fiat 1899 yılında kurulmuş ve ülkemizde en çok araç satmış iki büyük firmadır.bizim buralarda ya da ülke çapındaki köylere bakın neredeyse herkeste bir renault(özellikle toros)vardır.bende renault var diye demiyorum,ama her firmanın ürettiği araçlar üç aşağı beş yukarı aynı kalitededir.başkalarını paylarken bu defa da sizler aynı duruma düşüyorsunuz.ona bineceğime buna binerim dediniz mi renault,pejo gibi araç sahiplerini biraz hakir görmüş gibi oluyorsunuz.amacım tartışma ortamı yaratmak değil fakat bugün renoyu satarım yarın bravo alırım,focus alırım,a3 alırım clk200 alırım.haa ne zaman Türk malı üretilir gider onu alırım.alınıp satılan şeyler için kuru milliyetçilik yapmam Türk malı araç hariç.umarım demek istediğimi anlayışla karşılarsınız.
    saygılarımla.
    Konu marineros tarafından (29/12/2014 Saat 11:49 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon