Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
çok fazla üstüne düşme dediğin gibi sakınan göze çöp batıyor. Ben aracımı aldığımda da araç gerçekten kötü durumdaydı. Aracı aldıktan ertesi gün yağ çubuğunu çektiğimde şok oldum çubuğun ucu yağa değiyordu yani araca gösterilen ilgi alakayı anlayabilmeniz için söylüyorum. Sonra bi başladım yağ filtreler, ön 2 lastik, ön balatalar, triger, baskı, amortisör takozu, arka balata, city, akü çok şükür şimdi iyiyiz çok şükür ama bu yaz da ön takıma bir bakım istiyor tahmini 5 600 tl yiycek diye düşünüyorum. Ben de bu kadar uğraştım ama arabamı seviyorum daha doğrusu tek aradığım özellik var onda: gideceğim yere beni sağ sağlim götürüp getiriyor(yani ben ona bakıyorum o da bana
.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Vuruntu teklemeye lafım yok balata sorun değil değiştirin düzelir. Opar kutusu içinde kale marka balata taktırdım 2 senedir ötme falan olmadı hiç. Aracıma bu güne dek lpg dahil 4bin tl masraf yaptım.
Ilk taktigim opardi. Disk ve balatayi birlikte degistirdim. Daha sonra otuyor diye iade edip baska marka alip taktım. O da otmeye basladi. Anlamadim yani. Orjinal balata nasıl oter ? Trw deneyecegim birde durumum musait oluncabende yaklasik şimdi ye kadar iki bin yaptım. Birde simdi başıma beyin ve ünite cikti. Umarim cok hasar acmaz.
Valla yaşadıklarının en yakın şahidi olarak çok üzülüyorum kardeşim. Ama asıl sorun Fiat Punto değil. Araçlarımızın illa ki kronik hataları var. Bu her modelde vardır. Sorunsuz 4x4 lük bir araç yoktur.
Seni tanımasam yazdığın şu yazıyı, galeriden aldım dedikten sonra okumazdımSenin en büyük problemin burda başlamış. Bakımsız bir araç. Arabanın içi temiz olması, bakımlı anlamına gelmiyor. Bende çok ağır bakımlar yaptım. Bunların yapılmasının nedeni uzun süre değişmesi gerekenler değişmemiş, ve benim aracıma 250 bin km bakımı yapılmış olması. 250 bin km de neredeyse aracın tüm aksamları elden geçer. Vel hasıl kelam, sana benim aracımı vereyim. 1 yıl içinde kendi hatan dışında sorun çıkartsın anahtarı komple üstüne yapayım
Açık ve net
![]()
Eyvallah kardesim de ben ici temiz diye bakimli demedim. Exper ettirdigim de sikinti cikmamasi ve içinin temiz olmasi arabanin duzgun kullanildigini isaret etti bana. Kim olsa ayni sekilde düşünürdü. Ayrica galeri ya da sahis farketmiyor bence. Buna da sende sahit olmadik mi ?sende cok ağır bakimlar yaptırdin km itibari ile
kismet boyleymis ama ben arabadan soğudum. Sonuc bu
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri