Abi ne güzel gidiyoduk niye kestik muhabbeti yaNeyse şaka bir yana dedikleriniz de sonuna kadar haklısınız araçların kapasiteleri belli arada sırada yüksek hızları denemek insanı rahatlatır ama zaten araçlarımız şehir araçları olduğu için yakıt tasarrufu dikkate alınarak üretildiği için çokta zorlamaya gerek yok
![]()
!.4 Fire motorlarda düz yolda 160 gördüm daha fazlasına kulaklarım dayanmadı.
1.3 90bg araçlar düz yolda son vites 2000-2500-3000 devirde hız ve yakıt tüketimi ne oluyor?
Map temizliğini nasıl yapıcaz arkadaşlar anlatacak olan varmı? Bende yapayım bari![]()
Bu egr. map sensörü ve manifold temizliği benzinli araçlar içinde geçerli mi yoksa sadece dizel araçlar içinmi?
Hava filtresinin sol arkasında bulunur kendisi
20 tors tornavida ile sökebilirsiniz. Önce soketi çıkarıp, sonra vidasını sökeceksiniz ve alacaksınız. Yağsız balata spreyi ile temizleyebilirsiniz.
Sadece onu yaparak açıkçası bugüne kadar hiç bir fark görmedim, ama yinede kurum bağlamışsa temiz olsun tabi
Aracınızdaki parçaların kurum durumuna göre değişkenlik gösteriyor.
Benim aracım 2009 stock 75 hp
buyrun buradan bakın ibreye ve yolun durumuna aracım 190'ıda geçiyor.
______
Benzinli araçlarda map değilde maf sensörü var
onuda temizliyeni hiç görmedim açıkçası
benzinli araçlar için en iyisi depoya atılan würth katkı ve gaz kelebeği temizliğidir
tüplü ise lpg bakımlarını zamanında veya zamanından önce düzenli olarak yaptırmak en güzel etkendir
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Ben zorda kalmadıkça 120 yi geçmem ne gerek var son hıza çıkmaya![]()
stock 75hp var bende. otoban düzlüğünde bir kaç dakika boyunca tam gaz - sıfır trafikte test ettim. 175'i geçmiyor. 200 yaptım diyen arkadaş ya eğimi hesaba katmadı ya da yalan söylüyor
A.T.K.ve Y.
Bende 2006 fire active 75 bg lpg li var ben en fazla düz yolda 170 gördüm Pozantı inişe 200 gördüm ama bir ara kanatlara zannettim bir defa denedim bunuda navigate tavsiyem bu hızla çok tehlikeli çünkü arabada bire 220 ama satış alanındaki bilgi formunda max. Hız 160 yazmakta merak edenler bakabilir bu tüm arabalar için gecerlidir.
değerli kardeşim; şimdi yorumlara bakarken gördüm de ufaktan bi haksızlık etmişim, kusura bakma.Nasıl bir boş bulunmuşluğuma geldiyse "fazla yaptım diyen yalan söylüyor" gibisinden bi şeyler yazmışım tekrardan kusura bakmayın. kastım seni ya da bu hususta "şu kadar hız yaptım" diyenlere hakaret etmek değildi. benim aracın egr valfi debimetresi ve map sensörü temizlendi ,enjektörleri temizlettim, motor bloklarını temizlettim her 8000'de bir bakımını da yaptırırım ama bir kaç kez denedim 175-180 aralığını geçmiyor. burdan yola çıkarak yapması zor görünüyor demek istedim
A.T.K.ve Y.
Arkadaşlar bugün yine çevre yoluna çıkma fırsatım oldu ve tekrar hızımı deneyeyim dedim. Yolun bomboş olması ve araçta tek olmamın verdiği güvenle biraz bastım diyebilirim. Aracın bakımlarını yaptırdıktan sonra araç temiz yağı yiyince zaten ivmelemede iyileşme olmuştu yakıtıda euro dizel ve hep aynı yerden aldım daha öncesi belki kötü olduğu için onun da etkisi olabilir ve dizel katkı maddesinin de yararı olduğunu düşünüyorum. Aracım çok rahat 200 ü gördü hatta rüzgarın karşıdan vurmasına rağmen gördü. Dahasını basma gereği duymadım ve artık içim rahat etti
Hadi gözün aydın. Güle güle kullan.
Geçen arkadaş bindi, onda da fire punto var, linea nasıl dedi gidiyor mu? Bilmem sen söyle dedim ışıklara doğru bir yapıştırdım turbo tam açınca oturuşu değişti. Oo bayağı iyi gidiyor bu falan dedi. Yalnız bu ara shellden mazot alıyorum, gidişi iyi ama yakışı fazla gibi geldi. Gerçi dün özkanın aracına baktım o da 28 kmh ile 6.2 yakmış bende. Bu depo bitsin opet alacam yine bakalım fark olacak mı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri