Alıntı rohan4421 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Seni cok iyi anliyorum ben zaten fiat bmw den ustun mahiyetinde demedim ama kismetin olmazsa namusuz ariza yaptimi yapiyior. Biraz sans isi tabiki bi tata ile volvo saglamlik konusunda bir degil . Ancak bu galericiler oylebi yapioki araci o an icin yaptiriolar en ucuz yollusundan kullanana patlio agir balimlar sonra birbirini.kovalayan arizalar. Benim 2001de sifir aldigi dogana binen bi abim var adam yagi suyu disinda beni uzmedi sanayiye goturmedi diyor. O yuzden sana cok gecmia olsun diyorum bi kere sogumussun ancak sende bu konuda sansizmissin. Bende bmw deki sorunları anlatıinca millet bana senin soforlugunle alakalo diodu ama ne hikmetse bravoda hic sorun yasamadim bindigim surede
Anladığın için teşekkürler Tabiri caizse bekara karı boşamak kolay denilen bir atasözü vardır İnsanların dış taraftan yaptığı yorumlar bu atasözünü kapsıyor tam olarak Ben aldığım da araç galeriye daha o gün gelmişti aslında. Dediğim gibi exper bile ettirdim. Sanırım biraz da arabanın kısmeti yok. Ve çok göze geldiğini düşünüyorum. Neyseki artık nerdeyse arıza çıkartacak parça kalmadı. Yaptırdık hepsini Ama arabadan da soğuduk. Parça yaptırmaktan aksesuar takamadık Burda bir çok arkadaş yıllardır sorun yaşamadığını söylüyor. Bu kadar kişi yalan atacak değil Ben kısmetsizim.