Bu da iyiymiş.
Geçen yıl aracımı satışa çıkardım ve alacak kişiyle buluştuk serviste expertiz yapalım dedi,bi kaç servis expertiz yapmadı sonunda bi tane bulduk,bi kaç saat sürer dedi,ben ilanımdada belirtmiştim aracım tavan hariç komple boyalı diye,alacak kişiyede söyledim sorun olmaz dedi fakat servis expertizden sonra hata bulamadı yani ısrarla boya yok dediler ben orda hak geçmesin diye kendim boyattım diyorum yemin bile ettim fakat adamlar ısrarla iddia ediyolar boya yok diyolar,siz siz olun bence servisin expertizinede çok güvenmeyin.......
okuduğunuz için teşekkürler.............
Bu da iyiymiş.
2012 - Grande Punto 5P 1.3 Multijet 75HP S5 E4 + Skydome + FullKit.. " Devir ekonomi devri " ..
2003 - Palio Sporting 120 HP + Allah ne verdiyse .. " Onun tadı başkaydı " ..
harbiden millet boyasız arabaya boya var der fiyat kırmaya uğraşır, bu servis boyalı arabaya boya diyorbence sen expertiz raporunu al ilana boyasız hasarsız falan yaz
fiyatıda arttır
yetkili servisin raporu elinde işte.
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
benimde aracıma tavan-kaputta boya yok ama yoğunluk var dediler..akrabamdan alıyorum adam bi sinirlendi..bana yamuk yapacak hali yok sonuçta hep yüzyüzeyiz..başka 5-6 yere göstermiştik hiçbişi yok dediler
noone knows that except both of us
benim gözümde servise güven bitmiştir en iyisi kaportacı hilmi abi![]()
boya kalınlıgını olcen aletle de mı bakmamışlar.
bana olmayan boyaya var dediler , sana olan boyaya yoksanırım senin boyaları benim araca katıyorlar
![]()
![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
sağlam bir kaportacıdan başka çare kalmadı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri