Alıntı seralex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar 180 200 basıyorsunuz iyi güzelde o hızlarda aracı nasıl yolda tutuyorsunuz ? Ben 110 ve üzerine çıktığımda bile aracı yolda zor tutuyorum daha fazla hıza çıkmaya korkuyorum, rüzgarı alta çok alıyor ve havada gider gibi direksiyon boşa çıkıyor iki elimde sımsıkı yapışmak zorunda kalıyorum. Bir defa otobanda yüklü iken 160 a kadar bastım araç daha gidecekti ama sanki tekerler yerden kesilmiş gibiydi daha fazla basamadım.
Puntolar şehir içi için çok güzel ama bence uzun yol performansı çok kötü, eski aracım doğan bile 150 160 basınca yere iyice yapışırdı punto bastıkça kanatlanıp uçacakmış gibi oluyo
punto aerodinamik açıdan iyi bir araç yani aslında yola iyi tutunur tabi lastik de önemli ve neticede sınıfı belli ama doğan şahin gibi aerodinamik sıfır bir araç nasıl daha iyi olcak tabi kıyaslama ancak b sEGMENTİ İLE OLMALI KALKIM BMW AUDİ gibi ya da focus astra il bile kıyaslamak yanlış olur ki bazı c segmentlerinden de iyi aslında bu konuda özellikle süspansiyonu çok yumuşak araçlarda yarışır bende c segmentide olsa yol tutuşunda ama bu sefer konfor olmuyo